İlişkiniz genel olarak nasıl? Evliliginiz nasıl oldu uzun süre flört mü ettiniz görücü usulü mü nedir?
Suçlayıcı dil hiçbir zaman işe yaramaz. Sadece durumu daha kötüleştirir. Peki sakince bir kahve yapıp oturup konuştunuz mu? Suçlamadan sadece kendinizi anlatarak.1 seneden fazla zaman gorüştük. Çok eglenceli cok tatli bir birlikteligimiz vardi o zaman.
O cok istekliydi evlilk konusunda .beni ikna etmek için cok ugrasti.
Ama evlilik sorumlugu ona gore degil. Daha özgur olmak istiyor. Gün icinde arar sorar ama genel olarak çok küsüyoruz. Ben kusunce o da küsüyor konusmuyor. Darilma nedenlerimse genel olarak hep ayni. Sen şöylesin böylesin bunu hak ediyorsun cümleleriyle başlayan hakarete varan garip sözler.
Suçlayıcı dil hiçbir zaman işe yaramaz. Sadece durumu daha kötüleştirir. Peki sakince bir kahve yapıp oturup konuştunuz mu? Suçlamadan sadece kendinizi anlatarak.
Alakasız olacak kusura bakmayın ama gerçekten merak ettim, eşiniz kova burcumu ?Sakince oturup medenice konuşamiyoruz malesef. Cunku boyle bir huyu kesinlikle yok Birikmiş patlamalardan içimizdekini kustuktan sonra sakinlesiyor ve o zaman dinliyor. Hak veriyor. Sözler veriyor ama yine ayni üç beş gün sonra.
Oyle karisiğim ki derdimi toparlayıp anlaticak kelimeleri toparlayamiyorum.
Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin ..
Hayır oğlakAlakasız olacak kusura bakmayın ama gerçekten merak ettim, eşiniz kova burcumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?