Git dolaş gel açılırsın biraz

zxshermine

Nirvana
Pro Üye
16 Haziran 2011
14.842
62.098
yilmaz-ozdil.jpg
Yılmaz Özdil

30 Temmuz 2015

Git dolaş gel açılırsın biraz

Asrın lideri Çin’e gitti.
Gezmeye.

*

Londra’da bir asker öldürüldü, İngiltere başbakanı Fransa gezisini yarıda kesip, ülkesine döndü. Türkiye 11 şehidini toprağa verirken, asrın lideri şarkıcıları uçağına doldurup, Somali’ye gitti.

*

Valencia metrosunda kaza oldu, İspanya başbakanı Hindistan gezisini yarıda kesti, ülkesine döndü. Reyhanlı’da 53 insanımızı havaya uçurdular, asrın lideri ABD’ye uçtu.

*

Deprem oldu, iki kişi öldü, Yunanistan başbakanı Avustralya gezisini yarıda kesip, ülkesine döndü. Helikopterimiz düştü, 17 şehit verdik, karakol basıp 8 askerimizi şehit ettiler, Ahmet Kiziroğlu, asrın liderinin eşi ve kızıyla birlikte Myanmar’a taziyeye gitti.

*

Kıbrıs Rum Kesimi’nde cephanelik patladı, genelkurmay başkanı istifa etti, savunma bakanı istifa etti, genelkurmay başkanı yargılandı. Afyon’da cephanelik patladı, devletin valisi, genelkurmay başkanına sucuk hediye etti, Hindistan’da Pakistan’da olur böyle şeyler denildi.

*

Ethem’in suratına ateş edildi, Berkin, Abdocan, Ahmet, Mehmet öldürüldü, Ali İsmail sopalarla dövülerek katledildi, komiser Mustafa Sarı şehit oldu, asrın lideri Fas’a gitti.

*

Reyhanlı için yas ilan edilmedi.
Gazze için yas ilan edildi.
Ermenek için yas ilan edilmedi.
Mısır için yas ilan edildi.
Uludere için yas ilan edilmedi.
Papa öldü, yas ilan edildi.
Suruç için yas ilan edilmedi.
Suudi Kralı öldü, yas ilan edildi.

*

Fantomumuz vurulduğunda, Brezilya’yı dolaşıyordu. Şehit pilotlarımızın cenazeleri çıkarıldığında, Bodrum’da tatil yapıyordu. Suudi kralı öldüğünde Afrika gezisindeydi, derhal yarıda kesti.

*

7 Kasım’da Endonezya’ya gitti, 9 Kasım’da resmi temasları bitti, 10 Kasım’da Anıtkabir’de olmamak için, gezisini 1 günlüğüne uzattı, Brunei’ye geçti, 10 Kasım’ı orada geçirdi, 11 Kasım’da yurda döndü.

*

Musul konsolosluğumuz basıldı, konsolos dahil, 46 insanımız kaçırıldı, hiç istifini bozmadı, atladı uçağına, Rize Güneysu’ya tatile gitti. Aynı asrın lideri… Belediyespor-Sakaryaspor playoff finalini seyretmek için Japonya gezisini yarıda kesti.

*

Orman yangını çıktı, ABD başkanı Kanada gezisini iptal etti. Türkiye yanıyor… Bir haftada asker, polis, sivil, 49 insanımız öldürüldü, asrın lideri Çin’e gitti.

*

Ni’çin derseniz?

*

Sevmiyor bizi.
Hepsi bu.
Sevmiyor burayı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/git-dolas-gel-acilirsin-biraz-896687/

Lamelif, bir şeyler ispatlamaya çalışırken komik duruma düşüyorsun..Bu yazının tamamında başka bir şey anlatılıyor..
Suikast söylentisinin bir senaryodan ibaret olduğunu ve buna çocukların bile inanmayacağını vurguluyor burada Özdil..İronilerle dolu bir yazı..Okuduğunuzu biraz anlayıp öyle kapak niteliğinde konulara taşıyın lütfen..

