Gitmek istiyorum...

piro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
36
-14
6
25
Evlilik sıkıntıları yüzünden bı süre onu görmemek istiyorum memleketime ailemin yanına gitmek istiyorum. Bir ay önce geldim ama yine gitmek istiyorum orda arkadaşlarım var ailem kardeşlerim var bana iyi geliyor ama burda hiç kimsem yok. Malum boktan bir evlilikte beni yeterince hayattan soğuttuğu için , bana tek iyi gelen yer orası kendimi topluyorum ama yeni geldiğim için izin vermiyor gidemezsin diyor napacam bilmiyorum nasıl gidecem kafamda bı tek uzaklaşmak ve gitmek var hep bunu düşünüyorum..

Ne yapıyor ki tam olarak? Eğer açık bir şekilde yazarsanız daha sağlıklı öneri/fikir alabilirsiniz bu şekilde çok belirsiz konunuz

gitmek istemenizi anlıyorum ama sizce de bu sadece geçici bir çözüm - sorunlardan kaçma değil midir?

sizi evinizden, eşinizden kaçıran sorunun temeline inmeniz ve onu çözmeniz lazım diye düşünüyorum.

Ne yapıyor ki tam olarak? Eğer açık bir şekilde yazarsanız daha sağlıklı öneri/fikir alabilirsiniz bu şekilde çok belirsiz konunuz
Şuan için bişey yapmıyor geçmişin kalıntıları diyelim etkisi hani yavaş yavaş tüm enerjinizi ve yaşama sevincininizi bitiren cinsten.. ben eskisi gibi olamıyorum bana ne iyi gelir nasıl düzelir onuda bilmiyorum tek bildiğim burda daha kötü olduğum ruhen..

Ne kadar yildir evlisiniz
Sorun ne
Durum ne bilmeden yorum yaparsak saglikli olmazz

Back
X