Gitme bile demedi

Peki bu kadar rahat davranma nedeni nedir sizce tek sebep çocuğu olduğu için degildir heralde çünkü sizden de çocuğu olsun isteyebilirdi
Önceki evliliğinden niye ayrılmış peki.belki de şiddet yüzünden. Ben de kendi adima merak ediyorum.bana şiddet uygulayan hakaret eden benden sonrakine pamuk gibi mi olur.
Düzgün biri olduğum için heralde. Eskisi çocugu 2.5 yaşında bırakıp başkasına gitmiş. Ben ne onu boynuzlayacak biriydim ne de çocugunu bırakacak.

Sorun zaten senin onu boynuzlamaman ve onların buna layık olmaması defolsun gitsin rabbim çok büyük belkide senin için böylesi hayırlı oldugu için bebek vermedi allahim.onune yoluna bak başka bir insanla nur topu gibi evlatların olur kimbilir,oda otursun cocuguyla üçüncü evliliğini yapacak başka enayi bulsun ..

Merhabalar,
9 senenin sonunda ben de yolun sonuna geldim. Zaten yürümüyordu. Onca yıldır hep benim fedakarlıklarım tavizlerim sayesinde sürdü. Boşanmanın eşiğinden de döndük ama yine benim sevgime yenik düşmemden dolayı. Düşmemem gerekirdi oysa. Tek taraflı olunca duygular, ilişki de bitmeye mahkummuş eninde sonunda. Evlilik yıldönümümüze 10 gün kala çok kötü kavga ettik. Şiddete maruz kaldım. İnsan inanamıyor yaşadıklarına. Polis eşliğinde ayrıldım o gece evden. 5 gün sonra eşyalarımı almaya gittim ailemle birlikte. Bir de daha beni suçladı kendi ailesiyle birlikte. Şikayetçi oldugum için, olayları buralara getirdiğim için ben suçluymuşum. Bense en azından özür diler diye düşünüyordum salak gibi. Topladım eşyalarımı. Babası geldi yanıma gitme dedi de kendi zahmet edip oturdugu yerden bile kalkmadı. Diyeceksiniz ki şimdi Colin salak mısın adam seni dövmüş sen daha gitme demedi diyorsun. Ben de diyorum bunu kendime. Kalacagımdan da değil kesinlikle. Ama çok saçma da olsa insan karşı taraftan böyle birşey bekliyor. Benden kurtulmak mı istiyordu, bu yüzden mi yaptı herşeyi diyorum kendi kendime ve hazmedemiyorum. 2 hafta oldu evden ayrılalı. O hayatına mutlu mesut devam ediyor. Zor zamanlarının sıkıntısını ben çektim. Ferah günlerin keyfini sürüyor şimdi tek başına. Dön yoluna bak diyorum kendime ama yapamıyorum. Dakikam dakikamı tutmuyor. Hazmedemiyorum olanları. Biliyorum geçecek ama ne kadar sürecek bu haller. Şu zamanları hiç yaşamadan direkt unuttuğumuz zamanlara gidebilsek keşke. Kafam da duygularım da allak bullak. Karman çorman yazdım kusura bakmayın.
Kuzum ailesinde birebir yasadiklarinin.aynisina sahit biri olarak soyluyorum ki bu hissettiklerin normal anormal olan o kocan olacak degisik ,bak bu kural hic sasmaz ilk once kadin aci ceker sok durumu olur degersiz hisseder erkek rahattir ama.zamanla o kotulesecek sen.hizla duzeleceksin ...insan bir ozur bekliyor ama yok ozuru gectim birde hakliyim diyorlar daha kotusu huna inaniyorlar saka gibi...degersiz degilsin sevdigin icin pisman olmamalisin evliligin icinde uzulme sadece kafani topla neler yapabilecegini dusun ve sakin gelip ozur dilemesini bekleme kendine dön yiyip bitirme kendini

Bir ağlayıp kalbin sikisacak... bir şükür bitti zaten mutsuzdum diyeceksin.. Bu kısır döngü içinde zamana ihtiyacın var. Ben de yaşadım ayrılmayı boşanmayi.
Ölüm var dünyada. En sevdigimizi toprağa koyup hayat devam ediyorsa inan bu da geçecek. Tez geçsin bu günlerin.