Yazının tamamı;

Herif saraya el bombası atıyor.
Patlamıyor.
Bi el bombası daha fırlatıyor.
Gene patlamıyor.
Tabancasını çıkarıyor, ateş ediyor.
Vuramıyor.
Yanında tüfek de getirmiş.
Basıyor tetiğe.
Iska.
Cephanesi bitiyor.
Koşarak kaçmaya başlıyor.
Aksiliğe bak…
Tökezliyor, yere kapaklanıyor.

*

Hep söylerim, Allah memlekete teröristin hayırlısını versin kardeşim.

*

O kadar sağlam eylem planı yapmış ki, öbür tarafa kaçacağına, kapısında daima bi otobüs polisin beklediği başbakanlık ofisine doğru kaçıyor. Uzun namlulu silahla geliyor ama, üstünde kısa mont var. Herhalde cebine sokarak sakladı uzun namlulu silahını, gelirken kimse görmüyor. Patlamayan el bombaları, maazallah pek tehlikeli, polisimiz tarafından oracıkta imha ediliyor. Saldırganımız hastaneye götürülüyor, kapısında indirmek yerine, uzuuun uzun yürütülüyor, bu esnada kameralara izahat veriyor, “Berkin’in hesabını sorduk” diyor, kolundaki polisler gülümsüyor, herkesin ağzını tıkarlar, kafasını bastırırlar, bunu uzuuun uzun konuşturuyorlar, hatta yanındaki polislerden biri “bırakın bağırsın” diyor! Saldırganımızın saldıracağı iki hafta önce twitter’dan adıyla soyadıyla yazılıyor. Gazeteci Sedef Kabaş’ın tweetlerinden haberi olan sayın devletimizin, terör örgütüyle alakalı tweetlerden haberi olmuyor, saldırmadan önce yakalayamıyor. Örgüt de enteresan, saldırganın adı soyadı twitterdan duyuruluyor ama, saldırganı değiştirmeye bile gerek görmüyor, saldırsın diye gene onu gönderiyor.

*

E, geriye sadece inanacak birilerini bulmak kalıyor.

*

Flaş flaş flaş, Osmanlı imparatorluğuna suikast düzenlendi sayın seyirciler… Dolmabahçe sarayına bomba fırlatan terörist, ayakkabılarıyla girdiği Dolmabahçe camisinde bira içtikten sonra, benim başörtülü bacım Hürrem sultanın üstüne işedi, deri eldivenliydi, üstü çıplaktı filan…

Lamelif, bir şeyler ispatlamaya çalışırken komik duruma düşüyorsun..Bu yazının tamamında başka bir şey anlatılıyor..
Suikast söylentisinin bir senaryodan ibaret olduğunu ve buna çocukların bile inanmayacağını vurguluyor burada Özdil..İronilerle dolu bir yazı..Okuduğunuzu biraz anlayıp öyle kapak niteliğinde konulara taşıyın lütfen..

Yazının tamamı;

Herif saraya el bombası atıyor.
Patlamıyor.
Bi el bombası daha fırlatıyor.
Gene patlamıyor.
Tabancasını çıkarıyor, ateş ediyor.
Vuramıyor.
Yanında tüfek de getirmiş.
Basıyor tetiğe.
Iska.
Cephanesi bitiyor.
Koşarak kaçmaya başlıyor.
Aksiliğe bak…
Tökezliyor, yere kapaklanıyor.

*

Hep söylerim, Allah memlekete teröristin hayırlısını versin kardeşim.

