- 30 Nisan 2023
- 2.376
- 2.547
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
hanımlar merhaba. şimdi ben evleni 1 seneyi geçti. evlenmeden kpssye çalışıyordum ve yazın sınava kadar ders çalışarak geçti evliliğimin ilk ayları, annem de kanser hastasıydı bu süreçte. işte ben bu süreçte elimden geldiğince hem kendi ailemi hem de eşimin ailesini üzmemeye çalıştım. ne kadar başarabildim çok bilmiyorum. anneme düzenli olarak gidip geliyordum aynı şehirdeyiz diye. eşimin ailesi de uzak bir şehirdeler, oraya da düğün zamanı mayısta 2 hafta, yazın sınav iptal olunca 10 gün, bir de sınav bitince 15 20 gün şeklinde gittik hep. gidince de bir sorun yaşamadım zaten yazlık havası temiz güzel bir yer diye de hep tamam dedim hem de şehir hayatından biraz kaçmış oluruz diye. ama bi yanım hiç balayı yapamadık ya da ne biliyim eşimle bi tatile çıkamadık diye de üzülmedim değil ama işte sınav vs derken artık boşverdim. sonra da eşim uzakta çalışıyor zaten kışın işe gitti. ben tek kaldım. bu süreçte , annemi kaybettim üzüldüm toplamaya çalıştım, sonra bi baktım aylar geçti ve biz yaza geldik. eşim haziranın sonu gibi gelecek. başka bir şehire taşınacağız. bu da bir zaman alacak ve eylülde başka şehirde olmamız ve ordaki hayatımız baslayacak. ama ben artık her şeyi hep başkaları için yapmaktan öyle yorulmuş hissediyorum ki. yani kendimce bi plan kurmak, ucuz bizi zorlamayacak bi tatil, ne biliyim hani oturulabilir sandalyelerden alsak dogada pikniğe gitsek, eşimle sadece iş süreci baslamadan zaman geçirsek yemin ederim fazlasını istemiyorum. yine de biliyorum ki, eşimin ailesi bekleyecekler gidelim diye. gitmemek de olmaz diyorum, bi yanım böyle yapıyorsun gidince misafir o bu derken yine bi şeylere mutsuz oluyorsun diyor. siz napardınız