Git basimdan

txuxrkis

ömür törpüsü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
300
2
96
47
Almanya
Esiniz sizinle birlikte olmak istedigi zaman,eger sizin caniniz istemiyorsa basinizdan nasil atarsiniz?.ben bildigim bütün yöntemleri denedim.simdi yenilerine ihtiyacim var.önerilerinizi bekliyorum...

hiç havamda diilim derim çok uykum var derim bugece rahat birak bak yarin akşam neler olacak derim aaa kiz erken uyudu şimdi uyanir tuvalete derim ne biliim yada uyuyomuşş gibi yapar hiç orali olmam sabahta bişi dersee aa aşik olsunn hiç hatirlamiyorum insan uyandirmazmi diye ayak yaparimmm hehehe

evet haklısın ama her istemediğinde insan bişey uydurunca sonra uydurcak bişey kalmaz
bence haftada gun belirleyin cinsel yaşam sıklıgınıza gore o gunler beraber olun

iste ben de uyduracak bi sey bulamadim.onun icin öneri bekliyorum.bekarsin sanirim.....bu erkekler(beraber oldugum tek erkek kocam.yalnis anlasilmasin erkekler derken)gün,saat bilmiyolar.

dogrudur arkadasım ben evli değilim yani duzenli sex hayatım yok ondan bilemem ben ksra bakma mantıksz bişey dediysem

Onun istemedigi zamanlar olmuyor mu hic?
Oluyordur mutlaka?
O ne diyorsa sende aynisini de bence.

bence güzellikle anlat istemedigini
yani baslikta yazdigi gibi git basimdan dersen
erkegin gururu incilir diye duydum
ve uzun bi süre küserlermis
ben evli degilim ama dikkatli olmakta fayda var :kahve:

iste ben de bir cok kadinin dedigi gibi git basimdan dememek icin öneri bekliyorum.artik itiraf edeyim....bu konuda cok isteksizim.

buakşam canım istemiyor şeklinde söylerim.genelde geri çevirmemeye çalışırım.anlayışlıdır kocişimde hiç ısrar etmez

ya onun pili kaliteli be anam hic bittigini görmedim.

:roflol::roflol: ay hic gülesim yoktu

Canim bencede istemedigin zamanlar kirmadan söyle acik acik.
Kocacim bugün olmaz, yarin he canim, tarzinda birseyler:lepi:
Bahaneler bir yere kadar, sonra adam bu niye hep bahane uyduruyor diye icine süphe düser.

kızzzz ver gitsin bee anacım yarım saatini almaz :lepi:
çalışmıyosun bide beni düşün sabah 6,30 da kalkıyorum işe gitmek için bazen gece uyandırdıgı bile oluyo hee diyoz napalım kocacımımı kırıcam :asigim:

ne dersen de yınede kırılıyolar sonu hep kavgayla bıtıyo
onun uzulmesı vıcdanımı rahatsız ettıgı ıcın ıstemesemde yıne dayanamıyorum onun dedıgı oluyo

Back
X