gitmek bilmeyen kilolar :(

tabı bıde şöyle bırşey var. şişman hamıle kalanlar daha az kilo alır denıyor. sen zaten 75 ıle hamıle kalmışsın bu tezı doğrulamışsın bı bakıma....
öyle bir saçmalık yok şişman ol yada zayıf ol herkes kilo alır marifet doğru beslenmek ve boğazını tutmak bu hurafelerede inanmayın

hiç şüphesiz kesinlikle yanlış beslenme herkes hamileliğinde 30 kilo almıyor(yanlış beslenenler hariç) iki kişilik yenince o kilolar böyle alınıyor

bence yanlış düşünüyorsun herkesin bünyesi farklıdır tamam hamilelikte biraz kendimizi şımartıyoruz ama zaten abartılı yemıyoruz sen nasıl 2 kılo aldıysan (tabı dogruysa) bızde okadar kılo alıyoruz hem sen kımseyı yargılayamzsın..buraya bir konu actım fıkır almak ıcın ama yargılanmak için deil zaten bu hakkıda sıze vermıyorum..bız sıze nasıl saygı duyuyorsak sende saygı duyman gerekıyor.....

bence yanlış düşünüyorsun herkesin bünyesi farklıdır tamam hamilelikte biraz kendimizi şımartıyoruz ama zaten abartılı yemıyoruz sen nasıl 2 kılo aldıysan (tabı dogruysa) bızde okadar kılo alıyoruz hem sen kımseyı yargılayamzsın..buraya bir konu actım fıkır almak ıcın ama yargılanmak için deil zaten bu hakkıda sıze vermıyorum..bız sıze nasıl saygı duyuyorsak sende saygı duyman gerekıyor.....
kimseye saygısızlık etmem yalanda söylemem polemiğin içinde bulunmam umarım aldığın kiloları verirsin iyi günler arkadaşım:ssz::80:

canım gozumden kacmıs ama 3 ayda 16 kılo vermek de sahane nasıl verdın gercekten paylasır mısın

bende hamılelıkte 73 kg ıle hamıle kaldım 80 ıle normal dogurdum eve geldım 70 kg ıdım
ardından oglum 1 yasında olana kadar dıyet vs yapmadım 77 kg kadar cıkmısım enterasandır cozemedım
sonra 19 şubattan berı dıyetteyım 12 haftada 13 kg verdım verılıyo proteın dıyetı artı 30 day shred-jıllıan mıcheals dıe bır spor yaptım
google yazın cıkar 3 levelden olusuyo 30 gunde 10ar cm ınceldım bel basen ust bacak mukemmel oldu kendım bıle ınanamadım
yeterkı duzenlı saglıklı beslenın tuz seker un ve yagı hayatınızdan cıkarın bakın gorun kglar nasl gıdıyo
ara ogun yapın ara ogunlerde meyve yogurtla beslenın tatlı ıhtıyacınızı meyvelerden alın :34:

liste uzun kim uğraşacak yazmakla 1600 kalorilik diyet yapsınlar yeter:51:

Az kalorili beslenme sağlıklı beslenme değildir.Bilmişlik taslarken insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Doğru beslenmek çok önemli,özellikle de hamileyken.
Ayrıca kilolu olarak hamile kalanların daha az kilo aldığı tıbbi bir gerçektir. Kadın doğum doktorlarına sorabilirsiniz.
Ben de yeni doğum yaptım.1 ay oluyor doğum yapalı.50 kilo ile hamile kaldım 69 ile doğuma girdim. Şuan 60 kiloyum.Bol bol su içiyorum,bebeğimi emziriyorum ve günlük olarak düzenli spor yapıyorum(kondisyon bisikleti ile) Bunun dışında açıkçası pek de yediklerime dikkat etmiyorum,canım çekerse pasta börek de yiyorum aşırıya kaçmadıkça .Ev işini spor olarak düşünmemek lazım,düzenli spor yapmak en azından belli egzersiz hareketleri yapmak lazım günlük olarak.

Ve oldum olası anlamamışımdır yardım almak için konu açanlara yardımcı olmak şöyle dursun nispet yaparak moral bozanların nasıl bir ruh hali ile böyle davrandıklarını. İnsan egosu çok ilginç...

Back
X