Gitmek mi kalmak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadiğim yerle gelirim ayni olacak ama memur olacağim yani baya masraflı olcak kesin kira yeme içme ancak olur değisim çok istiyorum bulunduğum işyerinde haftasonum yok ve baya yorucu bir iş il yazamiyorum taninmak istemiyorum
Kazandığınız geçiminize yetecekse,para artıramayacağınızı bilerek gitmelisiniz. Kira,elektrik,su,yakıt giderlerine mecburen para ayıracaksınız.İşinize kolay gidip,gelebileceğiniz,uygun bir semtten ev bulunur.
Kendi ayaklarınız üzerinde durma beceriniz,farklı insanlar ve ortamlar görüp,iletişim kurma becerileriniz gelişecektir.
Ailenizde gitmeniz yönünde destek veriyormuş.Devlet memuruda olacakmışsınız..Ne güzel.Bence denemelisiniz.

İş yerimdekilerin yarısı bekar ve genelde 23-25 yaşında atanmış kadınlar. Bazıları apartta bazıları da eşyalı evlerde yalnız kalıyorlar. Şimdiye kadar çok büyük zorluk yaşadıklarını görmedim açıkçası sadece bazıları çok asosyal hiçbir ortama katılmıyorlar ama can sıkıntısından dertleniyorlar 😄

Herkese merhaba kızlar, ben kendi memleketimde yaklaşık 10 senedir çalışırken bi anda beklemiyordum atandım. Atandığim yer egede bir il ve bana 24 saat nerdeyse uzakta kiraları araştırdım aşırı pahalı ev arkadaşı düsündüm ama yapamam birisiyle ayni evde ailem arada geliriz dedi ama ben baya tedirginim memleketimden ayrılmak çok zor geliyor tek hiç kalmadım bekar olup atanıp gidenler tecrübelerinizi paylasırmısınız
ege çok güzedir, çok güzel bir fırsat bence, sıkıştığınızda aileniz destek olur bu tecrübeyi es geçmemelisiniz. tebrik ederim :)

Yaşadiğim yerle gelirim ayni olacak ama memur olacağim yani baya masraflı olcak kesin kira yeme içme ancak olur değisim çok istiyorum bulunduğum işyerinde haftasonum yok ve baya yorucu bir iş il yazamiyorum taninmak istemiyorum
Biz de hemen bulurduk sizi,neyse mutlaka gidin.Memurluk iyidir:)

Sadece hangi il ve ilçeye gideceginizi ve alacağınız maaşı yazarsanız hem taninmazsiniz hem de o ilde yaşayanlar kira oranları, ulaşım gibi konularda yardımcı olur. Bu şekilde ne diyebiliriz ki?

Hangi ile gideceksiniz? İzmir falansa gitmeyin çok net. Mesleğiniz ne, maaşınız ne kadar bilmiyorum ama kamu personeliyseniz rezillik çekersiniz mümkün değil geçinemezsiniz zorunlu atama değilse gitmeyin.
kıskanmış olmayasınız konu sahibini.izmirse gitmeymiş.yok yaaaa.kaç kadın atanmak için yıllarca sınavlara giriyor burada

Gerçekten bu işe ihtiyacınız yoksa bırakın ihtiyacı olan biri yapsın bayrağımızın dalgalandığı her yer vatandır ama size Doğu çıksa napardınız şükredin. Biraz ya ortalığın hali malum yok masrafmış olacak tabi çalışıp kazanıp ödeyeceksin bu kadar basit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X