gitmek bilmeyen kilolar :(

nazlikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
169
2
68
Bartın
merhaba arkadaşlar 1,5 sene önce düşük yaptım ve ilaç tedavisi gördüm hem düşük nedeniyle hemde yumurta çatlatma tedavisi bu nedenle 15 kılo aldım ve 89 kıloyla hamile kaldım hamılelıkte 30 kilo aldım yanı anlıcanız toplam 45 kılo aldım 1,5 sene içinde normal,doğum yaptım 3 ay once ve 16 kılo verdım anca gerısını nasıl verebılırım yedıgıme içtiğime dikkat edıyorum ama yınede gıtmıyor zaten kolay kılo veren bırıde değilim..2 ay sonra kaynanama gıdıcem ve oda cok kıloya takıntılı bırı sütümü kesmesinden korkuyorum cunku o sölenecek ben içime atıcam...Benim sorunum bu kılolardan nasıl kutulucam bana lütfen yardım edin arkadaşlar....fıkırlerınızı beklıyorum..şimdiden teşekkür ederim...

[FONT=Book Antiq[FONT=Arial Black][/FONT]ua][/FONT]kafaya takmazsan herşeyin üstesinden gelrsin.evvelallah nasıl hamlelikte 30 kilo aldın merak ettim ben 2 kilo aldım

[FONT=Book Antiq[FONT=Arial Black][/FONT]ua][/FONT]kafaya takmazsan herşeyin üstesinden gelrsin.evvelallah nasıl hamlelikte 30 kilo aldın merak ettim ben 2 kilo aldım

valla bir çok arkadaş gibi bende 30 kılo aldım masallah sen nasıl basardın 2 kılo almayı kaç aylıksın cok enteresan gercekten?

valla bir çok arkadaş gibi bende 30 kılo aldım masallah sen nasıl basardın 2 kılo almayı kaç aylıksın cok enteresan gercekten?
ben doğumu çoktan yaptım oğlum 20 aylık oldu 75 kilo ile hamile kaldım 77 ile doğurdum bende bir liste var ona uydum o yüzden kilo kaybettim ama kilo almadım çocuğumu doğurduğum gün 65 kiloya düştüm.

o listeyi bizede versene

sok oldum ya ben sızı okuyunca nasıl 2 kılo alırsınız bebek kac kılo dogdu saglıklıdır ınsallah doktorlar bıle bellı bır kıloyu almak gerektıgını soyluyor mesela 10 kılo olabılır demıstı benım doktorum hanı bır nasreddın hoca fıkrası varya o geldı aklıma bu cıgerse kedı nerede bu kedıyse cıger nerede dıye vallahi benı sok ettınız 2 kılo ne demek bence rekorlar kıtabına gırmelısınız gercekten

ben ılk kızımda 30 ıkıncı kızımda 20 ucuncu kızımda yanı suan 17 kılo aldım o kıloların tamamını verdıgımde oldu soylekı ılk kızımda 54 ıle gebe kalıp 85 ıle doguma gırdım ıkıncı kızımda tartılmadım hıc desem yerıdır fakat ıkıncı kızım bır bucuk yasındayken ben 60 kıloydum ıdealdım yanı...bu kızıma ıse 74 ıle gebe kaldım suan da 92.5 kıloyum ve omrumde ılk defa tartıda bu kıloyu gordum ama buna ragmen doktorum zayıflamak gıbı bırsey kesınlıkle dusunmuyorsunuz dogumdan sonra halledersınız artık dedı bana yanı gebelık esnasında zayıflamak:26:

konu sahıbı arkadasım merak etme yalnız degılsın bız taze annelerın nerdeyse tamamının sorunu bu ama kafana takma bu sene boyle gecsın seneye verırsın ben artık boyle dusunuyorum muhım olan evlatlarımızın saglıgı ve ıyı olması kılo nasıl olsa verılır degıl mı
kv nın tutumuna ve sozlerıne sakın aldırma hatta mumkunse tatlı bır dılle cevapla saglık dolayısıyla oldu anne bılıyorsun ayrıca benım ıcın onemlı olan yavrumun saglıgı ve ıyı olması ben artık manken mı olcam sankı dersın olur bıter
allah yardımcın olsun canım

12 kilo aldım demek istediniz herhalde diye düşünürken gerçekten de 2 kilo almış olduğunuzu duyunca bende şok oldum...ilk defa duydum da...

