Gitmekle hata mı ettim ??

Ay ne zaman çekiliş :) estağfurullah saptirabikirsjn birlikte dertlesiyoruz işte ...hakkımızda hayırlısı olsun

Seni cok iyi anliyorumm haklisin sonuna kdr adina hesap ac heray at kenara altin vs al koy hesaba benim esim malesef tutum hic yok o konuda sanslisin bk bi dikili agacimz yok cocuk tedavisine cok doktuk birikimizi saglik olsun ne diyeyim gun arklarim var polis esleri hepsi bu tarz konulardan sikayetcler yalniz degilsn yani

Aynı benim eşim kıyamıyordum harcama yapmaya parası yok diye duyuyorum ki ailesi istemiş. Ama biz geçen gün bunu almadık para yok diye diyorum E alsaydın canım ben sana alma mı dedim dyo. Sonra baktım bir değil iki değil dürüst olan yaramıyo. Onlar sadece istiyor yağlayıp ballıyor diye iyiler sıkıntı yok. O zaman ben de yaparım dedim kendi kendime bol harcamaya çalışıyorum kısmıyorum. Aslında hiç fıtratım değil bunu yapmak ama evliliğimden önemli değil para harcamaya alıştırıyorum kendimi.

Ay ne zaman çekiliş :) estağfurullah saptirabikirsjn birlikte dertlesiyoruz işte ...hakkımızda hayırlısı olsun
Aminnn cümlemizin inşAllah 20 25 i arasında diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Ama bu ay sonunda belli olur sonuçta

Duygusal değilde aptalim galiba ...yok bana bişey sormadi kimse o konuda yureklendirnedim valla :)) ama inşallah bı evleri olur diye düşündüm işte ne bileyim ..Aslında unutmuyorum ama şu kin ,nefret duygumdan kurtulmak istiyorum demiştim ya sanırım o yüzden insanların gerçekten pişman olduğuna ,gerçekten duzeldigine inanmak istiyorum sanırım ...
Evet en güzeli bekleyip eşim öyle birşey yapmaya kalkarsa dediğin cevabı verip gemileri yakmak

Ama asla kavga etme hep sakin ol baktın para mı istiyorlar duymamış ol başka masraf çıkar. Bak annesi nasıl uyanık "sıkıntı olmazsa oğlum" gibisinden konuşup senin sıkıntılı biri olduğunu kafasına sokuyo sen de yap aynısını

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..sıkma canını güzel bir amaç için harcamissiniz çar cur etmiş gibi görme ...
Ben elime geçeni harcıyorum benim de biriktirme huyum yok belki eşim böyle diye bilmiyorum nasılsa birisi biriktiriyor diye rahatım belkide :)

İşte bizimki kimseye harcamiyor.Evlendigimden beri klima laZim ,yok çamaşır makinem eski yok banyo sofbenim siistmiyo vs dediler hiç oralı olmadı baktım kendileri almış :)
İzine gidiyoruz ya gidip bı ekmek bile almaz benim zorumla markete gidrdik işte oğluma mama filan gerektiğinde arada bı tatli ,pasta vs aldiruddim ben kırk yılda bir gelip 10 gün kalıyorum yediğim ekmeği de saymasinlar dyip geciyordu .
Benim aileme gittiğimde kendi zorla beni götürdü markete .Niye böyle bilmiyorum mesela sınav için bı ton masrafın oldu annem gelmediği için yani yol ,kalma masrafların 1500 belki fazla tuttu maalesef ve gittiğim yerde karstan kaşar al mesirnus annenlere de götür deyip aldırdı sizinkilere dedim onları boşver deyip geçti bilmiyorum niye böyle ama ev daha ciddi bı iş çünkü yıllardır keşke evleri olsaydi deyip duruyordu

Ins amin cnm yok yha tedavi amacli kullandik ne yapalim olmayinca olmuyo hayirlisi dedim yha doguda birikirse birikir istda imkani yok bosver al giy ye ic yasin gencken zaten sehir sehir geziyoruz herseyi tek basimiza yukleniyoruz keyfine bk bosverrr

Az kalmis :) Rabbim hayırlısını etsin ne diyeyim ...yani önce arabayı aldırıp sonrada kurs ve kreş işini hizlandiracagim ...yine diyorum gerek olur tabiki evlat destek olacak ona karşı değilim asla ama keyfi değil ..bende alttan alttan şunu alsak bunu mu alsak diye gideyim bakalım :))

Kesinlikle hayırlısı olsun tabiki bi arkadaşım 3 aşılama ,2 tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden oldu umudunu kesme tabiki iyisini Rabbim bilir :) aynen İstanbul'dan geldik biZ gerçekten hala sevmiyorum orayı bulduğum yer çok gzel halkı da iyi çok şükür . Aynen sadece ertelemeyecdgim

