Git demeden nasil git denir :)

Oyle yaptim zaten ilk dogumda bebekler kanala erken girebiliyor bu normal ama bunu duyarsa o doguma az kaldi sanacak

yani 36. haftada görünüyorsun. açıkçası tabi ki normal şartlarda 40. haftada geliyor bebekler ama belli olmaz 36dan sonra her an da gelebilir. bu düşünce ile annenizin bırakıp gitmek istememesi bence anormal değil.

ille eşimle başbaşa kalacağım dersen de doktor kontrolünden sonra açık açık söyle. lafı dolandırıp fikir aramanın manası yok bence..

Sizin iyiliğiniz için orda olduğunu aklınızdan çıkarmayın bence. Nice anneler var doğuma bile gelmiyo. Zaten son zamanlarınız gelmiş sizi yalnız bırakmak istemiyodur. Eşinizle de bol bol dışarı çıkın vakit geçirin. Doğumdan sonra baya bi zaman çıkılmıyo. Annenizi kırmayın. Birde alınırsa doğum öncesi bunun stresini yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun sağlıklı evlat versin inşallah

Sizin iyiliğiniz için orda olduğunu aklınızdan çıkarmayın bence. Nice anneler var doğuma bile gelmiyo. Zaten son zamanlarınız gelmiş sizi yalnız bırakmak istemiyodur. Eşinizle de bol bol dışarı çıkın vakit geçirin. Doğumdan sonra baya bi zaman çıkılmıyo. Annenizi kırmayın. Birde alınırsa doğum öncesi bunun stresini yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun sağlıklı evlat versin inşallah
Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo

Kizlar merhaba eşim yaklaşık 1 aydir sehir disinda annem benim yanimda kaliyor bu surede ve eşim yakında gelecek acikcasi esim geldikten sonra annemin gitmesini istiyorum basbasa kalabilmek icin çünkü yakin zamanda dogum olacak ev yine kalabalik olacak.
Anneme sana bilet alalim x'in geldigi gunden 1 gun sonraya diyorum yok sen bir kontrole git bakalim doktor ne diyecek ona gore gidecem diyor kontrolu erkene aldim bu yuzden. Ama kontrolde doktor bebek kanala yerlesmis falan derse gitmez gibi geliyor. Odaya girmesini engellemem lazim biz özel gorusecez doktorla desem ayip mi olur? Ve kirmadan nasil git diyebilirim?
Kadın sizli düşünmüş siz gönderme derdinde.. yeni mi evlisiz.. nasilsa yalniz kalirsiniz esinle

Aslinda dogum sonrasi da kimsenin olmasini istemiyorum kalabalik bende stres yaratiyo
Haklısınız ama doğumda nolcağı belli olmuyo. Yinede yanınızda yardım etcek biri olması gerekiyo. Üç doğum yaptım ilk ikisinde herseyimi kendim yapmışken sonuncuda yatmam gerekti. Zaten istesemde kalkamıyodum. Bebeği kucagıma alıp vermesi bile çok büyük bi yardımdı annemin. Yinede tabi siz bilirsiniz kendi halinizi

Çekincek bir şey yok. Anne bundan sonra kocamla senelerce başbaşa olamayacağız. Son yalnız günlerimiz sen doğuma gelsen tekrar olur mu diyin.
Bence de gönderin. Çocuktan sonra ilişki bir süre sallanıyor da tadını çıkarın.

Çekincek bir şey yok. Anne bundan sonra kocamla senelerce başbaşa olamayacağız. Son yalnız günlerimiz sen doğuma gelsen tekrar olur mu diyin.
Bence de gönderin. Çocuktan sonra ilişki bir süre sallanıyor da tadını çıkarın.
Bilet alalim deyince bile beni gondermeye mi calisiyosun dedi

Siz annenizi değil eşinizin ailesi aynı şehirde iseniz yada doğuma geleceklerse onlardan korkun.

Bir de bu son haftalarda açılma olması için doktorlar ilişki öneriyor ya, acaba anneler bunu biliyor mudur merak ediyorum 😁

Bir de bu son haftalarda açılma olması için doktorlar ilişki öneriyor ya, acaba anneler bunu biliyor mudur merak ediyorum 😁
Ya sadece iliski icin de degil aslında evin içinde son kez basbasa kalicaz birlikte zaman geciricez disari ciksak anneme sen evde kal demek daha kotu bence

Kardesiniz teyzeniz gibi bir yakininiz yok mu annenizi cagiracak hatta alttan alttan sizin istediginiz mesaji verecek biri.Valla ben size hak verdim umarim halledersiniz.Ama son care annenizin karsisina gecip sırıta sırıta 'ya anneee sende hic halden anlamiyosun" demek gibi geliyor..

Back
X