• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Git gide batıyor muyuz?

MAkyaj yapmayan bi Kadından makyaj yapmasını istemek abes ama yapan Kadından istemek gayet normal.

Istek normalyaklaşım yanlış.

Yani yakışıyoki adam istiyo o söylediği söz bence kırmak için değil bunu anlamadığın için.

Eşlerin birbirinden karşılıklı istekleri tabiki olacak.

Bu ara nazar mı desem göz mü desem yoksa sadece benden kaynaklı sorun mu desem ne desem bilemiyorum..

Bugün izinliyiz. Öğleden sonra dışarı çıkalım dedik. Ben öğleye kadar evi toparladım, ütü yaptım, kahvaltı bulaşıklarını vs yıkadım. Eşim dışarıya gitti. Saat 4 civarı aradım geldi. Ben giyinmiştim hazırdım. Önce makyaj yapsana dedi. Bende hafta içi bir kaç gün makyajlı gezdim zaten normalde de çok yapmam da sevmem de.

Her neyse ya makyaj yapmıyım hiç canım istemedi zaten yakın bi yerlere gideceğiz dedim. Sonra da şakayla karışık o kadar mı çirkinim makyajsız bir yere çıkarmıyosun dedim. O da sanki yapınca claudia schiffer'a benziyosun da dedi. Ben şaşırdım. Biraz sert söylemiş olabilirim ama çok ısrar etti makyaj yapmam için. "Ya bir ruj sürücen o makyaj mı sürsene" vs vs konuştu.

Neyse yaptım makyajı. Üzerime bi ceket giydim. Boynuma da şal alıcam. Malum havalar soğuk ama tam kış havası değil. O sebeple mont giymedim.
Bu sefer de ona taktı. Yeni montunu giy bunu giyme donarsın konuştu da konuştu.
Bende söylenmeye başladım. Ne kıyafet beğeniyosun ne makyaj. Yaptığım hiç bişey hoşuna gitmiyo dedim.

Tam kapıya geldik ayakkabı giyiyoruz. Sen bu aralar çok sivri konuşuyosun. Kendine çeki düzen ver dedi. Bende beğenmiyosan gitmeyelim çıkmayalım falan derken eşimde tamam gitmiyoruz dedi. Döndük kapıdan.

Ya anlayamıyorum gerçekten bende mi bi gariplik var. Hep ben mi haksızım. Şimdi de yine konuşmuyoruz. Eminim ki min. 3 gün uzayacak bu konu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben mi çok dırdırcıyım?

Hep eşimin beklediği gibi giyinip makyaj yapmak zorunda mıyım?

Zaten işle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Bu aralar ondan daha fazla ilgi bekliyor olabilirim. Buda çeneme vurmuş olabilir. Ama onun tutumu doğru mu?

Fikrinizi paylaşır mısınız?
Ben de haftaiçi başkalarına güzel görünmek için makyaj yapıp eşinizin yanında bakımsız gezme konusunda direnmenize pek anlam veremedim

Ben de haftaiçi başkalarına güzel görünmek için makyaj yapıp eşinizin yanında bakımsız gezme konusunda direnmenize pek anlam veremedim
Hafta içi iş yerinde vs yapmıyorum. İş çıkışı arkadaşlarımızla görüşeceğimizde veya gezmeye gideceğimizde yapıyorum. Yani yine eşim görüyor beni başka birine göstermiyorum

Hafta içi iş yerinde vs yapmıyorum. İş çıkışı arkadaşlarımızla görüşeceğimizde veya gezmeye gideceğimizde yapıyorum. Yani yine eşim görüyor beni başka birine göstermiyorum
Bence arkadaşlarınızla gezerken değil eşinizle gezerken süslenmeniz daha mantıklı.. Ben de haftaiçi işyerinde makyaj yapmam genelde ve üstelik etrafımdaki herkes tarafından da makyajsız daha çok beğenildiğim bi gerçek.. Ama yine de aynı sizin gibi akşam çıkarken hafif de olsa bi makyaj yaparım.. Özellikle eşimle dışarı çıkıcaksam markete bile gitsek bi maskaramı rujumu allığımı ihmal etmem.. Hatta eşimin bazen ne gerek var markete gidiyoruz ne süsleniyosun dediği olur.. Ama bence insan eşinin yanında biraz gösterişli durmalı hoş olmalı ;)

Bence arkadaşlarınızla gezerken değil eşinizle gezerken süslenmeniz daha mantıklı.. Ben de haftaiçi işyerinde makyaj yapmam genelde ve üstelik etrafımdaki herkes tarafından da makyajsız daha çok beğenildiğim bi gerçek.. Ama yine de aynı sizin gibi akşam çıkarken hafif de olsa bi makyaj yaparım.. Özellikle eşimle dışarı çıkıcaksam markete bile gitsek bi maskaramı rujumu allığımı ihmal etmem.. Hatta eşimin bazen ne gerek var markete gidiyoruz ne süsleniyosun dediği olur.. Ama bence insan eşinin yanında biraz gösterişli durmalı hoş olmalı :KK66:
kendisi de ondan bahsediyor sanırım ama söyleme tarzı kaba ona takıldım zaten çokça.

