girisken olmakla cıvık kadın olmak arasındaki fark

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cıvıklıkla sıvılıkla ağırlıkla alakası yok bu işin.insan özünde neyse o olmalı kasmaya gerek yok.eninde sonunda patlak verir bir yerden:):):)=:)

en güzeli yerinde ve ortamına göre davranmak..fakat en doğalı kendimiz olmak..zaten ne kadar sıkarsanız sıkın eninde sonunda kendinizi ortaya çıkaracaksınızdır..ne kadar hanım hanımcık yada samimi rol yapabilirsiniz ki!

Galiba butun akrepler ayni evet

Esim bile sasiriyor nasil øyle disardayken ve evdeyken bambaska iki kadinmissin gibi oluyosun diyor, ama memnun tabi.

Kesinlikle kendimi kastigimdan falan degil bu yabancilara olan mesafem, icimden geldigi gibi davraniyorum sadece, ve en yakinlarim haricinde herkese mesafeliyimdir, baska turlu davranamiyorum, denedim, asil ozaman yapmacikmisim gibi geliyor bana, onun icin artik icimden geldigi gibi davraniyorum, ben bøyle mutluyum, kendim olarak :delphin:

Ben de akrebim .. ben de aynıyım..ama biraz fazla sogugum galiba bazen cıvık kızlara ozenıyorumm valla :çok üzgünüm: biraz daha gişirke olabilsem diye ama olmuyoo .. yapı meselesi

herseyı yerıne ve ortamına gore severım
ortam zaman ne gerektırıyosa o yanı
kendını kasmamalı ınsan
sadece gerektıgı gıbı kendısı gıbı olmalı

Yerine göre davranirim kesinlikle!!:delphin:

Tanimadigim bir toplumda resmi fakat ayni zamandada samimi olurum...Yapimda böyledirşakkıdı

Ama siz beni birde evde ablamla kardesimle görün ohoooo diyorum size....mirmirmirmir

Civikliginda civikligni cikartiyoruz vallahakaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

benim kendimi bildim bileli stratejim şu :
hepte faydasını gördüm.oturmasını kalkmasını bilip ağır duracaksın.yeni tanıdğın insanların özellikle erkeklerin yanında hiçbir duygunu abartı yaşamayacasın.ne fazla gülecek ne fazla somurtacak herşeyi dozunda yapacak ,kendini kaybetmeyeceksin.
öyle ilginç ki bir durum var ki beni uzaktan gören herkes soğuk nemrut falan bişey olduğumu düşünür.özellikle yapmıyorum ama zamanla bunu sanırım tutum olarak belirledim kendime.. mesafeli olmayı seviyorum.kimseyle el ense haline gelmem.geldiklerimde canımdır ciğerimdir zaten.özümde inanılmaz sıcakkanlıyım herkesten aaa sen böyle biri miydin soğuk duruyorsun dediklerini duyarım..cıvık olmaktan iyidir diye düşünüyorum.siz ne kadar ağır durursanız karşından da öyle muamele görürsünüz!herkesin konuşabilceği,ulaşabilceği biri olmak istemem.bu burnu büyüklük değil,ince bir çizgi.alçak gönüllü olmayı dinimiz de emretmiş,kibir yakar insanı.bahsettiğim şey seviye!
olay şudur ki : herkesin ulaşmak isteyeceği kadar tatlı ama herkesin ulaşamayacağı kadar özel olacağız..
şuan ki toplumsal yapı ancak bunu kaldırıyor.bazı içten samimi saf arkadaşlarımın rahat kız olarak değerlendirildiklerini gördüm.asla öyle kimseler değillerdi ama tutumları onları öyle gösteriyordu.biras ukalalığın biras ağırlığın kimseye zararı olmasyerimseniben

Ben akrep değil kova burcuyum ama yukarda saydıkların beni yansıtıyor gibi..sengözlerimebaksanab

sayın gelecekkorkusu
girişken olmak nereee cıvıklık nere.
zaten baya birbiyle alakasız ben bağlantı kkuramadım ki aradaki farkı yaziim..

sayın gelecekkorkusu
girişken olmak nereee cıvıklık nere.
zaten baya birbiyle alakasız ben bağlantı kkuramadım ki aradaki farkı yaziim..

bende yazmadım. çünkü ikisi o kadar farklı iki mevhum kii...................

Son düzenleyen: Moderatör:
bayan ilk önce kendini bilecek ...
kocasını ve evliliğinin duruşunu kavramış olacak
yeni tanıdığın birilerine zaten sizin tabirinizle,
ne kadar cıvıklık yapabilirsin ki ???
karşılıklıdır bişeyler olmalıdır herşeyden önce
ama kadın kendini bildikten sonra problem yok
ne kadınlar gördüm kocalarının yanında yapmadığı şebeklik kalmayan
bu yüzden ne olursan ol kendini tart
ortamına göre davran bundan kimse bişey
kaybetmez
birilerine kendini beğendirmek zorundada değilsin
zaten anlaştığın birileri olursa olaylar kendiliğinden gelişiyor
ama ben özentiliğe karşıyım
şirin gözükeyim derken bazen herşeyi mahvedebiliyoruz maaleseffff!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün akrepler aynı mı yaf yerimseniben
çok seviyorum ben akrep olmayısırnaşık şey

Bende akrepim bendehihoyyyt
bende dişardan soğuk nemrut ukala ve ulaşilmaz gözükürüm
ama beni taniyanlar tadima doymazlar:delphin:
anlicaniz taniyan bin tanimayan bir pişman beni-tatlicadiarzu-

Bende akrepim bendehihoyyyt
bende dişardan soğuk nemrut ukala ve ulaşilmaz gözükürüm
ama beni taniyanlar tadima doymazlar:delphin:
anlicaniz taniyan bin tanimayan bir pişman beni-tatlicadiarzu-

ya insan bi avatari her gørdugundede gulebilirmi :roflol::roflol::roflol: kirildim yine

:smiley-cool:

Ben yaklaşık 11 yıldır yani liseden mezun olduğumdan beri çalışıyorum birileri beni yavan -basit-oldun -çekici yada herhangi bir görüntüyü bana yakıştıracak diye kendimi kasmam ama bulunduğumuz ortamda ki insanların hal ve tavırları ile rahat yada çekimser olunabiliyor.

Başkaları hakkında ne düşünüyorsam onun yaptığı bana göre ters bişeyler varsa onları yapmam olur biter benim başkası hakkında düşündüğüm benim için düşünülmez yani İĞNEYİ KENDİNE meselesi

ben çekingenim insanlarla diyalog kuramıyorum a sosyalim
sadece burda rahatça konuşabiliyorum

cıvık olmakla girişken olmak arasında ki fark bana göre;
"bu böyle yapılır" dan ziyade "bunu böyle yapmalıyız"

iş ortamında sık sık karşılaştığım bir durum...insanlar bu ayrımı yapamıyorlar...

bence insan ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalı
içinden geldiği gibi davranmalı ,konuşmalı, samimi olmalı , kendini kalıplara oturtturmamalı
arkadaşlar biz kendimizi başkalarına iyi göstermek için yaşamıyoruz.dünyada milyarlarca farklı insan var ve milyarlarca farklı karekter
herkes bizi sevmek yada beğenmek zorunda değil bizde herkesi...

Back
X