Sevdiğim kişiyle aynı şehirdeyiz.uzun bi ilişkimiz var. Bu süre zarfında birbirimizin tanımadığımız yönü yok diyebilirim. Ancak birbirimizin herşeyini bilmenin dezavantajı ile kavgalarımız da çok. Dertlerimiz de sorunlarımız da . Anlatmaya kalksam konu yetmez. Ama çok fazla seviyorum onu. Onsuz olmak istemiyorum.ilişkkimiz boyunca ayrılmaya da çalıştık bu sorunlar Yüzünden. Ama olmadı. Tekrar birataya geldik. Şimdi ayrılsak bile tekrar birleşeceğimixi düşünüyorum. Şuan tayin dönemindeyiz. Bu yıl şark görevi geçen yerlere tayin isteyebilirim. Olmazsa aynı yerde devam. Seneye de isteyebilirim ancak seneye tercihlerim gelmezse resmen atamaya uğrarım. Yani devlet zorunlu hizmet olan herhangi bi yere gönderir. Şuan çok sıkıntıdayız . Ya 1 yıl daha bekleyeveğşm yada iyi bi yere gidebilmek için bu yıldan tercih Hakkımı kullanıp şansımı arttıracağım . Iyi bi yerden kastım da İstanbul. İstanbul'un tamamı da doğru görevi yerine ediyo. Bir yandan geleceğim diyorum ya olmazsa Doğuda kötü bi yere gidersem diyorum bi yandan da severken niye gideyim belki de evleniriz diyorum. Evlenmemiz çok yüksek ihtimal diyemiyorum maalesef . Ancak bu yıl İstanbul'a gidersem ve evlenmeye karar verirsek de bi de İstanbul dan yine Eş durumu va diye tayin istemek zorunda kalıcak geri buraya. Üstelik uzaktan ilişki yürütme derdi var 2 ucu da kötü ne yapayım bi Alıp verin kızlar