Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da söyledim aslinda ama kabul etmedi neden böyle anlamış değilimÇocuk olmasın diye girmemezlik olur mu spiral taktırın onunla birlikte geri çekilme de yapabilir
Evlendiginiz günden beri sizi bir kere bile kadın gibi hissetirmeyen herife niye 2 çocuk? Dışarıdan bakan da evli barklı çocuklu, onu adam sanıyor. Yazık. Bunca senedir değişmeyen nasıl şimdi değişecek? Zamaninda kendi yolunuza baksaydiniz keşke.Kızlar çok farklı ikinci çocuktan sonra yaklaşık 5 senedir böyle hep ben gidiyorum evlendik evleneli bir kere teklif etmedi bile haliyle artık yoruldum
her zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
YUHHBoşan gitsin
11 yıllk 2.çocuktan sonra böyle olmaya başladı öncesinde de gerci bazi sıkıntılar vardı ama 5 seneden beri hep ayniSiz 5 yıllık evlisiniz ve 5 yıldır böylemi yapıyor .
Ne diyeceğimi bilemedim , Allah yardımcınız olsun.
Bizim çocuğumuz var şükür Rabbim olmayanlara versin ama bahanesi oKocanız gibiyim ben de ya. Çocuktan çok mu korkuyor? Ben evli değilim ama siz evlisiniz. Normal değil o şekilde ilişki.
Belki bi sorunu vardır güzelcene sorun nedicek yada diğer arkadaşlarında dediği gibi korunmayı bilmiuordurher zaman ben gidiyorum yanina ben gitmezsem teklif bile etmiyor gidersem oluyor hatta reddediliyorum bazen, artık kadınlıgimi unuttum sanki ben erkek o kadin bi erkek neden çok afedersinz içine girmeden ilişki yaşar ki sorduğumda cocuk olur diyor bi akıl verin ne yapmlym nasil davranmaliyim
Bende konu başlığını baz alarak gelmiştim ama yanılmışımKonu başlığının girmiyor olması. ilginç geldi![]()