nazlikizz
gitmek bilmeyen kilolar

merhaba arkadaşlar 1,5 sene önce düşük yaptım ve ilaç tedavisi gördüm hem düşük nedeniyle hemde yumurta çatlatma tedavisi bu nedenle 15 kılo aldım ve 89 kıloyla hamile kaldım hamılelıkte 30 kilo aldım yanı anlıcanız toplam 45 kılo aldım 1,5 sene içinde normal,doğum yaptım 3 ay once ve 16 kılo verdım anca gerısını nasıl verebılırım yedıgıme içtiğime dikkat edıyorum ama yınede gıtmıyor zaten kolay kılo veren bırıde değilim..2 ay sonra kaynanama gıdıcem ve oda cok kıloya takıntılı bırı sütümü kesmesinden korkuyorum cunku o sölenecek ben içime atıcam...Benim sorunum bu kılolardan nasıl kutulucam bana lütfen yardım edin arkadaşlar....fıkırlerınızı beklıyorum..şimdiden teşekkür ederim...

öncelikle bebeğinizi gülegüle sağlıkla büyütmenizi dilerim...daha 3 ay önce doğum yapmışsınzı ve 16 kg vermişsiniz bile....geriside gidecektir merak etmeyin.başkalarının dediklerinede kulak asmayın....kilo ne ki alındığı gibi giderde..önemli olan sağlık....bende 18 kg aldım...10,5 ay önce doğum yaptım..1kg kaldı verecek...vermesem de olur yani:)

cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim..inşallah biran önce kilolar giderde kaynanamın çenesi kapanır yoksa üzüntüden sütüm kesilecek diye korkuyorum bir konuyu sakız gibi uzatır dururda 3 ögün karısır yedıgıme laf eder....

canım gozumden kacmıs ama 3 ayda 16 kılo vermek de sahane nasıl verdın gercekten paylasır mısın

kesinlikle 2 kilo aldım oğlum 4 kilo doğdu doğum yaptığımda 12 kilo kaybettim bebeğim benim uyguladığım beslenme sayesinde ben kilo verdikçe oğlum yağlarımdan almış doktorum böyle söyledi yani kilolu başladım hamileliğime zayıflamış olarak bitirdim doğumumu

canım gozumden kacmıs ama 3 ayda 16 kılo vermek de sahane nasıl verdın gercekten paylasır mısın

canım bende bilmiyorum 16 kılo gitti ama gerisi hala duruyor zaten 14 kılosu 40 günde gitti 2 kılosuda annecim gittikten sonra verdim..galiba ılk kırk gün acıdan istah kapanıyor ondan gitti bide bebek kılosu suyu fılan şişkinlıkler gidiyor canım enazından 24 kılo daha vermem lazm

2 kilo aldım dıyen arkadaş sana inanamıyorum nedense. yahu bebek bıle 2 kılodan fazla doğmuştur. sıska Çağla şikel bıle 7 kıloya yakın almış . hiç almamakda sağlıklı değil zaten 10 -12 kılo normal
bu arada bende ılk 6 ayda 10 kıloya yakın almış bulunuyorum çok takmıyorum ama haklısın boyle laflar felan ınsanı çok uzuyo

sen ozaman burdakı bütün arkadaşlara verde onlarda denesinler bizde inanalım.....

ben hamile kalmadan önce ebru şallı gibi az kilo alarak doğum yapmak istemiştim çok şükür onu bile solladım doktorum sağolsun

bir profesör vermişti düşünmem lazım

ben hamile kalmadan önce ebru şallı gibi az kilo alarak doğum yapmak istemiştim çok şükür onu bile solladım doktorum sağolsun

canım böyle birşey ne duydum nede gördüm yahu
dünya starı beyonce bile 30 kilo almış, ya listeyi hatırladığın kadarıyla anlat
yada senin şu profesörün adını söylede gidelim,sende sevaba girersin

biliyorum çok şaşırdığınızı ama ALLAH şahimdimdir doğru söylüyorum haklısınız kime desem hayretler içeresine kalıyolar 3 ay sonra yine hamile kalmayı düşünüyorum.:49:

bir ara yazarım söz şimdi namaz kılmaya gidicem hoşçakalın:80:

tabı bıde şöyle bırşey var. şişman hamıle kalanlar daha az kilo alır denıyor. sen zaten 75 ıle hamıle kalmışsın bu tezı doğrulamışsın bı bakıma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…