*

O kadar sağlam eylem planı yapmış ki, öbür tarafa kaçacağına, kapısında daima bi otobüs polisin beklediği başbakanlık ofisine doğru kaçıyor. Uzun namlulu silahla geliyor ama, üstünde kısa mont var. Herhalde cebine sokarak sakladı uzun namlulu silahını, gelirken kimse görmüyor. Patlamayan el bombaları, maazallah pek tehlikeli, polisimiz tarafından oracıkta imha ediliyor. Saldırganımız hastaneye götürülüyor, kapısında indirmek yerine, uzuuun uzun yürütülüyor, bu esnada kameralara izahat veriyor, “Berkin’in hesabını sorduk” diyor, kolundaki polisler gülümsüyor, herkesin ağzını tıkarlar, kafasını bastırırlar, bunu uzuuun uzun konuşturuyorlar, hatta yanındaki polislerden biri “bırakın bağırsın” diyor! Saldırganımızın saldıracağı iki hafta önce twitter’dan adıyla soyadıyla yazılıyor. Gazeteci Sedef Kabaş’ın tweetlerinden haberi olan sayın devletimizin, terör örgütüyle alakalı tweetlerden haberi olmuyor, saldırmadan önce yakalayamıyor. Örgüt de enteresan, saldırganın adı soyadı twitterdan duyuruluyor ama, saldırganı değiştirmeye bile gerek görmüyor, saldırsın diye gene onu gönderiyor.

*

E, geriye sadece inanacak birilerini bulmak kalıyor.

*

Flaş flaş flaş, Osmanlı imparatorluğuna suikast düzenlendi sayın seyirciler… Dolmabahçe sarayına bomba fırlatan terörist, ayakkabılarıyla girdiği Dolmabahçe camisinde bira içtikten sonra, benim başörtülü bacım Hürrem sultanın üstüne işedi, deri eldivenliydi, üstü çıplaktı filan…
oyundur oyun tayyip düzenlemiştir..

Yüksek ihtimal..Çok daha rezilce senaryolarla memleket uyutuldu, bu mu olmayacak:KK14:
eee ben diyorum şekerimm...dur görmek istediklerini burayada kopyalıyayım ....
Şimdi kızlar sizin istediklerinizi yazıyorum ve ben çekiliyorum...bu bizim cumhurbaşkanı varya ışidi o kurdu besledi,,silah temin etti,bunu niye yaptı bilinmez çünkü bazı kaynaklarda müslüman olmadığı yazar içimize sokulmuş casus denilir,,ee o zaman bu işid (islamı) kötü göstermek için cumhurbaşkanı tarafından kurulmuştur..suruç katliamını tayyip yapmıştır koltuk sevdasına o kadar genci mit patlatmıştır bu kadar şehitlerde tayyibin işidir, koltuk sevdasına eee napsın pkk danda giden olacaktır çünkü göze batmaması lazımdır..süreç filan bahane ne kardeşliği türkiye huzur yüzü görmesin diye tezgahlamıştır.. kendi çıkardığı süreci askerleri öldürterek süreci bitirmiştir.. türkiyeye yapılan yolları da babasının hayrına yapmamıştır elbet bu milletin gözünü boyamak lazım etrafı çöpten kurtarması hastanelere düzenlilik gelmeside bir oyunun parçasıdır. ee kim bu o zaman kim soktu bunu aramıza ..israilmi,, amerikamı,, bulamadım şimdi kim soktu.. bu aralar hava sıcak..buda tayyibin işi millet bunalsında politikayla fazla ilgilenemesin diye vs vs yazsam sabahı bulur işte buradaki bir kaç arkadaşın görmek istediği tayyip ee hadi bu adam böyle diyelim o zaman bizden olmuyorki buu.. eee kimlerden oluyor o zaman onuda sizler bulun :KK14::KK14:

İşte Özdil'in "Davul zurna, saz" başlıklı yazısı:

“Pkk’yla görüştüğümüzü iddia edenler şerefsizdir” deyip, sonra “elbette görüşüyoruz” diyen kimdi?
a, Sülün Osman
b, Banker Kastelli
c, Cübbeli Ahmet
d, Jet Fadıl

*

Taliban’ın dizinin dibinde, yerde oturan kimdi?
a, İsmet İnönü
b, Jon Snow
c, Eda Taşpınar
d, Avarel

