- 12 Aralık 2014
- 87
- 13
- Konu Sahibi hazan240814
Eşimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, hayatimizin rutini şöyle: eşim kalbimi kırar, ben aglarim, buna sinirlenip, ailenin yanina git der, en son gecen hafta bu oldu, ben sabrettim ama birkac gun sonra içimde büyüdü , alemin yanina gitmeye karar verdim ( ailem baska sehirde) birkac gunlugune olaylari unutmak icin, eşimle aramiz iyi olarak terminalde ayrildik, ertesi gün triplere başladi, en sonunda Tartismalarimiz buyudu, ben 3-4 günlügune sehir disina cikcam dedi sen yüzümü görmek istemessin belki dedi, eşya almak istersen alabilirsin dedi...tartismaya devam ettik, en sonunda, ailemin yanina geldi , birlikte döndük.
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?
dün döndükten sonra eşim annemi aramış, biz anlaşamiyoruz gelin alin demiş, annemde tamam demiş, 10 dakika sonra tekrar aramış, babaya söylemediyseniz biz biraz daha deneyelim demiş.Eşim bunlari bana söylemedi, annemede söylemeyin demiş, ben şimdi ne yapayim?