Gitmek bilmeyen misafirim

Kuzeniniz dahi olsa kimse için kendinizi bu kadar zorlamayın. Bir yardımı dahi dokunmayan insanla siz neden bu kadar bakımını üstlenecek seviyede uğraşacaksınız? İnanın hiç gereği yok bazen hayır demeyi bilmek hayat kurtarır. Misafir olsa yapılır, ev arkadaşı olsa iş paylaşılır kuzeniniz sizi suistimal ediyor şu an sadece. Konuşun tüm açıklığıyla durumu olduğu gibi.
Zaten başıma ne geldiyse bu salaklığımdan geldi.

Selam kızlar. Kuzenim ailesiyle kavga etmişti, dan diye bana geleceğini söyledi. Ben de birkaç gün kalır gider diye düşünerek kabul ettim. 16 gün oldu bugün. Daha tık yok. Bir ekmek bile almıyor asla. Kötü olmamak için sustum ama çok bunaldım artık. İş bulmaya çalıştığını söylüyor, iş bulup ev tutacakmış. Daha ortada bir iş yok. Cepte 5 kuruş yok. Sigarasını bile birkaç kere ben aldım. Git desem gidecek yeri yok. Ne yapayım, kötü olmadan nasıl gönderebilirim? Beni kendime getirin🙏🏻 Kov gitsin diyecekler olacaktır, dediğim gibi gidecek yeri olsa gözümü karartıcam ama işte.. Ben de arada kaldım.
Valla annesini arıycan yani başka yolu yok

Hayat inanılmaz değil dehşet zorken birisine aniden gidip yük olan insan bir baltaya sap olmayan insandır.
Bu nasıl bi pervasızlık, ne münasebet sigarasını size aldırıyor…

Valla durumum istediği kadar iyi olsun kimseyi yük olarak almam, almazlar…

Şimdi en büyük kötü de siz olursunuz…

Açık açık konuş.
İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak😢

Zaten başıma ne geldiyse bu salaklığımdan geldi.
Estağfurullah salaklık demeyelim. Hayır demeyi bilemiyoruz bazen onu inciteceğiz bunu kıracağız diye. Ama gün sonunda incinen kırılan biz oluyoruz. İncinse de kırılsa da bazı insanlar bazı şeyleri pat diye duymak zorunda. 34 yaşında insan bir ekmek alıp gelmiyorsa bırakın inciniyor mu kırılıyor mu ne yaparsa yapsın gerçekten.

Git dersen aile evine dönmek zorunda ki git demelisin çok bile kalmış. O olsaydı seni kabul eder miydi bunu da düşünmek lazım. Misafirliğin kısası makbuldür
Kabul eder miydi inan emin değilim. Aile evine ölsem dönmem diyor ki dönmez bence de. İlla başka seçenekler vardır ama ben kötü olucam işte bunu istemiyordum..

İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak😢
ama kadinin gideceği yok. bugün bir ev kirasi peşinati depozitosu esyasi vs hayatta biriktiremez, beles evi de bırakıp gitmez. elbet 3 ayin sonunda , 5 auin sonunda soyleyeceksin. o zaman bosuna 3 ay 5 ay kahir cekmis olacaksin

ama kadinin gideceği yok. bugün bir ev kirasi peşinati depozitosu esyasi vs hayatta biriktiremez, beles evi de bırakıp gitmez. elbet 3 ayin sonunda , 5 auin sonunda soyleyeceksin. o zaman bosuna 3 ay 5 ay kahir cekmis olacaksin
Yok konuşucam zaten. Sizden beni iyice kendime getirmeniz için destek istedim. Aynen öyle, bu gitmez zaten. Keşke baştan müsait değilim deseydim. Ah ahhh😢

Boyle dusunursen kiz yanina yerlesir. Kotu olcam diyorsun ol ne olacak?

Is olayini unut oyle bir sey olsa da aylar surer gitmesi.

Yok konuşucam zaten. Sizden beni iyice kendime getirmeniz için destek istedim. Aynen öyle, bu gitmez zaten. Keşke baştan müsait değilim deseydim. Ah ahhh😢
bence ailesi catkapi gelsin. senin annen baban da gelsin. o "burada kalacagim" dese teyzesiyse annen amcasiysa baban "kalamazsin benim kizimin evinde, senin yüzünden kardesimle kötü olamam. basina birsey gelir mesuliyeti alamam" diye rest ceksin. Senin evinde istenmedigini anlayınca boynu bükük döner baba evine.
sen de onunla uzulur derdine dertlenmis gibi yaparsin, anana babana karsi gelemeyecegin icin esyalarini toplamasini istersin
ne yasamis, neden küsmüş?

bence ailesi catkapi gelsin. senin annen baban da gelsin. o "burada kalacagim" dese teyzesiyse annen amcasiysa baban "kalamazsin benim kizimin evinde, senin yüzünden kardesimle kötü olamam. basina birsey gelir mesuliyeti alamam" diye rest ceksin. Senin evinde istenmedigini anlayınca boynu bükük döner baba evine.
sen de onunla uzulur derdine dertlenmis gibi yaparsin, anana babana karsi gelemeyecegin icin esyalarini toplamasini istersin
ne yasamis, neden küsmüş?
Mantıklı🙏🏻
Boşanmıştı geçen yıllarda, aile işinde çalışıyordu. İş üzerinden babasıyla kavga etmiş. Biraz ağır konuşmalar geçmiş. Zaten boşanıp dönünce rahat edememişti, bahanesi oldu biraz da.

Back
X