Belli ki korunma yöntemlerinden henüz haberdar değil ikinci ihtimal erken boşalma ya da başka bir sorun var Kendi işini görmeye fazla alışmış da olabilirher zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Canım eşin yorucu bir işte mi çalışıyorher zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Sağlık sorunu var saklıyor gibi önce ürolog sonra psikiyatrher zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Aslinda o kadar da yorucu degil isiCanım eşin yorucu bir işte mi çalışıyor
Randevu aldım gitmedi işten izin alamam diye bahane ettiSorun oldugunu kabul etmesini saglayin.Sonra da doktora gidin hormonal olup olmadigini ogrenin.Psikolojikse destek alin.
Hemen cozumlere odaklanin.Surec uzadikca sorunlar buyur.
Belki yorulduğu içindir diyecektim amaAslinda o kadar da yorucu degil isi
Konu başlığının girmiyor olması. ilginç geldi
O nasl bir baslikher zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Cocuk değiliz sonucta elbette bende söylüyorum ama açıklaması yokKorunma yöntemi niye kullanmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?