*

İnsanları domuz bağıyla öldürüp, mezar evlerine gömenleri, halay çeke çeke sokağa salan kimdi?
a, Salvatore Ferragamo
b, Zuhurat baba
c, Profesör Canan Karatay
d, İnek Şaban

*

Libya’yla, Pakistan’la, Afganistan’la vizeleri kaldırdık diye müjde (!) verip, bu ülkelerden 30 bin silahlı ruh hastasının elini kolunu sallaya sallaya gelmesini sağlayan, vizeleri kaldırdık ayağıyla Türkiye’yi köktendinci militan yatağına çeviren kimdi?
a, Sabiha Gökçen
b, Hulusi Kentmen
c, Piri Reis
d, Sarı çizmeli mehmet ağa

*

İran ajanı mıdır, Muhaberat tetikçisi midir, kim olduğuna bakmadan, ne idüğü belirsiz iki milyon mülteciyi, pasaportsuz kimliksiz hobaraaa diye memlekete sokan, istediğiniz şehre gidin diyen kimdi?
a, Sünnetçi Kemal Özkan
b, Lefter Küçükandonyadis
c, Düşes Cate Middleton
d, Ciguli

*

CIA, Mossad, FSB, BND, MI6 coğrafyasına İETT teşkilatıyla dalan kimdi?
a, Martha Stewart
b, Marko paşa
c, Robin van Persie
d, Kırmızı başlıklı kız

*

Bayrağımız indirilirken, Atatürk heykelleri yakılırken, gıkını çıkarmayan… Atatürkçülere “terörist holigan” diyen… Teröristi tanık, TSK’yı sanık yapan kimdi?
a, Bekçi Murtaza
b, Yelena İsinbayeva
c, Vedat Milor
d, Şero

*

Hayatını terörle mücadeleye adamış pırıl pırıl subayları, astsubayları, generalleri, amiralleri, fuhuşçu, casus, darbeci, terörist diye hapse tıkan… Kendisine biat etmeyen savcılara “çete” diyen, hakimlere “vatan haini” diyen, polislere “haşhaşi” diyen, orduyu-yargıyı-emniyeti darmadağın eden, memleketi saldım çayıra mevlam kayıra haline getiren kimdi?
a, Müzeyyen Senar
b, Halikarnas balıkçısı
c, Rafael Nadal
d, Cemil İpekçi

*

Türkiye kan ağlarken, 10 şehidimizin toprağa verildiği gün, şarkıcıları toplayıp Somali’ye gezmeye götüren… Soma’ya taziyeye gidip, cenaze sahiplerini yumruklayan, yerlerde tekmeleten… Ethem’in suratına ateş eden, Ali İsmail’i sopalarla döve döve öldüren, Abdullah Cömert’i Ahmet Atakan’ı katleden polisleri, tebrik eden, destan yazdılar diyen… Berkin’in annesini yuhalatan… Buna mukabil, Seyid Rıza’dan bahsederken gözyaşlarını tutamayan, Mısırlı Rabia’ya ağlayan, Mursi’ye kahrolan, Hamas’la kucaklaşan, 90 yaşındaki Suudi kralı için yas ilan eden kimdi?
a, Patek Phillippe
b, Fuat Avni
c, Zübük
d, Recep İvedik

*

Tüm bu olan biteni senelerdir hiç rahatsızlık hissetmeden seyreden, asrın ülkesiyiz zanneden, dünya bize hayran diyen… “Hanıma acil ameliyat için anca sekiz ay sonraya gün verdiler, benim emekli maaşına sadece 20 lira zam yaptılar, oğlum işsiz, ama, duble yollar çok güzel” diye övünen millet hangisiydi?
a, Tutsiler
b, Aborijinler
c, Aztekler
d, Hobbitler

*

Ve şimdi, nasıl oldu da “asrın ülkesi” dingonun ahırına döndü, gözlerine inanamıyorsun değil mi?
Bi taraftan IŞİD’in, bi taraftan PKK’nın vurmasına hayret ediyorsun değil mi?

