Gitmek bilmeyen misafirim

Evet, ben de onu anlamıyorum. Biliyorlar parası olmadığını. En azından para gönderebilirler ki durumları çok da iyi. Evler, arsalar, şirket vs.
amcan mı teyzen mi neyin bilmiyorum; onunla konuş onların kesin istediklerini ağızlarından duy. Ondan sonra da kuzeninin yanına git, ben falanca amcamın sözünü çiğneyemem senin evimde kalmana razı değiller kusura bakma güle güle de. At onların üstüne. Anasıyla babasıyla kötü olmazsin işte

bu kadin senden gitmez
aile evinde yapamaz çünkü kendi ev hayatini deneyimledi, ne guzeldi kendi evinde yat yuvarlan. baba evine gelince huzuru kacti simdi huzuru yeniden buldu. yeni bir sevgili edinene kadar seni asla birakmaz
ki akli olan kim bu devirde bedava evi birakir sen zaten calisiyorsun günün yarısında ev ona ait. kişt diyen yok, evi temizle yemek yap ütü yap diyen
😭😭😭
Başka misafirim gelecek demeyi düşünüyorum.

amcan mı teyzen mi neyin bilmiyorum; onunla konuş onların kesin istediklerini ağızlarından duy. Ondan sonra da kuzeninin yanına git, ben falanca amcamın sözünü çiğneyemem senin evimde kalmana razı değiller kusura bakma güle güle de. At onların üstüne. Anasıyla babasıyla kötü olmazsin işte
O da mantıklı ama sabrım kalmadı göndericem yarın başka misafirim gelecek dicem. En mantıklısı o. Kimseyle uğraşmadan.

😭😭😭
Başka misafiri gelecek demeyi düşünüyorum.
sacma olur
misafir ömürlük degil ya cumartesi ayseye fatmaya gider pazartesi geri gelir.
ya da "gidecek yerim yok ki, sıkışırız ne olacak o seninle odada kalir ben cekyattayim zaten" der .
istemedigini soyle ve oyle gonder yoksa bahanen bittiginde geri gelir

sacma olur
misafir ömürlük degil ya cumartesi ayseye fatmaya gider pazartesi geri gelir.
ya da "gidecek yerim yok ki, sıkışırız ne olacak o seninle odada kalir ben cekyattayim zaten" der .
istemedigini soyle ve oyle gonder yoksa bahanen bittiginde geri gelir
Ooo bak bu da doğru he. Gidecek yeri yoksa yerde bile yatmaya ok olur yani.

Evet, kuzenimin ailesi de benim ailem de ben de hepimiz farklı şehirlerdeyiz maalesef.
Gitmez bacım o 🤣gecmıs olsun sen direk kötü olmaya bak . Haydi bakalım misafirin kısası makbuldür de . İş bulsa bile 3 ay para biriktirmesi lazım eve geçebilmesi için .sen daha ekmek alacak die çok beklersin

Söylemekte bende zorlanırım. Ama alanıma çok düşkünüm. Bir şekilde söylemek lazım.

Bir kaç tane kiralık ev bakın yakınlarda. Haftasonu gidip bakalım mı diye sorun.
Geçiştirse bile tekrar gösterin. Gidip gezmek için ısrar edin. Bir yerde açar herhalde konuyu 'Misafirliğim çok uzadı sana zahmet veriyorum' veya 'Gitmemi mi istiyorsun?' gibi. Lafa ilk o başlamış olur.
Sizde 'Sana destek olmak beni mutlu etti.
Ama kendi düzenimi özlüyorum. Ve bu şekilde daha fazla devam edemem üzgünüm. Senin için ne yapabileceģimize kısa zamanda karar versek mumnun olurum.' deyin.
Gerekirse aileniz ailesine söylesin maddi destek versinler kızlarına. Yardım edebilecek durumdalar söylediģiniz kadarı ile. Para göndersinler kendine ev açsın madem. Sizde manevi destek teklif edersiniz küsmezse.

Bir ilişkin olduğunu , henüz kimseye söylemediğini , erkek arkadaşının geleceğini söyle .

İşte ben de bunun için sustum ama en ufak gelişme yok. Bu saatten sonra git dersem bu kadar gün kahrını çektiğim de yanına kâr kalacak😢
Yani çok zor bir durum arsız insan genelde imadan anlamaz yada anlamamazlıktan gelir. Size verebilceğim tek tavsiye bir süre eve alışveriş yapmayın. İmkanınız varsa dışarıda yiyip için sabah akşam. Mecbur karnını doyurmak için bir hamle yapacak 🤷🏻‍♀️

Back
X