Gitmek bilmeyen misafirim

Selam arkadaşlar. Evet, gitti çok şükür. Pansiyonda kalıyormuş şimdilik. Stüdyo daire tutacakmış. Yurtdışındaki erkek arkadaşı para göndermiş. Bundan sonrası beni ilgilendirmiyor ama ben ailesinin yanına döneceğini, çünkü iş bulamayacağını düşünüyorum.
Boş verin bu saatten sonra ne yaparsa yapsın.....Hatta mümkünse hiç bu konuda yorum yapmayın , yanınızda bile konuşulmasına izin vermeyin....

Selam arkadaşlar. Evet, gitti çok şükür. Pansiyonda kalıyormuş şimdilik. Stüdyo daire tutacakmış. Yurtdışındaki erkek arkadaşı para göndermiş. Bundan sonrası beni ilgilendirmiyor ama ben ailesinin yanına döneceğini, çünkü iş bulamayacağını düşünüyorum.
Yine ailesiyle kavga ederse kapınızı açmayın bence. Bu defa ne kadar kalır belli değil.

Mesleği var ama hep aile işinde çalışmış o yüzden tek bir yerde çalışmış olarak gözüküyor senelerce. Kendini geliştirememiş yani.
İş aradığını söylüyor, ben de birkaç kişi soktum araya ama dönüş olmadı.
Ailesinin yanına kesinlikle gitmeyeceğini söylüyor, küçük değil ki 34 yaşında.
İş bulsa beraber mi oturacaksın ki?istemiyorsanız yol parasını da verin,ailenle de konuştum ,aile arasında olur öyle şeyler ,onlar da evine dönmeni istiyorlar, benim de bir hayatım var, sen burdayken senin de sorumluluğunu almış gibi hissedemem,maddi gücüm de yok zaten,yol paranı veriyorum hemen dön lütfen diyin

Selam kızlar. Kuzenim ailesiyle kavga etmişti, dan diye bana geleceğini söyledi. Ben de birkaç gün kalır gider diye düşünerek kabul ettim. 16 gün oldu bugün. Daha tık yok. Bir ekmek bile almıyor asla. Kötü olmamak için sustum ama çok bunaldım artık. İş bulmaya çalıştığını söylüyor, iş bulup ev tutacakmış. Daha ortada bir iş yok. Cepte 5 kuruş yok. Sigarasını bile birkaç kere ben aldım. Git desem gidecek yeri yok. Ne yapayım, kötü olmadan nasıl gönderebilirim? Beni kendime getirin🙏🏻 Kov gitsin diyecekler olacaktır, dediğim gibi gidecek yeri olsa gözümü karartıcam ama işte.. Ben de arada kaldım.
Senin bütün bunlara ses çıkarmayacağını bildiği için sende kalmak istemiş zaten biliyor şikayet etmeden ona bakacağını çünkü

Mantıklı🙏🏻
Boşanmıştı geçen yıllarda, aile işinde çalışıyordu. İş üzerinden babasıyla kavga etmiş. Biraz ağır konuşmalar geçmiş. Zaten boşanıp dönünce rahat edememişti, bahanesi oldu biraz da.
Valla üzgünüm ama boşandıktan sonra kendine bir ev tutup bir yaşam kuramadıysa şu saatten sonra hiç kuramaz.
Ailesi de telefonları açmıyor diyip bi kenara çekilmesin gelip alsınlar kızlarını.
Hayır kızlarını düşünmüyorlarsa size yük olacağını düşünerek gelmeliler yani.

Pansiyondan bumerang gibi geri dönme ihtimali %kaç

İş bulsa beraber mi oturacaksın ki?istemiyorsanız yol parasını da verin,ailenle de konuştum ,aile arasında olur öyle şeyler ,onlar da evine dönmeni istiyorlar, benim de bir hayatım var, sen burdayken senin de sorumluluğunu almış gibi hissedemem,maddi gücüm de yok zaten,yol paranı veriyorum hemen dön lütfen diyin
Gitti çok şükür🙏🏻 Bundan sonrası beni hiç ilgilendirmiyor. Kabul etmicem bir daha.

Ben olsam araya mesafe koyardım ki birdaha gelme yüzü bulamasın. Canciğer olsanız neyse de bu devirde o seni misafir edebilir miydi yani bilmiyorum. Fedakarlığı değecek, o da bana yapardı diyeceğimiz kişilere yapmak gerekiyor.
Zaten dün kalan eşyalarını almaya geleceğini söyledi, ben de gel ama programım var çıkmam lazım hemen dedim. O da geldi 5 dkda toplandı, hiç ne yaptın ne ettin demedim. O anlattı biraz, ben de en iyisi ailene dönmek ama yine de sen bilirsin koca kadınsın karar sana ait dedim. Teşekkür etti, sana da yük oldum vs dedi. Ben de kusura bakma daha fazla ağırlayamadım benim de kendi düzenim var biliyorsun falan dedim. Haklısın dedi. Öyle ayrıldık.

Zaten dün kalan eşyalarını almaya geleceğini söyledi, ben de gel ama programım var çıkmam lazım hemen dedim. O da geldi 5 dkda toplandı, hiç ne yaptın ne ettin demedim. O anlattı biraz, ben de en iyisi ailene dönmek ama yine de sen bilirsin koca kadınsın karar sana ait dedim. Teşekkür etti, sana da yük oldum vs dedi. Ben de kusura bakma daha fazla ağırlayamadım benim de kendi düzenim var biliyorsun falan dedim. Haklısın dedi. Öyle ayrıldık.
Çok geçmiş olsun 🙏 ödün vermeyin sakın.

Ay neyse ki gitmiş 😅😅
Bence kuzeniniz sizin şehire siz onu ev arkadaşı kabul edersiniz kendisi de sizin şehirde iş bulur ve çalışır kafasıyla geldi ama olmadı…
verilmiş sadaka sjsjsnns

cok sevindim:KK9::KK9:

Back
X