Gitme fikri çık aklımdan

Artik o akım geçti galiba 😃😃😃 Benim teyzem karstan İzmire taşındı (ikisi de is sebebiyle) diyor ki kiralar pahalı trafik aynı İstanbul gibi olmuş.
Ben de az önce senin şehrin neresi testi çözdüm Izmır çıktı. Sen biraz elit,havalı ve kibirli olduğun için Izmır dedi :KK70: sonunda da ama bu güzel bir şey sana yakışıyor diye de gönlümü almaya çalışıyor test ha:))

Ben de az önce senin şehrin neresi testi çözdüm Izmır çıktı. Sen biraz elit,havalı ve kibirli olduğun için Izmır dedi :KK70: sonunda da ama bu güzel bir şey sana yakışıyor diye de gönlümü almaya çalışıyor test ha:))

İzmir ❤ ben evet İzmir sevdalısı ve Ege sahil kasabası hayali kuran İstanbullulardaniz biz utanmayalim kader utansin.

İstanbul’un semtleri de birbirinden çok farklıdır. Hatta apartman ve site hayatı birbirinden çok farklıdır. Belki şehir değil semt değiştirmeniz de iyi gelebilir. Kimsenin kimseyle işinin olmadığı bir siteye de taşınabilirsiniz.
Ya ben zqten sitedeydim ve nispeten daha az kalabalik bir semtteydim.simdi geri donersem oraya isteki konumum inecek ama sehirdisina gidersem yine kurumun en tepesinde olacagim

Bisey dicem Hatayı çok methediyorlar. Bi arkadaşım var Hatay'da hayatımın en güzel günlerini geçirdim demişti. Baska bi Hatayli arkadaşım var memleketini çok övüyor ama ben hiç gitmedim bilmiyorum.
Hatay genel anlamda güzel bir yer. Ben de gidip gördüm. Hataylı çok tanıdığım oldu. Antakya güzel ve anlayışlı. Genel anlamda çok rahat ve sıcak kanlı insanlar. İçlerinden sadece bir tanesi aşırı tutucu ve ayrımcı bir insandı, zaten o da Hatay merkezden değildi.

Ankara da bir buçuk yıl yaşadım ve büyükşehirin bana göre olmadığına karar verdim o kalabalık o trafik ulaşım sorunu her taraf mutsuz insan dolu büyükşehir işlerinizi halletmek kolay her şey var derler ama özel aracı ve vakti olana var her şey. İstanbul da deniz var ama her semtinde mi bu deniz ? Yani sırf deniz görevegim boğazda iki tür atacağım diye bunlara katlanmaya gerek var mı gerçekten ? Ben sizin yerinizde olsam pilini pirtimi toplar denizi olan sakin temiz bir şehre taşınırdım. Huzur gibisi yok.
Ben bogazdayim.bir isim olsa en yakin avm yedi km ise bana gidis en az bir saat trafikten.avm ye degil baska bisi almaya gitsem parki geciyorum iki dk duraklayacak yer yok.yurumek istesen kaldirima park etmis herkes kaldirim bile yok.daracik bir yol dusun yayasi,kopegi arabasi hepsi ilerlemeye calisiyor

Ben bogazdayim.bir isim olsa en yakin avm yedi km ise bana gidis en az bir saat trafikten.avm ye degil baska bisi almaya gitsem parki geciyorum iki dk duraklayacak yer yok.yurumek istesen kaldirima park etmis herkes kaldirim bile yok.daracik bir yol dusun yayasi,kopegi arabasi hepsi ilerlemeye calisiyor

Istanbulun guzel semtlerinin genel sorunu.
Ben de tasinmayi dusunuyordum aklımda da Balıkesir Keremköy vardı. Farkli gelismeler oldu ve kalmak zorunda kaldim.
Istanbulun nispeten ferah, cok betonlasmamis, deniz kenari bir semtinden bahceli ev aldik. Planim zorunlu haller disinda evden cikmadan yasamak, kendime bahcede mini bir dünya kurmak. Cunku o trafik beni de öldürüyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Kalabalik boguyor, kaba insanlar da üzüyor 🤦‍♀️🥺

Back
X