Hangi ile gideceksiniz? İzmir falansa gitmeyin çok net. Mesleğiniz ne, maaşınız ne kadar bilmiyorum ama kamu personeliyseniz rezillik çekersiniz mümkün değil geçinemezsiniz zorunlu atama değilse gitmeyin.Herkese merhaba kızlar, ben kendi memleketimde yaklaşık 10 senedir çalışırken bi anda beklemiyordum atandım. Atandığim yer egede bir il ve bana 24 saat nerdeyse uzakta kiraları araştırdım aşırı pahalı ev arkadaşı düsündüm ama yapamam birisiyle ayni evde ailem arada geliriz dedi ama ben baya tedirginim memleketimden ayrılmak çok zor geliyor tek hiç kalmadım bekar olup atanıp gidenler tecrübelerinizi paylasırmısınız
Herkese merhaba kızlar, ben kendi memleketimde yaklaşık 10 senedir çalışırken bi anda beklemiyordum atandım. Atandığim yer egede bir il ve bana 24 saat nerdeyse uzakta kiraları araştırdım aşırı pahalı ev arkadaşı düsündüm ama yapamam birisiyle ayni evde ailem arada geliriz dedi ama ben baya tedirginim memleketimden ayrılmak çok zor geliyor tek hiç kalmadım bekar olup atanıp gidenler tecrübelerinizi paylasırmısınız
Kesinlikle gelme ihtimalini vermedimki şoktayım hala tayin istenilebilen bir alan ama zor oluyormuşBu ili tercih ederken seçenekleri düşünmediniz mi ?
Sonuçta kimse durup dururken atanmıyor, kpssye giriyor, tercih yapıyor diye biliyorum.
Her neyse hakkınızda hayırlsıı olsun, tayin istenebilen bir alansa idare edin bir süre, illa sizinle atanan ev arkadaşı arayan vardır
Yaşadiğim yerle gelirim ayni olacak ama memur olacağim yani baya masraflı olcak kesin kira yeme içme ancak olur değisim çok istiyorum bulunduğum işyerinde haftasonum yok ve baya yorucu bir iş il yazamiyorum taninmak istemiyorumAtandığınız il ve mesleğiniz nedir?
Yaşadığınız yerdeki işiniz ve geliriniz nasıl?
Hayatınızda yeni bir deneyim ve değişiklik yapmak istiyorsanız gidin.Değişim ve gelişim adına kendinize şans tanıyın.Tabiki sizde istiyorsanız.
Her ilin ucuz pahalı yaşanabilir yaşanamaz bölgeleri var. Hangi il hangi ilçe olduğunu yazarsanız bilenler daha net yol gösterip yardımcı olabilirler.Herkese merhaba kızlar, ben kendi memleketimde yaklaşık 10 senedir çalışırken bi anda beklemiyordum atandım. Atandığim yer egede bir il ve bana 24 saat nerdeyse uzakta kiraları araştırdım aşırı pahalı ev arkadaşı düsündüm ama yapamam birisiyle ayni evde ailem arada geliriz dedi ama ben baya tedirginim memleketimden ayrılmak çok zor geliyor tek hiç kalmadım bekar olup atanıp gidenler tecrübelerinizi paylasırmısınız
En küçük ilin 400 bin nüfusu var ege bölgesinde. Nasıl tanınacaksınız?Yaşadiğim yerle gelirim ayni olacak ama memur olacağim yani baya masraflı olcak kesin kira yeme içme ancak olur değisim çok istiyorum bulunduğum işyerinde haftasonum yok ve baya yorucu bir iş il yazamiyorum taninmak istemiyorum
Ailem yanıma gelir destek olur mutlaka teşekkür ederimBu arada mesleğe göre değişir tabi ama çoğu meslekte devlet daha rahat, özel yorucu oluyor. Biraz birikiminiz varsa ya da bir durum olunca aileniz yardım edebilecekse gidin, yoksa da risk alıp giderdim sanırım.
Çok teşekkür ederimHiç korkmayin gelirinize gore bir ev bulup düzen kurarsınız.Hayat sürprizlerle dolu.Sizin içinde güzel bir değişiklik olmuş.Herseyin daha iyi olacağına inanin.Mis gibi devlet memuru olmuşsunuz keyfini sürün.Tebrikelr
Emekliler evet onlarda gelcek kışınEn kötü ev 1500 doğalgaz falan olmayan yerlerde
içine eşya dizmek de ayrı mesele
eşyalı ev ayrı zor
Aileniz emekli insanlarsa onlarla beraber gidin hem yalnızlık çekmezsiniz hem de 2 ayrı masraf olmamış olur
Ben orda taninirm dememistim ki bu sitede dedim çevremden çok kişi var üyeEn küçük ilin 400 bin nüfusu var ege bölgesinde. Nasıl tanınacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?