gitmekte gelmiyor icimden..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba kizlar

Az biraz bahsetmistim k.validemle aramiz limoni..
Soyle ki ben memleketteyken esim ile tartismislar (konunun benle alakasi yok)hizini alamasi demekki aramis annemi sudan sebeplerle beni sikayet ediyor

Ogun bugundur hic aramadim o ise bikere taziye dolayisiyla aradi normal konustum kapadim..

Suan esimin isi sebebiyle baska bir sehirdeyiz ve yakinda donecegiz.. bu olay uzerinden 5ay gecti ve birdefa bir araya geldik onda da notr davrandim ortam musait degildi okonulara giremedim..

Yakinda evimize donecegiz ve esim cocuklari cok ozlediler sabah kahvaltiya annemlere gecelim diyor bense hiiiic gitmek istemiyorum. Hicbirsey olmamis gibi onun sofrasina oturmayi kendime yediremiyorum cunku bur kabahatim yok. Gider gitmez pat diye mevzuya giremiyceme gore icim icimi yiycek

Neyapcam bilmiyorum

Sen de girme mevzuya,
Mesafeli ol, ciddi ol.
Disardaki teyzeye nasilsan oyle davran.
Bence boyle cocukca davranip esinizle kotu olmayin.

Ayrica olmus bitmis bir olayi simdi 5 ay sonra acma, o acarsa cevabini verirsin, yoksa sedec mesafeli ol, o zaten anlar anliyacagini.

Cok kirildim gitmek bile istemiyorum...

Aman ne kirilican, bosver gec.
Mesafeli ol yeter.
Bir daha oyle bir sey yapmaya cekinsin.
Sen ne diye kavga cikartip huzursuzluk cikartip suclu durumuna dusureceksin ki kendini ?
Aklini kullan.
Simdi git, kocanin hatrini yap, sonra da gitmek isterse gene bulursun bahane gitmezsin sIk.

Icinde hakaret yoksa konuyu acma. Kahvaltiya git ama misafir gibi. Mesafeli ol ozaman belki hayirdır diyerek konuyi baslatir. Sende cevabini verirsin.

Dusunmez, o da insan, tavirdan anlar.
Esinle bu konuyu konusup anlatsaydin rahatsizligini. Sen ne yaparsan yap biz cok mutluyuz mesaji ver kadina. Bundan sonra da amaaan zaten yapsam da bunlar bozulmuyor diye yapmaz.

bana kalırsa git.hatayı sadece gençler yapmaz.ölümlü dünya yarın öbürgün vicdan azabı çekeceğinize gidin.hem eşinizin hatırı var.büyüklük sizde kalsın

Mesafeli ol bence ..
Sonuçta eşinin annesi sonsuza kadar görmeden yaşayamazsın.

Istemesen de gitmelisin eşin için. Gitmesen de eşinle aran açilir (allah korusun).
Dedigin mevzulara girmek mecburiyetin de yok zaten. Aksine eşinin yanında sinirli davranmamaya çaliş, sakin ol sadece.

Esim annemin yaptigi sacmalik kendini ezdirme arkandayim diyor
Gitmek ezdirmek değil ki. Benzer olay başıma geldi. 3 aydır haftada bir gidiyorum eşimin hatri için. Misafir gibi oturuyorum. Tv dışında sohbet etmiyorum. Havadan sudan sorarsan cvp veriyorum. Tepkimin farkında sende öyle yapabilirsin.

Kizlar peki mesafe dedigimiz seyi nasil ayarliyorsunuz?

Ben 5 yil birlikte oturdugumdan dolayi istedigim mesafeyi koyamadim malesef..

Vicik vicik bir iliskimiz olmadi cok sukur ama yinede onun dezavantajini yasadim yasiyorum..

Yine ustume dusen kucukluk vazifemi hurmetimi yaparim fakat fazla muhabbete girmem resmi dururum

Esinle sorun yasamamak icin git ancak eskisinden farkli davran. Hep esinle cocugunla kayinpederinle muhattap ol onlarin yuzune gul,neseli ol. Ama kayinvaliden bir sey dedi mi duymamazdan gel.. Mutlaka anlar tavrni...

Politik olursan kayinvalidenin de esinin de agzina laf vermemis olursin

Herkes de ufak tefek var demekki

Buarada bebisin hayirli olsun canim

Benim bildiğim mesafe, fazla vıç vıç olmamak,
sana kırıcı yada kötü bir söz edildiğinde surat ifadenle bile olsa mutlaka tavrını belli etmek..
Sana fazla gereksiz davranışlarda bulunmasına izin vermemek..
Havadan sudan muhabbetler dışında çok fazla muhabbet etmemek..

Canım, kahvaltıya gitmeden önce sen bir bahane bulup birkaç gün önce tek başına git bi uğra. Ne bileyim sende kalan bir eşyası varsa onu bırak, veya birşey al götür falan.
Veya kapıdan geçerken uğradım de.
Gir bi yarım saatliğine, konuyu aç, fazla kırmadan kendini ifade et. Kırıldığını falan.
Fazla uzatmadan çık, sonra da kahvaltıya gidersiniz birkaç gün sonra.

Oncesinde gorusme sansimiz yok

Gittigimiz gunun sabahi ilk kahvatimiz orda olcak sevgili k.validemin yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…