- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Benim evlendiğim gün babam bana dedi ki seni üzerse eğer, bu evliliğige sebep olanları da bitiririm.. ki yapar da.. Babamı tanıyorum. Neden boşanmak istiyosun diye illa ki sorucak e ben de yaşadıklarımı anlatmak zorunda kalcam.. Sen misin anlatanBizde de boşanan ilk ablam oldu..
Şimdi amcamın kızı sırada.
Biri başlatır normalleşir merak etme.
Hayat bu..
Anneni bir telefonla kahrediyorsun zaten.
Böylesi hayat mı?
Babanla abini al karşına boşanmak istiyorum ama tek kaygim bu.
Huzurla ayrılmak istiyorum ne olur yardimci olun bana.
Hir gür istemiyorum de olsun bitsin.
Ayen öyle ana kuzusu.. Trafikte bile erkeklere küfür etmeye korkuyo da kadınlara küfür ediyo..Bu adam resmen ayaklı Çin işkencesi. Kezzap atacakmış ha? Savcılığa suç duyurusunda bulun derhal.
Evde aklınca aslan ama aslında ana kuzusu olan cinsten.
Hâlâ annesini emiyor mu bu kocan? Çok merak ettim.
Benim evlendiğim gün babam bana dedi ki seni üzerse eğer, bu evliliğige sebep olanları da bitiririm.. ki yapar da.. Babamı tanıyorum. Neden boşanmak istiyosun diye illa ki sorucak e ben de yaşadıklarımı anlatmak zorunda kalcam.. Sen misin anlatan
Psikologa gitmeyi de teklif ettim. Gene küfür yedim.Kardes aynisini yasiyorum seni o kadar iyi anliyorum ki henuz cokda yeniymis evliligin ama inan cozumunu bende bulamadim her affetmeme pismanlik yasiyorum benimde babam bosanmami asla istemiyor o baskidan karar alamıyorum suan birde cocugumuz var ama o bile bosanmama engel gormuyorum karar almak kolay uygulamak zor insanın omrunu curutuyor boyle takintili kuruntulu insanlar bunlar gerçekten evlenmemeli cunku adam olamamislar hala annelerinin kucuk pohpohladiklari ogullari kalmislar karşına al yalvarip agladigi zamanlarda konus liste yap rahatsiz oldugun konulari soz versin dikkat etsin kendine ve goturebilirsen bi psikologa aile danismanina gotur boyle insanlar kendi psikolojik sorunlarini iclerinde asamadiklari icin en yakini esine yasatiyorlar bu sorunlari allah yardimcin olsun sabir versin
Ne karaktersiz bir adammış be!Ayen öyle ana kuzusu.. Trafikte bile erkeklere küfür etmeye korkuyo da kadınlara küfür ediyo..
Ahh ahh keşke emin olabilsem bunları söyleyince bi sorun çıkarmıcaklarından.Detaya girme sen de..
Mutsuz olmam yetmez mi de.
Ağlama krizine gir.
Üstüme gelmeyin. Beni seviyorsanız sessizce bitmesine izin verin diye dram yap ne bileyim.
Anam böylesi boşanma korkusu sebebi de düşünmemiştim hiç. .
Çıkmazdayım malesef..Ne ailen normal, ne eşin normal. Biri, " bosanirsan evlilige sebeb olanlarida bitiririm" bilmem ne diye tehtit savurur öteki desen kezzapçı. Bu nasil bir hayat, nasil birsey...
Çıkmazda değilsin boşanmaya karar vermişsinÇıkmazdayım malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?