6 gün çok, 3-4 gün kalacak şekilde ayarlasanız?
6 gün ev sahibi sizi deli gibi istese bile sıkılırsınız yani 6 gün kalınır mı
insan tatile çıksa anca 6 gün sürer
Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Mesafe uzaksa 3-4gün ile 6 gün arasında çok bir şey fark etmez, bir günü yolda geçiyor zaten. Görümcenizle aranız iyiyse gidin. Eğer tereddüttünüz varsa 3 ya da 4 gün sonra geri dönmemiz gerekebilir gibi bir şey yaparsınız baktınız rahatsız oldunuz dönmeniz için bir bahaneniz olur, baktınız rahatsınız kalırsınız.
6 gün çok bence. Zaten tanımıyorsunuz rahat edemezsiniz, hafta içi yapılacaksa bi gun öncesinden gidip etkinlik (nişan mi düğün mü neyse artık) sonrasında eve geri dönmek mantıklı gözüküyor.
İşleriniz yok mu 6 gün nasıl başka bir şehirde kalacaksınız?
Merhaba herkese 3 aylık evliyim. Görümcem 6 günlüğüne evine çağırıyor kendisi başka şehirde oturuyor. Gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yeni evliyim rahat eder miyim bilemiyorum. Yorumlarınız nedir bu konuda
Eski ev arkadaşlarım ve annem hariç kimsede 6 gün kalmam. O bile çok zorluyor. Bu işin ideali bence 3 gün. Ben olsam planı buna göre yaparım, etkinlikten 1 gün önce gider 1 gün sonra dönerim.