- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Merhaba kizlar
Az biraz bahsetmistim k.validemle aramiz limoni..
Soyle ki ben memleketteyken esim ile tartismislar (konunun benle alakasi yok)hizini alamasi demekki aramis annemi sudan sebeplerle beni sikayet ediyor
Ogun bugundur hic aramadim o ise bikere taziye dolayisiyla aradi normal konustum kapadim..
Suan esimin isi sebebiyle baska bir sehirdeyiz ve yakinda donecegiz.. bu olay uzerinden 5ay gecti ve birdefa bir araya geldik onda da notr davrandim ortam musait degildi okonulara giremedim..
Yakinda evimize donecegiz ve esim cocuklari cok ozlediler sabah kahvaltiya annemlere gecelim diyor bense hiiiic gitmek istemiyorum. Hicbirsey olmamis gibi onun sofrasina oturmayi kendime yediremiyorum cunku bur kabahatim yok. Gider gitmez pat diye mevzuya giremiyceme gore icim icimi yiycek
Neyapcam bilmiyorum
Cok kirildim gitmek bile istemiyorum...
Merhaba kizlar
Az biraz bahsetmistim k.validemle aramiz limoni..
Soyle ki ben memleketteyken esim ile tartismislar (konunun benle alakasi yok)hizini alamasi demekki aramis annemi sudan sebeplerle beni sikayet ediyor
Ogun bugundur hic aramadim o ise bikere taziye dolayisiyla aradi normal konustum kapadim..
Suan esimin isi sebebiyle baska bir sehirdeyiz ve yakinda donecegiz.. bu olay uzerinden 5ay gecti ve birdefa bir araya geldik onda da notr davrandim ortam musait degildi okonulara giremedim..
Yakinda evimize donecegiz ve esim cocuklari cok ozlediler sabah kahvaltiya annemlere gecelim diyor bense hiiiic gitmek istemiyorum. Hicbirsey olmamis gibi onun sofrasina oturmayi kendime yediremiyorum cunku bur kabahatim yok. Gider gitmez pat diye mevzuya giremiyceme gore icim icimi yiycek
Neyapcam bilmiyorum
Bu kadar işte canım. Dert etme sen deEsim annemin yaptigi sacmalik kendini ezdirme arkandayim diyor
Gitmek ezdirmek değil ki. Benzer olay başıma geldi. 3 aydır haftada bir gidiyorum eşimin hatri için. Misafir gibi oturuyorum. Tv dışında sohbet etmiyorum. Havadan sudan sorarsan cvp veriyorum. Tepkimin farkında sende öyle yapabilirsin.Esim annemin yaptigi sacmalik kendini ezdirme arkandayim diyor
Herkes de ufak tefek var demekkiGitmek ezdirmek değil ki. Benzer olay başıma geldi. 3 aydır haftada bir gidiyorum eşimin hatri için. Misafir gibi oturuyorum. Tv dışında sohbet etmiyorum. Havadan sudan sorarsan cvp veriyorum. Tepkimin farkında sende öyle yapabilirsin.
Benim bildiğim mesafe, fazla vıç vıç olmamak,Kizlar peki mesafe dedigimiz seyi nasil ayarliyorsunuz?
Ben 5 yil birlikte oturdugumdan dolayi istedigim mesafeyi koyamadim malesef..
Vicik vicik bir iliskimiz olmadi cok sukur ama yinede onun dezavantajini yasadim yasiyorum..
Yine ustume dusen kucukluk vazifemi hurmetimi yaparim fakat fazla muhabbete girmem resmi dururum
Canım, kahvaltıya gitmeden önce sen bir bahane bulup birkaç gün önce tek başına git bi uğra. Ne bileyim sende kalan bir eşyası varsa onu bırak, veya birşey al götür falan.
Veya kapıdan geçerken uğradım de.
Gir bi yarım saatliğine, konuyu aç, fazla kırmadan kendini ifade et. Kırıldığını falan.
Fazla uzatmadan çık, sonra da kahvaltıya gidersiniz birkaç gün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?