COLIN COLIN Çok üzgünüm, seni tanımasam da böyle şeylerin başına geleceğine hiç ihtimal vermezdim sanırım
Bundan sonraki hayatında çok mutlu ol :KK200:

Ara ara gelgitlerin olacak. Bu normal. Bosanma travmasi yasaman da normal. Ama zamanla hepsi yacmcas yavas geciyor. Bu zaman herkese gore degisiyor.
Iyi gunlerin aklina geldikce, bazen seyrettigin bir filmde, bazen dinkedigin bir muzikte ya da bir dugunde kotu olacaksin. Gelgitler ilk basta sık olsa da zananla azalacak. O zamanlar sana yaptigi kotulukleri de aklina getir. Bir de tavsiyem icindekileri yaz. Ben oyle yapmistim. Tum icimi bir deftere dokmustum. Ona yazar gibi, onunla konusur gibi. Gekgitlerin oldugunda o yazdiklarini oku, kendine gelmeni saglar. Bir de terapiye gitmeni oneririm. Gecmis olsun.

Merhabalar,
9 senenin sonunda ben de yolun sonuna geldim. Zaten yürümüyordu. Onca yıldır hep benim fedakarlıklarım tavizlerim sayesinde sürdü. Boşanmanın eşiğinden de döndük ama yine benim sevgime yenik düşmemden dolayı. Düşmemem gerekirdi oysa. Tek taraflı olunca duygular, ilişki de bitmeye mahkummuş eninde sonunda. Evlilik yıldönümümüze 10 gün kala çok kötü kavga ettik. Şiddete maruz kaldım. İnsan inanamıyor yaşadıklarına. Polis eşliğinde ayrıldım o gece evden. 5 gün sonra eşyalarımı almaya gittim ailemle birlikte. Bir de daha beni suçladı kendi ailesiyle birlikte. Şikayetçi oldugum için, olayları buralara getirdiğim için ben suçluymuşum. Bense en azından özür diler diye düşünüyordum salak gibi. Topladım eşyalarımı. Babası geldi yanıma gitme dedi de kendi zahmet edip oturdugu yerden bile kalkmadı. Diyeceksiniz ki şimdi Colin salak mısın adam seni dövmüş sen daha gitme demedi diyorsun. Ben de diyorum bunu kendime. Kalacagımdan da değil kesinlikle. Ama çok saçma da olsa insan karşı taraftan böyle birşey bekliyor. Benden kurtulmak mı istiyordu, bu yüzden mi yaptı herşeyi diyorum kendi kendime ve hazmedemiyorum. 2 hafta oldu evden ayrılalı. O hayatına mutlu mesut devam ediyor. Zor zamanlarının sıkıntısını ben çektim. Ferah günlerin keyfini sürüyor şimdi tek başına. Dön yoluna bak diyorum kendime ama yapamıyorum. Dakikam dakikamı tutmuyor. Hazmedemiyorum olanları. Biliyorum geçecek ama ne kadar sürecek bu haller. Şu zamanları hiç yaşamadan direkt unuttuğumuz zamanlara gidebilsek keşke. Kafam da duygularım da allak bullak. Karman çorman yazdım kusura bakmayın.

Sürekli kalbini kıran insan oradan çıkmak istiyordur izin verirsen onu da kendını de özgürleştirirsin diyor değerli bir yazar.. Olayın detaylarını, bu noktaya nasıl geldiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz birşey var ki olaylar bu noktaya geldiyse tahamulsuzlukler hat safhadadır.. Eğer boşanmam gerek bu gitmiyor diyorsan güçlü olmak ayakta durmak ve bu süreci sağlam bir şekilde atlatman gerek duyguların bıze saçma gelmiyor aynı yollardan geçtim tek taraflı ite kaka giden içinde aşk barındırmayan duygudan kurtulacaksın.. Sadece biraz mantık..

Kimse istemez boşanmayı ama şiddet varsa kesinlikle bitmeli anladığım kadarıyla aileniz yanınızda. Çok geçmiş olsun kadınlar sıcağı sıcağına acısını yaşıyor etkenlerin kafaya sonra dank ediyor o gününü gün ederken diye birşey yok sizde kendi yolunuza bakacaksınız artık geçen çok güzel bir söze rastladım bırakayım buraya " kim ne düşünürse düşünsün düşündüğü onu bulsun "

Şaşırdım. Pek tanışmıyoruz ama site içerisinde esprili birkaç yorumuna denk geldiğimi ve bi profil altı konuda komikli muhabbet ettiğimizi anımsıyorum; evliliğinde büyük sorunlar yaşadığın, şiddete uğradığın aklıma gelmezdi.
Geçmiş olsun, bundan sonrası senin için daha olumlu ve huzurlu seyreder umarım.
Ben de böyle düşündüm tam olarak. Üzüldüm. ☹️

çok üzüldüm colin ya. şaşırdım da.
inşallah kısa sürede atlatırsın.
pişkinliği seni daha çok yaralamış ama kurtuldun zamanla anlayacaksın.
lütfen üzme kendini:KK200:

Merhabalar,
Hakkınızı almadan bosanmayin.
Şiddet olayı olmasa burak gitsin derdim.

Back
X