Gitmek mi kalmak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.026
1.726
333
Sakarya
Herkese merhaba kızlar, ben kendi memleketimde yaklaşık 10 senedir çalışırken bi anda beklemiyordum atandım. Atandığim yer egede bir il ve bana 24 saat nerdeyse uzakta kiraları araştırdım aşırı pahalı ev arkadaşı düsündüm ama yapamam birisiyle ayni evde ailem arada geliriz dedi ama ben baya tedirginim memleketimden ayrılmak çok zor geliyor tek hiç kalmadım bekar olup atanıp gidenler tecrübelerinizi paylasırmısınız

Hangi ile gideceksiniz? İzmir falansa gitmeyin çok net. Mesleğiniz ne, maaşınız ne kadar bilmiyorum ama kamu personeliyseniz rezillik çekersiniz mümkün değil geçinemezsiniz zorunlu atama değilse gitmeyin.

Bu ili tercih ederken seçenekleri düşünmediniz mi ?

Sonuçta kimse durup dururken atanmıyor, kpssye giriyor, tercih yapıyor diye biliyorum.

Her neyse hakkınızda hayırlsıı olsun, tayin istenebilen bir alansa idare edin bir süre, illa sizinle atanan ev arkadaşı arayan vardır

Kesinlikle gelme ihtimalini vermedimki şoktayım hala tayin istenilebilen bir alan ama zor oluyormuş

Atandığınız il ve mesleğiniz nedir?
Yaşadığınız yerdeki işiniz ve geliriniz nasıl?
Hayatınızda yeni bir deneyim ve değişiklik yapmak istiyorsanız gidin.Değişim ve gelişim adına kendinize şans tanıyın.Tabiki sizde istiyorsanız.

Yaşadiğim yerle gelirim ayni olacak ama memur olacağim yani baya masraflı olcak kesin kira yeme içme ancak olur değisim çok istiyorum bulunduğum işyerinde haftasonum yok ve baya yorucu bir iş il yazamiyorum taninmak istemiyorum

Her ilin ucuz pahalı yaşanabilir yaşanamaz bölgeleri var. Hangi il hangi ilçe olduğunu yazarsanız bilenler daha net yol gösterip yardımcı olabilirler.

En küçük ilin 400 bin nüfusu var ege bölgesinde. Nasıl tanınacaksınız?

En kötü ev 1500 doğalgaz falan olmayan yerlerde
içine eşya dizmek de ayrı mesele
eşyalı ev ayrı zor
Aileniz emekli insanlarsa onlarla beraber gidin hem yalnızlık çekmezsiniz hem de 2 ayrı masraf olmamış olur

Hangi il/ilçe olacak ve ne kadar maaş olacak detay verseniz? Bir sürü atanan meslek var tanınmazsınız burda.

Hahahahaha sanki mevzu uzak olması. Sizin eski konularınızı hatırlıyorum, çalıştığınız ilçeden il merkezine geçmek için bile bin konu açtınız üstüne de koca bulamıyorum diye ağlıyordunuz. Eee böyle olursanız bulamazsanız zaten. Gerçekten bu kadar çekingen korkak ve asosyal olmak zor olmuyor mu?

30'lu yaşlardasınız, evlenmek istiyorsunuz ama olduğunuz yerden başka bir ilçeye bile geçme durumunuzu problem etmiştiniz.

Başka bir şehirde tek başınıza düzen kurup yaşayabileceğinizi sanmıyorum. Gitseniz mutsuz olursunuz. Ailenizin yanında haftasonu izninde sorun yaşadığınız işe devam edin.

Çok teşekkür ederim

Emekliler evet onlarda gelcek kışın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…