Hmm o zaman o evi bi şekilde alır yardım eder yani belki arabadan bile vazgeçebilir hazırlıklı ol

eşinizi çocuğunuz için birikim yapmaya ikna edin. BES olur, kumbara hesabı türü birşey olur. getirileri dövize endeksleyip iyi para kazanan arkadaşlarım var. hem çocuğunuz için birşey yapmış olursunuz hemde paranız bir yere bağlanır. bende çalışmıyorum, eşimin kazancı iyi. benim çalışmama sebebimde eşimin işi nedeniyle oradan oraya savrulmam bu yüzden onun parası karışamam kafasına girmiyorum hiç. ailesine verdiği parada bile söz hakkım var, sizinde var. eşinizle inatlaşmadan, çocuğunuz için, geleceğiniz için bunu yapmanız gerektiğini anlatın. çok düşünüyorsunuz, çok kafaya takıyorsunuz. biliyorum düşünmemek zor ama deneyin.şuan en çok zararı size bunun.

Aynn oluruna biraktim yaza kdr bakalim hayirlisi olsn valla bizde sarka tayin ciksada gitsek diyoruz tamm gezmk icin cok guzel ama yasamk icin degil kocaman sehirde insan kendini cok yanliz hissediyo dbakir istiyorum bnde ama 6yildan asagi gidemeyiz galiba gondermiyolar

Hmm o zaman o evi bi şekilde alır yardım eder yani belki arabadan bile vazgeçebilir hazırlıklı ol
Bugün ağzını arayayım dedim ne oldu araban vazmi geçtin diye ? Güldü yok ya vazgeçer miyim hiç bakıyorum ilanlara dedi bimiiyorun şuan elimiDeki arabada benim düğün takilarim çalışırken biriktirdiğim biraz parada var eşimin ekledikleri dışında onu yaptığı an gider savcılığa şikayet ederim altınlar için zorla aldı diye psilikse pislik

O zaman iş boşanmaya gider aman şakasını bile yapma bekle bakalım zaman ne gösterecek ama boş boş bekleme farkettirmeden güzelce aklına gir . Dürüstçe kavga edersen sen kaybedersin bunu çok iyi tecrübe ettim ben.

Onu yapıyor :) bes var artı kenara para atıyor şuan ev almak faizlerden dolayı zor olduğu için arabayı yukselrelim biraz bir a girelim borç ödeniyor yarın öbür gün çocuk okula başladığında çok biruktiremeyiz diyo yani şöyle söyleyeyim şuan wrabamiz 50 bin civarı istediği araba yaklaşık 100000 ve ben karşı cikiyordum .20000 civarı birikim var gerisini krediyle ödeyecek ilerde peşinat yaparız diyo.karismayacagim alsın
Aynı durundayiz ben hamileyken bile dershanede çalıştım kendi isteğimle ve 7. Ayın bitince kapandı dershane günde 12 saat dersim vardı hep atqktaydim ama batmiyirdu gözüme seviyorum çalışmayı ama oğlumu kimseye emanet etmek istemedi yok o yok bu derken kaç yıl oldu ee bende adam gibi çalışıp sınavı kazanamadim işte ...
Benden ,oğlundan evimden kismaz ,öğretim gorevliligi için sınavlara basvurdum ve annem 2 gün için gelmek istemedi İstanbul -bursa_ Kars -bingol -batman -diyarabkir -istanbul- Bursa dolaştım 5 günde ve masrafım 1500 un üzerinde oldu kazanamadim da am asgzindan hiç duymadım sağolsun.
O yüzden böyle bir durumda ben senden birşey kismiyirum ki diyedebikur ne bileyim :)

Biz 4 yıl kaldık o yıl şansımiza ipka vermeyen. Herkes gitti .Normalde pek gondermiyolarmis umudumuz yoktu hiç ...Batmandayiz bizde 2 yıl oldu Diyarbakır buradan daha büyük bir şehir burası çok daha küçük ve sakin .İnşallah yollarlar hayırlısı olsun buranın insanı İstanbul'daki ortamima göre bin kat daha güzel

Tabiki o yüzden diyorum ya pislikse pislik diye ...geçen gün babasına kızdığım için girdik birbirimize mesela .Düşüncemi biliyor cesaret edemez ki arabaya da taktı kafayı :) kesinlikle dürüstlük kazandirniyo haklısın

ist batsin yha bugun kuafore gideyim dedim kartala kas aldirmaya temiz bi yer ariyodum tavsiye ettiler gittim sadece kasin altini aldi abartmiyorum borcm ne dedim 20tl yuhh diyecektm verdim ciktim sac kesimi olmus 40tl en uyduruk yerlerde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…