Şimdiki aklım olsaydı hayatta voleybolu bırakmazdım.9 sene oynadım.Solak smaçördüm.Şimdi okadar özlemini çekiyorum ki..Voleybolu bırakma.
Ama kaslarımda çok fazla çekme oluyor korkuyorum artık :/ Bende voleybolu çok seviyorum bilirsiniz nasıl bir şey oldugunu üniversitede geç mi kalırım sizce Fb seçmelerinde beğenmişlerdi beni :/
Çok çok geç kalırsın.Bak cok yakın komsumuzun oglu orta okul ve liseyi burslu ıstanbulda okudu.Okyanus kolejınde ve bu sırada Galatasarayın alt yapısındaydı.Maclara cıkıyordu yıldızlarda.Lıse bıttı iş bitti.Galatasaray devam etmedi yoluna.Noldu? Şimdi karadenızde belediye takımında oynuyor.Yanı demem o kı unıversıtede senın gibi çok fazla alternatıf var.Sıyrılmak aralarından cok zor.Saglıgın da onemlı tabii.Uzerıne dus bıraz su kas problemının.
Bende seninle yaşıtım basketbol oynuyorum 13 yaşından beri boyum 1.80, mevkiim pivot malum YGS LYS sınavları var 1 yıldır oynamıyorum bıraktım arada arkadaşlarla oynuyorum... Üniversite sınavları diyorum, he yok ben salladım onları, spordan ekmek yiyeceğim diyorsan elbette voleybol.. Gitarıda hobi olarak çalabilirsiin ben keman çalıyorum mesela umarım yardımcı olabilmişimdir
10 sene kadar hentbolla uğraştım..
İnan bıraktığım için bazen pişmanlık duyuyorum..
Takım arkadaşlarımı , oynadığım kulüp de ki dostlarımı çok özlüyorum..
Sporla ilgilenmek gibisi yok..
Kesinlikle voleybol diyorum..
ne gitar çaldım ne voleybol oynadım o yüzden pek öneride bulunamıcam ama şunu söyliyebilirim ki voleybolcu kızlara hep imrenerek bakmışımdır
Voleybol der geçerim. Çok kısa bir süre oynadım ama şuan okadar pişmanımki bıraktığım için. Çok iyi düşün bence.
Kesinlikle voleybol daha başlığı görür görmez dedim
Gitarı çalma demiyoruz hobi olarak yine çal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?