*

Anlamamakta haklısın.

*

Anlayana davul zurna saz… Anlamayana, türküyle oy toplayan Selahattin Demirtaş’ın sazını soksan az

Şimdi kızlar sizin istediklerinizi yazıyorum ve ben çekiliyorum...bu bizim cumhurbaşkanı varya ışidi o kurdu besledi,,silah temin etti,bunu niye yaptı bilinmez çünkü bazı kaynaklarda müslüman olmadığı yazar içimize sokulmuş casus denilir,,ee o zaman bu işid (islamı) kötü göstermek için cumhurbaşkanı tarafından kurulmuştur..suruç katliamını tayyip yapmıştır koltuk sevdasına o kadar genci mit patlatmıştır bu kadar şehitlerde tayyibin işidir, koltuk sevdasına eee napsın pkk danda giden olacaktır çünkü göze batmaması lazımdır..süreç filan bahane ne kardeşliği türkiye huzur yüzü görmesin diye tezgahlamıştır.. kendi çıkardığı süreci askerleri öldürterek süreci bitirmiştir.. türkiyeye yapılan yolları da babasının hayrına yapmamıştır elbet bu milletin gözünü boyamak lazım etrafı çöpten kurtarması hastanelere düzenlilik gelmeside bir oyunun parçasıdır. ee kim bu o zaman kim soktu bunu aramıza ..israilmi,, amerikamı,, bulamadım şimdi kim soktu.. bu aralar hava sıcak..buda tayyibin işi millet bunalsında politikayla fazla ilgilenemesin diye vs vs yazsam sabahı bulur işte buradaki bir kaç arkadaşın görmek istediği tayyip ee hadi bu adam böyle diyelim o zaman bizden olmuyorki buu.. eee kimlerden oluyor o zaman onuda sizler bulun :KK14::KK14:
Yılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.
Yazılanlar gerçek mi,yalan mı?
Sizlerin bu konular hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum ben.
Bir yazısını da ben paylaştım buraya,yorumları bekliyorum.

Yılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.
Yazılanlar gerçek mi,yalan mı?
Sizlerin bu konular hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum ben.
Bir yazısını da ben paylaştım buraya,yorumları bekliyorum.
hüloggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Kakao geçin artık bunları..Bak memleket yanıyor..İlkokul 3 minvalinde tartışmalarla bir yere gelemeyiz. Hayransındır, seviyorsundur v.s..Umrum dışı..Sen bak olanlara, yapılanlara..Ve mümkünse gerçeklere.

eskiden yağmur yağardı,fatura Allaha kesilirdi,Deprem olur,yıne Allah,ölüm traifk kazası herşey herşey Allahın suçu idi,yada Allahtan idi,şimdilerde moda Cumhurum suçlu,Ah be Cumhurum nasıl beceriyorsun bu kadar şeyi,Uzun Aadm bizi yerditmedın,bizde Seni yedirtmeyiz,Neee yılmaz özdilmi?,şükür o ve onun gıbılerın kımın maşası olduğunu biliyoruz

Arkadaşlar üzerine İstanbulun ortasında 100 yarı çıplak eldivenli apaçi kılıklı erkeğin işediğini,yerden yere bebeği ile savrulduğunu iddia eden ve ne hikmetse hiç kimsenin kamerasıyla özel telefonu ile ilgisini çekip çekmediği Kabataş bacısını ne çabuk unuttunuz ?

Kakao geçin artık bunları..Bak memleket yanıyor..İlkokul 3 minvalinde tartışmalarla bir yere gelemeyiz. Hayransındır, seviyorsundur v.s..Umrum dışı..Sen bak olanlara, yapılanlara..Ve mümkünse gerçeklere.
yüzde 75 buçuk canımm şu an ve hala yarın ne gösterir bilinmez çıkar bir babayiğit hop oyum ona..

X