merhaba kızlar son 3-4 yıldır heryıl birkaç kilo alıp veremiyorum. diyet maceralarım hep hüsran doluydu. evlenirken 71 kilo oldum balayında 73 sonrasında 75 le hamile kaldım 3.5 aylık hamileyim 77 kiloyum. yüzüm zayıf baldır basen popo kocaman. bu duruma çok takmaya başlıyorum artık rahat rahat alışveriş yapamz oldum. geçen gün eşimle hamile pantolonu almaya gittik kahrolası baldırlarımdan geçmedi pantolanlar karın şişkinliğim belli olsada aldığım pantalonun göbek kısmı çok büyük oldu çünkü basene göre almak zorunda kaldım. canım çok sıkılıyor ve daha da liko alacağım. düğün var yakında kardeşimin. ve elbise bulamıyorum bir internet sitesinden buldum aldım popo ve bacaklara korse deneyim dedim. evde 3 korsem vardır 3 üde olmadı baldırdan yukarı geçmiyor. pes ettim. o kadar dağınık bir görüntü ile düğüne gideceğim. siyah elbise alacağım ama insanların kilomla ilgili fikri bile beni rahatsız ediyor bu nasıl vucut yahu basen bacak ronaldoyu geçer o kadar kalın eşiminki benden zayıf adam benim yanımda çıtı pıtı görünüyor. kollarımda kocaman et yığını olmuş. elbise bulamamak beni çok üzüyor. hayır birde doğumda iyice dağılıp veremezsem vay halime.