Gitme bile demedi

Güçlü kadınsın sen.
Konunu okuyunca aklıma istemsiz bu fotoğraf geldi.
IMG_20200707_183835.webp

Evet tam da ilk cümlendeki gibi. 🙏 O zaman kendimi bu kadar mommok hissetmeyecektim belki de. Dava için ikametgahımı değiştirmem gerekiyormuş önce. Bugün gittim onu bile yapamadım. Annemin yanına döndüğüm için onun imza vermesi gerekiyormuş gidip. Saçma sapan prosedürler. Yarın 75 yaşındaki kadını nüfus müdürlüğüne götürcem bunun için. Pandemi var diyorum, memur yapamam deyip durdu. Bu hafta bitmeden açıcam inşallah davayı da.
Hakkında hayırlısı olsun, daralınca sıkılınca yaz. Insan ancak boyle rahatlıyor.

Düşünmemeye çalışıp kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmaktan başka çare yok iyi hissetmek için, çocuğunuz var mı?
Çocuğunuz var mı ?
Çocuğum yok. Yaşadığım onca sorun da çocukdan dolayı. Etrafımda herkes çocugun yok en azından hayırlısı bu bak diyorlar. O hayırlısı neyse artık onu göreyim diyorum.

Çocuğum yok. Yaşadığım onca sorun da çocukdan dolayı. Etrafımda herkes çocugun yok en azından hayırlısı bu bak diyorlar. O hayırlısı neyse artık onu göreyim diyorum.
Çocuk olmuyor diye sorun yapan kocayı daha önce boşamalıydınız neyse Zararın neresinden dönseniz kar

Biraz sabır sadece , buda geçecek biliyorsunuz ama şuan iç sıkıntınız geçmiyor o yüzden bunaldınız bu kadar

Tanıyoruz gibi çünkü hani COLIN COLIN yıllardır yorumlarına denk geldiğimiz üyemiz ya hiç özelini okumamıştım ben sanki yakın arkadaşımın böyle bir derdi varmışta sonradan duymuşum gibi bi his ve üzüntü 😣
Hifa sanırım seninle dua topiğinden arkadaşız. Ordan hatırlıyorum ben de seni. Sağ ol 🙏

Cok uzuldum Colin eskiden yorumlarini severdim su sakiz cigneyen garip avatarin vardi

Sabir,guc kuvvet ve gonul ferahligi diliyorum.
Karsi tarafa takilma,seni 9 yilda cozmustur bilerek canini yaksin diye o sekilde davraniyordur.

Onun iyi gunleri bunlar endiselenme eden bi sekilde buluyor.

Hifa sanırım seninle dua topiğinden arkadaşız. Ordan hatırlıyorum ben de seni. Sağ ol 🙏
Daha önceden çok yazışırdık kuzum ama ben çocuklardan fırsat bulup baya giremedim ordan aşinayız birbirimize gerçekten Allah'ım beterinden esirgesin yüreğini ferahlatsın inşallah ❤️

Ben de sizle aynı şeyleri siddet polis esliginde evden cikma vs yaşadım hatta daha fazlasını.süreç bir buçuk yıla yakın oldu. Bu ay da bosanmamizkesinleşti. Hala canım çok aciyor. Hemen hergün agliuorum.haketmedigim halde yasadiklarima. güven diğim emek verdiğim önce fedakarlık yaptığım insan bambaşka biri imiş aslında .o ve ailesini bosanma sürecinde daha iyi tanıdım.Ben Allah a havale ettim hepsini

Çocuk olmuyor diye sorun yapan kocayı daha önce boşamalıydınız neyse Zararın neresinden dönseniz kar
Belki sorun eşinde dır,
Burdan bazı arkadaşlarım biliyor yaşadıklarımı. Onun çocugu var önceki evliliğinden. Ben büyüttüm hatta biizmle yaşıyordu. Sorun benim de kendi çocugum olmasını istememdi. O tuzu kuru oldugu için oyalayıp durdu beni. Bu konuda sağlık sorunu olan da kendisiydi. Tedavi olmadı doğru düzgün, sigarayı bırakmadı, operasyona yanaşmadı, tüp bebek için günü güne salladı. Vs vs. Bu yediğim dayak, benim ona ve çocuguna verdiğim 9 senenin karşılığıydı.

Burdan bazı arkadaşlarım biliyor yaşadıklarımı. Onun çocugu var önceki evliliğinden. Ben büyüttüm hatta biizmle yaşıyordu. Sorun benim de kendi çocugum olmasını istememdi. O tuzu kuru oldugu için oyalayıp durdu beni. Bu konuda sağlık sorunu olan da kendisiydi. Tedavi olmadı doğru düzgün, sigarayı bırakmadı, operasyona yanaşmadı, tüp bebek için günü güne salladı. Vs vs. Bu yediğim dayak, benim ona ve çocuguna verdiğim 9 senenin karşılığıydı.
Sabredin sadece. Allah yaptığı nankörlüğü yanına bırakmaz. Hakkın değirmeni yavaş döner ama ince öğütür derler.

Peki bu kadar rahat davranma nedeni nedir sizce tek sebep çocuğu olduğu için degildir heralde çünkü sizden de çocuğu olsun isteyebilirdi

Önceki evliliğinden niye ayrılmış peki.belki de şiddet yüzünden. Ben de kendi adima merak ediyorum.bana şiddet uygulayan hakaret eden benden sonrakine pamuk gibi mi olur.

Evet malesef beynim bana oyun oynuyor. Kötü anıları geriye atıp gülüp eğlendiğiniz anıları sürekli önüne sürüyor. Sonra dönüp yine kendime kızıyorum bunları hatırlayıp düşündüğüm için.
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanki bir daha hayatıma kimse girmeyecekmiş gibi geliyor. Geçecek zamanla..
Bize yapılan nankörlüğü, haksızlığı unutmayalım

Back
X