Gitmek zamanı mı?

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Hanimlar öncelikle merhaba;

Çok genel olacak ama bir sorum olacak size. Belki bir yorum yolumu aydınlatır.
Eşinizle genel olarak anlaşamıyor olsaniz. Yani birçok mevzuda sizi kırıyor incitiyor olsa. Ama sevdigini de söylese.(tabi bundan hicbir zaman emin olamayız kalbini yarıp bakamayacağimiza göre.) Ya soyledigine itimat edicez ya da kırıp inciten bir sevgi olmaz diyeceğiz.
Aslinda aileden kaynakli sebepler diye dusunsemde yani babasindan yada yakinlarindan böyle görmüş ,ama akilli bir insanin bunun yanlişligini çozebilecegi kanaatindeyim.
Yani özünde iyi biri belki ama çok zorlaniyorum . Hep negatif. İşin oluru yok gibi çunku duzeltmek icin bir çabasi yok . Sanirim istemiyor. Ama ben bitirmeye kalkinca sahipleniyor ve sevgi gosterisinde bulunuyor ama en fazla üc gun suruyor yine ayni duruma dönuyor.
Gecen gun bana sarki dinleteyim dedi. Tmm dedim. Şarki şoyle ; senden ayrilmaya cesaretim yok . Sen mutlusun. Senin icin kendimi feda ettim bak. Yonca evcimigin eski bir şarkisi.
Bu bir mesaj mi dedim. Yok denk geldim oyle radyo dinlerken muzigi hosuma gitti diyor.
Yani bu durumda içiniz kan ağlasa bile herseyi göze alip gidermiydiniz.
Biraz karisik oldu farkindayim ama nasil düzeltebilecegimi bilmiyorum zihnimde boyle çunku. Bunun icin kusura bakmayin lütfen.
Tesekkurler ..

Gerçekten biraz karışık. Tam anlayamadım. Bu kadarcık bilgi ile kimse size ayrıl ya da kal diyemez ki.

Nedir eşinizin sizi rahatsız eden huyları? Ona göre yorum yapmak daha sağlıklı olur bence.

Sizin bakış açınız negatif geldi bana , şarkıdan ima çıkarmak falan ergenmisiniz , siz eşinizi seviyor musunuz merak ettim

İlişkiniz genel olarak nasıl? Evliliginiz nasıl oldu uzun süre flört mü ettiniz görücü usulü mü nedir?

Genel olarak aynı düşüncede olduğunuzu düşünüyorsanız çift terapistine gidin bence. Eteğindekileri döker ima mı rastmı gelmiş anlarsınız.

Ayrılmak isteyen herif kadın teklif ettiğinde üzerine atlar diye düşünüyorum.
Gel gitler kadınlar için var.
Erkek milleti öyle dalgalanmaz.

Şarkıdan falan boşa huylanmayın.
Siz boşanma önermek dışında evliliğiniz için neler yaptınız mesela?

Ben yazdıklarınızda gitmek için bir sebep göremedim.
Eşinizin ne gibi negatif huyları var anlayamadım .
Sanki sizde pek anlamamış gibisiniz .

İlişkiniz genel olarak nasıl? Evliliginiz nasıl oldu uzun süre flört mü ettiniz görücü usulü mü nedir?

1 seneden fazla zaman gorüştük. Çok eglenceli cok tatli bir birlikteligimiz vardi o zaman.
O cok istekliydi evlilk konusunda .beni ikna etmek için cok ugrasti.
Ama evlilik sorumlugu ona gore degil. Daha özgur olmak istiyor. Gün icinde arar sorar ama genel olarak çok küsüyoruz. Ben kusunce o da küsüyor konusmuyor. Darilma nedenlerimse genel olarak hep ayni. Sen şöylesin böylesin bunu hak ediyorsun cümleleriyle başlayan hakarete varan garip sözler.

1 seneden fazla zaman gorüştük. Çok eglenceli cok tatli bir birlikteligimiz vardi o zaman.
O cok istekliydi evlilk konusunda .beni ikna etmek için cok ugrasti.
Ama evlilik sorumlugu ona gore degil. Daha özgur olmak istiyor. Gün icinde arar sorar ama genel olarak çok küsüyoruz. Ben kusunce o da küsüyor konusmuyor. Darilma nedenlerimse genel olarak hep ayni. Sen şöylesin böylesin bunu hak ediyorsun cümleleriyle başlayan hakarete varan garip sözler.
Suçlayıcı dil hiçbir zaman işe yaramaz. Sadece durumu daha kötüleştirir. Peki sakince bir kahve yapıp oturup konuştunuz mu? Suçlamadan sadece kendinizi anlatarak.

Sizin istediğiniz biri gibi olamıyor demek ki, çünkü huyu böyle anladığım kadarıyla. Bu bilgiyle ancak bu kadar yorum yapabildim :)

Suçlayıcı dil hiçbir zaman işe yaramaz. Sadece durumu daha kötüleştirir. Peki sakince bir kahve yapıp oturup konuştunuz mu? Suçlamadan sadece kendinizi anlatarak.

Sakince oturup medenice konuşamiyoruz malesef. Cunku boyle bir huyu kesinlikle yok Birikmiş patlamalardan içimizdekini kustuktan sonra sakinlesiyor ve o zaman dinliyor. Hak veriyor. Sözler veriyor ama yine ayni üç beş gün sonra.
Oyle karisiğim ki derdimi toparlayıp anlaticak kelimeleri toparlayamiyorum.
Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin ..

Sakince oturup medenice konuşamiyoruz malesef. Cunku boyle bir huyu kesinlikle yok Birikmiş patlamalardan içimizdekini kustuktan sonra sakinlesiyor ve o zaman dinliyor. Hak veriyor. Sözler veriyor ama yine ayni üç beş gün sonra.
Oyle karisiğim ki derdimi toparlayıp anlaticak kelimeleri toparlayamiyorum.
Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin ..
Alakasız olacak kusura bakmayın ama gerçekten merak ettim, eşiniz kova burcumu ?

Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz sonrası daha da felâket oluyor onleminizi alın derim ben , haftaya aile terapistine gideceğiz biz bu ufak tartışmalar sonra çok fazla can yakıyor.

Bir de İstanbul yazıyor yasadiginiz şehir 153 belediye hattını ararsanız size en yakın aile danismanligi için yardımcı oluyolar ücretsiz çift ve bireysel terapi alabiliyorsunuz

Ellere yalan söyledim hep attım kederimi içime,
Yangına körükle gitmem büktüm boynumu kaderime,
Ne derlerse desinler canım razıyım inan herşeye,
Senden ayrılmaya hiç cesaretim yok...

Dediğiniz şarkı bu ise bunun neresinde senden ayrılmak istiyorum mesajı saklı anlayamadım,
buluttan nem kapıyorsunuz gibi geldi bana :kahve:

Back
X