Git demeden nasil git denir :)

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar merhaba eşim yaklaşık 1 aydir sehir disinda annem benim yanimda kaliyor bu surede ve eşim yakında gelecek acikcasi esim geldikten sonra annemin gitmesini istiyorum basbasa kalabilmek icin çünkü yakin zamanda dogum olacak ev yine kalabalik olacak.
Anneme sana bilet alalim x'in geldigi gunden 1 gun sonraya diyorum yok sen bir kontrole git bakalim doktor ne diyecek ona gore gidecem diyor kontrolu erkene aldim bu yuzden. Ama kontrolde doktor bebek kanala yerlesmis falan derse gitmez gibi geliyor. Odaya girmesini engellemem lazim biz özel gorusecez doktorla desem ayip mi olur? Ve kirmadan nasil git diyebilirim?

Doğuma zaten gelecek aradaki zaman 3 5 günse mesafe uzaksa gitmesin

Doktorun yanına girmeden tansiyon ölçtürüyor musunuz? Eğer hemşire tansiyonunuzu yazıp doktorun odasına bırakıyorsa doktora bir not yazabilirsiniz. Veya hemşireden rica edersiniz doktora anlatır sizin durumunuzu. Aklıma başka seçenek gelmedi açıkçası.

yaşlı insan gitmeye üşenmiştir diye düşünüyorum
normalde düşüncesiz midir anneniz?

sizin afedersiniz doğum üzeri bişey yapmayacağınızı vs düşünmüştür :D
o yüzden kalayım ne olacak demiştir
Yasli degil 50 degil mesela :)

doğuma 1 ay kalmış bu saatden sonra başbaşa kalmak isteyeceğinizi düşünmemiş olabilir
Sende 1aydır yoruldun benimle, git biraz dinlen bebek geldiğinda sana çok ihtiyacımız olur falan derseniz anlar kadın
Dedim hatta onunda işleri var halletmesi gereken onlari yaparsin dedim ama yok

Eşiniz geldikten 1 gün sonraya doktor randevusu alın. Doğuma 1 ay varsa 1 ay sizde beklemez herhalde, doktor da şuan için herşey normal bekleyeeğiz derse.
Doktora not yazmak fln çok komik böyle şeylere girmeyin.
Oyle yaptim zaten ilk dogumda bebekler kanala erken girebiliyor bu normal ama bunu duyarsa o doguma az kaldi sanacak

Eşiniz geldikten 1 gün sonraya doktor randevusu alın. Doğuma 1 ay varsa 1 ay sizde beklemez herhalde, doktor da şuan için herşey normal bekleyeeğiz derse.
Doktora not yazmak fln çok komik böyle şeylere girmeyin.
yani
dr un işi gücü yok sanki

Back
X