benim kendimi bildim bileli stratejim şu :
hepte faydasını gördüm.oturmasını kalkmasını bilip ağır duracaksın.yeni tanıdğın insanların özellikle erkeklerin yanında hiçbir duygunu abartı yaşamayacasın.ne fazla gülecek ne fazla somurtacak herşeyi dozunda yapacak ,kendini kaybetmeyeceksin.
öyle ilginç ki bir durum var ki beni uzaktan gören herkes soğuk nemrut falan bişey olduğumu düşünür.özellikle yapmıyorum ama zamanla bunu sanırım tutum olarak belirledim kendime.. mesafeli olmayı seviyorum.kimseyle el ense haline gelmem.geldiklerimde canımdır ciğerimdir zaten.özümde inanılmaz sıcakkanlıyım herkesten aaa sen böyle biri miydin soğuk duruyorsun dediklerini duyarım..cıvık olmaktan iyidir diye düşünüyorum.siz ne kadar ağır durursanız karşından da öyle muamele görürsünüz!herkesin konuşabilceği,ulaşabilceği biri olmak istemem.bu burnu büyüklük değil,ince bir çizgi.alçak gönüllü olmayı dinimiz de emretmiş,kibir yakar insanı.bahsettiğim şey seviye!
olay şudur ki : herkesin ulaşmak isteyeceği kadar tatlı ama herkesin ulaşamayacağı kadar özel olacağız..
şuan ki toplumsal yapı ancak bunu kaldırıyor.bazı içten samimi saf arkadaşlarımın rahat kız olarak değerlendirildiklerini gördüm.asla öyle kimseler değillerdi ama tutumları onları öyle gösteriyordu.biras ukalalığın biras ağırlığın kimseye zararı olmasyerimseniben