kendisi de ondan bahsediyor sanırım ama söyleme tarzı kaba ona takıldım zaten çokça.
Evt söyleme tarzını ben de beğenmedim.. Hatta ben söylemesini bile beğenmedim, zira bana eşim öyle bişey söylese çok bozulurum.. ama bence bundan sonra ona böyle bişey söyleme fırsatı vermeyin.. Böyle şeyler bazen olur canınızı sıkmayın ;)

Evt söyleme tarzını ben de beğenmedim.. Hatta ben söylemesini bile beğenmedim, zira bana eşim öyle bişey söylese çok bozulurum.. ama bence bundan sonra ona böyle bişey söyleme fırsatı vermeyin.. Böyle şeyler bazen olur canınızı sıkmayın :KK66:
Haklısınız Allah beterinden saklasın. Dediğiniz gibi deme fırsatı vermeyeceğim :)

Yok o tarz bir konuşma kesinlikle yaşanmadı aramızda yaşandığı taktirde zaten daha büyük olay çıkartırım. Her ortama uyabilecek kıyafete sahibim ve yerinde kullanmaya çalışıyorum. Sonuçta yetişkin insanlarız. Ve moda denen şey tv'lerde bir tık uzağımızda internette. Gazetelerde. Yani ulaşılabilir birşey. Kızcağıza da üzüldüm vallahi

Ay çok güldüm ya. Bacım senin eş sana dolaylı yoldan çirkin demiş, makyajsız yanında dolaştırmıyor. Ama sen kocası tarafından kıyafetleri beğenilmeyen kadına üzülüyorsun. Bence kendine üzül :-)

Ay çok güldüm ya. Bacım senin eş sana dolaylı yoldan çirkin demiş, makyajsız yanında dolaştırmıyor. Ama sen kocası tarafından kıyafetleri beğenilmeyen kadına üzülüyorsun. Bence kendine üzül :-)
Ne çok seviyosunuz insanları üzmeyi.. Ama Allah büyük ;)

Ben zaten kendi ağzımla da dolaylı yoldan bunu ima ettiğini söyledim yani kompleksli değilim. Çok güzelim diye bir iddiam yok. Çok çirkinim deyip kendimi de yeremem.
Fakat benim eşim bana köylü gibi giyiniyorsun demiyor. Yani beterin beteri var. İlla ki bunu mu söylemeliyim? Dertler paylaştıkça azalıyor. Burası da takip ettiğim kadarıyla tam yeri. Neler okuyoruz. Eşim henüz yanımda gezdirmem demiyor. İş bu ki öyle birşey yaparsa haber ederim sizde bir kat daha eğlenirsiniz.

Sizi çok iyi anlıyorum, benzeri de benim başımda. "Saç şeklini değiştirsen kendini daha iyi hissedersin, değişiklik sana iyi gelir", "saçını şöyle kestir" bilmem ne diyerek sürekli dış görünüşümle ilgili akıl verir - ki kendi tarzı olan bir insanım, bakımlıyımdır, makyaj yaparım vs. Evlenmeden önce böyle değildi, ama son zamanlarda çok haddini aşan yorumlar yapıyor. Sizin durumda da eşiniz haddini aşmış. Kendine çeki düzen ver demesi daha da terbiyesizce. Dırdırcı değilsiniz, aksini iddia edenlere önem vermeyin. Kırılmakta çok haklısınız. Ben de kırılıyorum, sabrediyorum ama bir gün sabrım tükenecek.

Sizi çok iyi anlıyorum, benzeri de benim başımda. "Saç şeklini değiştirsen kendini daha iyi hissedersin, değişiklik sana iyi gelir", "saçını şöyle kestir" bilmem ne diyerek sürekli dış görünüşümle ilgili akıl verir - ki kendi tarzı olan bir insanım, bakımlıyımdır, makyaj yaparım vs. Evlenmeden önce böyle değildi, ama son zamanlarda çok haddini aşan yorumlar yapıyor. Sizin durumda da eşiniz haddini aşmış. Kendine çeki düzen ver demesi daha da terbiyesizce. Dırdırcı değilsiniz, aksini iddia edenlere önem vermeyin. Kırılmakta çok haklısınız. Ben de kırılıyorum, sabrediyorum ama bir gün sabrım tükenecek.
ben dahil bir çok kişi diyor erkekler ince düşünemiyor diye. Haklılar, haklıyız ama bekliyoruz yine de..

Tatlım sakinnn sakinnn olmalısın.
Bende böyleyim her zaman olmasa da..
Ama hatalı biziz bence çoğunlukla..

benimkide süslenmeme rujuma falan karışıyo hiç sevmez. bende bu konudan yakınırım. tabi bende aksine hep yapmaya çalışıyorumm:KK54::KK54:

Bence sizi umursadığını gösteriyor yanında bakımlı bi kadın görmek istiyo belli ki bütün erkekler bundan hoşlanır, karısını umursamayan takmayan sevmeyen erkek böyle bişeyi söylemez hatta dışarı çıkalım bile demez. Heyecanı bitmemiş bi erkek valla tebrik ediyorum ben eşini. Bi rimel bi allık sürüverin nolmuş yani. Kendinize bakmıyosunuz demekki eşiniz açık açık söyleme gereği duymuş.

Back
X