• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitme dediğim yere gitmiş

Iste bundan nefret ediyorum, erkekler biryere gitme dedi mi gidilmez kıyamet kopar ama bi erkek işediği yere sevdiği Razı olmasa da gider. Buyuk haksızlık.

ben olsam ayrılırdım
bızımde bı arkadas kavgamız vardı
evlıyız bız
ama ortada dedıkodu vardı bızım. ona ragmen arkadaslık etmelerıne o donem engel olamadım hanı daha bır adım atsa bosanacaktım o kadar kafayı bozmustum
sonuc olarak ne oldu bılmıyorum konusmamaya basladılar ve gorusmuyorlar
bazen ıcımdekı delı uyanıyor
bu ara evlenecek o arkadas (benım kızla kavgam oldu, cocuk esımın cocukluk aarkadası) dugune gıderse bızımkı yasanacaklarını kestıremıyorum

Aa dünden beri cevap vermedi mi mesajına?
vermedi, huyudur bu ,ben sinirliysem kesinlikle yaklaşmaz benim önce ulaşmamı bekler ama çok kararlıyım , okul açılana kadar kesinlikle aramayacagım..

Bazı arkadaşlar tepki göstermişler bana adamı sınırlamışım falan diye,, bana deseydi ki ben gidicem, üzülürdüm ama bir süre sonra tepkisiz kalırdım ya da en azından gittikten sonra mecbur kaldım gittim demeliydi, bütün gece konustuk ettik tek kelime etmedi düğüne dair.Aptal yerine koydu resmen beni.

aman dert etme

öncelikle onun senin olayı bu kadar önemsediğin aklına bile gelmemiştir

birisi arayıp X hadi düğüne gidelim topluca gider eğleniriz demişlerdir o da olur demiştir

gelmeyim vs dese bile ne olacak evde oturacağını orda otur yer içer etrafa bakarız demiş götürmüşlerdir

10 yıllık evliyim; 15 yıldır aynı kişiyle beraberim bir güne bir gün şuraya gitme demek aklıma bile gelmedi

şuraya git ya da gitmen gerekir derim de gideceğim dediği yere gitme demem

düğüne gitmesi sorun deilde giderken sana gidiyoruz arkadaşlarla düğüne diyebilirdi..

Ortada bir yalan varsa dert ederdim. Hele bir de bir şey yokmuş gibi mesaj atıyorsa ve aslında düğündeyse...

Ortada bir yalan varsa dert ederdim. Hele bir de bir şey yokmuş gibi mesaj atıyorsa ve aslında düğündeyse...

bunda haklısın da bende düğündeyim deyip de neden canını sıksın

eğer konu sahibi neredesin dedi ve ona evde yayılıyorum deyip bu teknoloji çağında düğüne gitti ise de erkek arkadaş fazla saf galiba

ama hiç mekan vs belirtmedi ise sinirleri zıplamasın diye de düşünmüş olabilir

bunda haklısın da bende düğündeyim deyip de neden canını sıksın

eğer konu sahibi neredesin dedi ve ona evde yayılıyorum deyip bu teknoloji çağında düğüne gitti ise de erkek arkadaş fazla saf galiba

ama hiç mekan vs belirtmedi ise sinirleri zıplamasın diye de düşünmüş olabilir

Ben düğndeyim de dememeli bence. Ya arkadaşlar çok ısrar etti, düğüne gidiyorum vs diyebilirdi. Veya sonradan söyleyebilirdi düğün esnasında can sıkılmasın istiyorsa. Facebooktan öğrenmek kadar güven kırıcı bir şey yok. Bu mesele büyütülecek bir mesele değil ama benim de canımı sıkardı. Ben de facebooktan tesadüf sonucu bir fotoğraf görmüştüm de, aradan 5 yıl geçmesine rağmen ala söylerim ve söyleyeceğim:KK62::KK62:

Ben konusmuyorum sen de konusmiycaksin gibi bisey olmus bu hic sevmem oyle seyleri. Ama cocugu taktir ettim kavga cikmasin diye tamam askim demis. Baskasi olsa o benim arkadasim sen gelmezsen gelme ben gidicem ne demek bana gitme diyosun diyenkavga cikarirdi. Kotu bisey yapmamis ki gitmezse ayip olurdu, kotu bisey yapmadigi icin de nasil olsa gonlunu alirim diye fotograflari gorucegini bilerek foto cekilmistir. Gereksiz buyutmeyin bence. Tabi soylemesi lazimdi gittigini, boyle ogrenmen kotu olmus. Ama yapicak bisey yok olmus bi kere. Sakince konusmaya bakin

Erkek arkadasin senin kuklan degil,gitme de gitmesin sadece senin konustuklarinla konussun,o sana boyle sinirlama getirse sevinir misin?ortak arkadasinizmis siz konusmuyorsunuz diye o da konusmasa karaktersizin tekidir derdim ama su an o hakli malesef,yalan soylemek zorunda birakmissiniz adami

bazılarınız inatla erkek arkadasımı kukla yerine koyduğumu sınırlandırdığımı söylemiş, ben de inatla söylüyorum ki bu zamana kadar şunla görüşme bunu yapma şunu yap demedim! demem de , okumuş etmiş insanlarız..

Tek sıkıntım yalan söylemesi, gitmicem diyip de gitmesi ve gittiği halde benim bunu facebook dan öğrenmem!

Sen sevmiyorsun diye neden gitmesin ki arkadaşının düğününe. Öyle demeniz yanlış, hiç sevmem böyle şeyleri. Ha size bir haber vermesi gerekirdi o ayrı, zaten biliyordur öğreneceğinizi sonuçta bir sürü arkadaşınız var ortak ve illa ki o fotoğrafları yükleyecekler. Herhalde gidip geldikten sonra düzgün bir dille söylemeyi düşündü. Bence o kadar büyütmeyin. Ama o yazana kadar yazmayın ona.

Gitmicem deyip gitmesi bide ustune foto cekilip sosyal hesaplarda paylasilmasi ve hala sana soylenmemesi cok tuhaf. Yoksa guzellikle konusulmus olsa sen bile gidebilirdin yaninda :KK51:

bazılarınız inatla erkek arkadasımı kukla yerine koyduğumu sınırlandırdığımı söylemiş, ben de inatla söylüyorum ki bu zamana kadar şunla görüşme bunu yapma şunu yap demedim! demem de , okumuş etmiş insanlarız..

Tek sıkıntım yalan söylemesi, gitmicem diyip de gitmesi ve gittiği halde benim bunu facebook dan öğrenmem!

Ve yazdığın mesaja cevap verme zahmetinde bile bulunmaması..

Ve aslına bakarsan bence en büyük sorun bu..

Back
X