Gitmek istememem çok mu garip

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ailecek tatile gidiyoruz annemler tatilden sonra da bayramda memlekete gitmek istediler anneanne babaanne halaları falan görmeye. Benim de aklımda bayramı burda geçirmek vardı, bir de erkek arkadaşımla sık görüşemiyoruz bayramda tatili varmış. Plan yaparız diye düşünmüştüm. Hem tatilden sonra apar topar oraya gidicez bir de dediğim gibi aklımdaki planlar suya düştü o yüzden hiç gidesim yok açıkçası. Ben gelmiyim falan dedim yok sen napıcaksın tek başına niye gelmek istemiyorsun babam bi sürü şey söyledi. Yani yaşım küçük de değil benim gitmek istememem evde yalnız durmam çok mu garip olurdu?

burada konu aralarına atlayan tröller gibi olacak ama Affola yaşınız kaçtı ?

Ebeveynlerin size dayatması yaşınızla alakalı olabilir mi?

benim annem 25 yaşında da bırakmazdı. malesef onların gözünde büyümüyoruz.
bence aile daha önemli ama bilemedim tabi.
en azından 1-2 gün büyükleri görüp dönebiliyorsanız daha güzel olurdu.

Anane-babane ve dedelerimi hiç görmediğim için bana herzaman kalabalık aile bayramları daha çekici gelmiştir, benim tercihim ailemden yana olurdu.o_O
Tabii bu sizin hayatınız, nerede olmak istiyorsanız orada olun ancak anne-babanızın gözünde hiç büyümemiş olacaksınız bunu bilin.

benim annem 25 yaşında da bırakmazdı. malesef onların gözünde büyümüyoruz.
bence aile daha önemli ama bilemedim tabi.
en azından 1-2 gün büyükleri görüp dönebiliyorsanız daha güzel olurdu.
Ben de ona karar verdim 2 gün kalıp 2 günde evde geçiricem sanırım :)

18 yaşımdan beri tatil planımı kendim yapardım.
Ailem bir yere deniz tatiline gittiyse, eğer çok canım sıkılırsa atlar uçağa 2 günlüğüne takılır, dönerdim.
Zaten her sene yaz okuluna kaldığımdan, herkes bireyselliğini ilan etmiş durumdaydı.
21 yaşında hem de başka bir yere gitmeyi talep etmek yerine evde kalmayı tercih ediyor oluşunuza karışmalarına anlam veremedim.

Son düzenleme:
kaç yaşına gelirsek gelelim ebeveynlerin bu zorla akraba ziyaretleri hepimizi delirtecek bir gün. bayrama mı gidiyoruz dedikodu kazanına mı gidiyoruz belli değil. akrabalar insanı sinir hastası eder. nap et gitme derim sevgilinle takıl. gidersen de aklın hep burada kalacak. baban kızar bayram geçer siniri de geçer istemediğin şeyler yapma hiç. (KENDİSİ AKRABA AKRABA GEZDİ) :D :D :D

Anne olmadan önce size; siz de bir bireysiniz,ailenizin büyüyüp birey olduğunuzun farkına varması lazım.sizi istemediğiniz yere zorla götüremezler derdim.15 aylık anneyim haliyle bakış açım değişti.aile herşeyden önce gelir,ben de kızımın yalnız kalmasına izin vermezdim, bayramlar aile ile güzel:))

Ben olsam ailemle ve büyüklerimle geçireceğim vakti hic bir zaman sevgilimle tercih etmezdim.Aile önemli..

Back
X