Gitme bile demedi

Geçecek COLIN COLIN
Allah'ımın izniyle tüm acıların geçecek inşallah.
Şu anda herşey çok taze, biliyorum. Önce hep iyi anılan hatırlıyorsun ama emin ol onun verdiği sıkıntılar çok geçmeden beyninde canlanıyor.
Unutman da alışman da kolay oluyor.
Sen iyileşmek isteyince iyileşme sürecin de hızlı olur bunu unutma.
Allah'ım yardımcın olsun canım benim.
Dualarımdasın.

Geçmiş olsun. Gitme dememesi özür dilememesi çok daha iyi olmuş. Daha önce ayrilacakken vazgeçmişsiniz ama sonunda şiddet görmüşsünüz bilemiyorum belki şimdi özür dilese yine affederdiniz sonu daha kötü olurdu. O yüzden böylesi daha iyi. Zor bir süreç. Allah yardımcınız 1ler olsun inşallah.
Mi iç.üii
Burdan bazı arkadaşlarım biliyor yaşadıklarımı. Onun çocugu var önceki evliliğinden. Ben büyüttüm hatta biizmle yaşıyordu. Sorun benim de kendi çocugum olmasını istememdi. O tuzu kuru oldugu için oyalayıp durdu beni. Bu konuda sağlık sorunu olan da kendisiydi. Tedavi olmadı doğru düzgün, sigarayı bırakmadı, operasyona yanaşmadı, tüp bebek için günü güne salladı. Vs vs. Bu yediğim dayak, benim ona ve çocuguna verdiğim 9 senenin karşılığıydı.
Nankör pislik.Lutfen üzülme ve merak etme Allah senin değerini ona bildirecektir.Ama arkana belli.Kendine de değer ver artik dünyanın sonu değil.Sımdı hislerin yoğun yaşananlar taze ama gececek dua et bol bol ve ağla sıkma kendini böyle böyle gececek alışacaksın

Yaşadıklarıma ben de inanamıyorum. Yanlış insanı hayatıma almakla başlayan süreç içinden çıkılmaz bir labirent haline geldi yıllar içinde. Kendi kendimi soktuğum bu yerden yine kendi iradesizliğim yüzünden çıkamadım.
Sizin 3 küçük kızınız mi vardi? Karıştırdım mi yoksa huzurluydunuz iyiydiniz eşinizle sanki. Çok üzüldüm

Canım onlar basta artiz oluyorlar sonra kuyruklarını sıkıştırıp dönüyorlar.Derdin bu değil biliyorum olmasın da zatn ama o döndüğünde senin içinde bitmiş olacak bir anlam ifade etmeyecek

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Birilerinin geçecek demesi bile o kadar iyi geliyor ki. Bir gün burda " iyi ki bitti, geçti herşey" diyebilmeyi ümit ediyorum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Birilerinin geçecek demesi bile o kadar iyi geliyor ki. Bir gün burda " iyi ki bitti, geçti herşey" diyebilmeyi ümit ediyorum.

diyeceksin..
üstelik kendi kendine diyeceksin ki bu herif bana vurmasaydı belki boşanmayacaktım ve tekrar sevip aşık olamayacaktım..
her şer'de bizim görmediğimiz bir hayır vardır.

Merhabalar,
9 senenin sonunda ben de yolun sonuna geldim. Zaten yürümüyordu. Onca yıldır hep benim fedakarlıklarım tavizlerim sayesinde sürdü. Boşanmanın eşiğinden de döndük ama yine benim sevgime yenik düşmemden dolayı. Düşmemem gerekirdi oysa. Tek taraflı olunca duygular, ilişki de bitmeye mahkummuş eninde sonunda. Evlilik yıldönümümüze 10 gün kala çok kötü kavga ettik. Şiddete maruz kaldım. İnsan inanamıyor yaşadıklarına. Polis eşliğinde ayrıldım o gece evden. 5 gün sonra eşyalarımı almaya gittim ailemle birlikte. Bir de daha beni suçladı kendi ailesiyle birlikte. Şikayetçi oldugum için, olayları buralara getirdiğim için ben suçluymuşum. Bense en azından özür diler diye düşünüyordum salak gibi. Topladım eşyalarımı. Babası geldi yanıma gitme dedi de kendi zahmet edip oturdugu yerden bile kalkmadı. Diyeceksiniz ki şimdi Colin salak mısın adam seni dövmüş sen daha gitme demedi diyorsun. Ben de diyorum bunu kendime. Kalacagımdan da değil kesinlikle. Ama çok saçma da olsa insan karşı taraftan böyle birşey bekliyor. Benden kurtulmak mı istiyordu, bu yüzden mi yaptı herşeyi diyorum kendi kendime ve hazmedemiyorum. 2 hafta oldu evden ayrılalı. O hayatına mutlu mesut devam ediyor. Zor zamanlarının sıkıntısını ben çektim. Ferah günlerin keyfini sürüyor şimdi tek başına. Dön yoluna bak diyorum kendime ama yapamıyorum. Dakikam dakikamı tutmuyor. Hazmedemiyorum olanları. Biliyorum geçecek ama ne kadar sürecek bu haller. Şu zamanları hiç yaşamadan direkt unuttuğumuz zamanlara gidebilsek keşke. Kafam da duygularım da allak bullak. Karman çorman yazdım kusura bakmayın.
Geçmiş olsun .
Daha olaylar çok yeni zamanla elbet soğuyacak. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Bir Kadın olarak inanın çok üzüldüm. Lütfen kendi değerinizi bilin...

Back
X