• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmek de bir dert kalmak da :( ne olurr akıl veriin :(

nurause

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
24
0
6
İstanbul
kızlar ben ygs lys sınavlarına hazırlanıcam bu sene tekrar. sınav dönemiydi tercihti falan derken hiç tatile gitmedim. sadece günlük arkadaşlarla dolaşmalar. şimdi dersane başlayana kadar memlekete gitmek istiyorum ama korkuyorum dersler aksar diye. bir yandan da kafa dağıtmaya ihtiyacım vardır diye düşünüoyorum. ne yapıcamm ben yaa :(( şimdi oraya gidersem pişman olmak istemem burda kalırsam da ailem de gidiyo tek başımayım yani abimle o da çalışıyo zaten gün boyu evde tek olucam sürekli dersle kafayı yeme ihtimalim var mı ? lütfen biri yol göstersin bana lütfennnnnn :((

Bence gitmelisin.. 1 sene boyunca zaten çalışacaksın kafayı yersin valla :S hem biraz tatilden ders aksamaz. ağustosu bitir eylülde başlarsın derslere. iyi gelecektir eminim..

canım kardeşim ister kafayı ye ister duvarlara kafa at, madem bir daha lys'ye hazırlanıyorsun her türlü fedakarlığı göster otur şimdiden çalış. sonra iyi bir üniversiteye girince istersen 5 sene okulu uzatır istediğin gibi kafanı dağıtırsın. ben ilk girişimde en iyi üniversitelerden birini kazandım. o zaman 17 yaşımdaydım şimdi 23. daha 1 dönemim var ama ailem dahil kimse ses çıkaramıyor erken okumaya başladığım için.

Son düzenleme:
Back
X