ben bu yıl 3. sınıf bilg müh öğrencisiyim ama alttan derslerim var ve epey zorlanıyorum. genel anlamda artık yaşadığım yeri de sevmiyorum.
şimdi bi kaç sorum olacak..
1- önlisans diploması alsam ünvanım ne olacak?
2-kpss'ye girmeyi düşündüm ama 90la falan almış. bunu alabilir miyim emin olamıyorum.
3-kpss'ye ortaöğretim olarak tercih yapsam ankara'dan en düşük puan nedir?
lütfen bunları yaşamış ya da duymuş birileri yardım edebilir mi?
Bende matematik okurken aynı seyleri yaşamıştım. Okulu bırakmaya karar vermiştim. Sonra 2 sene sonrasında arkadaşlarımın Matematk öğretmeni olup benim evde olduğumu hayal edince geçti :)
Kimseyi kucuk gormek icin demiyorum ama bilg muh ogrencisi olduktan sonra on lisans diplomasi almak sizi tatmin almaz. Kpss ile o kadar cok uzman alimi oluyor ki kamuda. Memurlarnet diye bi site var ordaki ilanlara bakin arada bolumunuzu bitirmek icin hirslanir bir yol cizersiniz kendinize
Kimseyi kucuk gormek icin demiyorum ama bilg muh ogrencisi olduktan sonra on lisans diplomasi almak sizi tatmin almaz. Kpss ile o kadar cok uzman alimi oluyor ki kamuda. Memurlarnet diye bi site var ordaki ilanlara bakin arada bolumunuzu bitirmek icin hirslanir bir yol cizersiniz kendinize
önceden kitap okurdum hep ama artık okuyamıyorum.
inanılmaz sıkıldım bunaldım.. kendime taktım.. ailemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum uzatıp ama uzar heralde ya. çok korkuyorum
sakın, aman diyim aman. kamu istiyosunuz belli ki maaşlardan örnek vereyim programcı (2yıllık) 2800 civarı, mühendis (ne olursa) 3900 :) yeteri kadar motive edici bence. ayrıca ankara için puanlar 85-90 dan aşağı değildir diye tahmin ediyorum.
Ben de bil müh um. KPSS den 89.7 ile atandım. İmkânsız değil yanı biraz calisirsan zstern sayısal tsbanlisin matematigi sınavda iyi yapıp biraz da genel kültür calisirsan hakledersin. Bırakma derim.
Ben de bil müh um. KPSS den 89.7 ile atandım. İmkânsız değil yanı biraz calisirsan zstern sayısal tsbanlisin matematigi sınavda iyi yapıp biraz da genel kültür calisirsan hakledersin. Bırakma derim.
universiteyi 4 yılda normal zamanında bitirdim . kpss ye çalışırken matematik dersi veriyodum özelden onun bana cok faydası oldu matematiği 1 bos la cözdüm. tarih bende ki en buyuk sıkıntıydı ona cok yuklendim . 8 ay kadar çalıştım genel kultur kısmı için matematik hiç çalışmadm dediğim gibi zaten sürekli derslerde güncel kalıyodu. tükçeden de bol bol soru çözdüm.dersaneye gitmedim zaten zamanım yoktu. derslerle bir arada götürebiliren 2016 kpss si senin için cok ıyı olacaktır. yuksek aldıgın takdırde mezun olur olmaz 3. ya da 4. atamalarda atanırsın kı iş aramak zorunda da kalmazsın. hakkında hayırlısı olsun.
ben bu yıl 3. sınıf bilg müh öğrencisiyim ama alttan derslerim var ve epey zorlanıyorum. genel anlamda artık yaşadığım yeri de sevmiyorum.
şimdi bi kaç sorum olacak..
1- önlisans diploması alsam ünvanım ne olacak?
2-kpss'ye girmeyi düşündüm ama 90la falan almış. bunu alabilir miyim emin olamıyorum.
3-kpss'ye ortaöğretim olarak tercih yapsam ankara'dan en düşük puan nedir?
lütfen bunları yaşamış ya da duymuş birileri yardım edebilir mi?
Bu bölümde kendini 3. sınıfa attıysan ha gayret diyeceğim sana.
Sanırım benim mühendislikler için en sevmediğim.
Yani en azından sürekli kendini up date etmen lazım. Sıkıcı bir bölüm. Ama seçmişsin bir kere bitirmeye gayret et. Bittikten sonra mutlu değilsen eğer başka bir şey daha oku. Ama bu cebinde kalsın. 3 sene içinde o dersleri geçen son sene de geçer. 1 sene uzasın bir şey olmaz. İleride çok özleyeceksin bu günleri.