gitmeli miyim akıl verin lütfen?

anladığım kadarıyla sen boşanma niyetiyle gitmiyceksin ama eşin bunu öle algılamıyor eğer gidersen ve oda sana herhangiş bi karar ile dönerse senin karaının boşanma olması yada olmaması konusunda olacağını düşünüyor...bence bu risk..çünki kaynananlar bu seferde evi terkettiğini düşünücekler ve bak oğlum biz sana demiştik ondan sana karı olmaz boşa gitsin gibi cümleler kurabilirler...yani eşinin kararsızlığı olumsuz bi sonuca vardırabilir sizi..iyi düşünmelsin atacağın adımlar için...kalırsanda ben sana demiştim diyerekde onun burnunu sürtebilirsin...

ancak benim fikrim gitmenizden yana...madem o şehre seni eşinden başka bağlayan unsur yok o halde katlanma onlara tayin isteyin...

inşallah siz tayininizi alıp gittikten sonrada ben oğluma dayanamıyorum diyip kökten gelmez yanınıza

eşiniz tayin için neden onaya ihtiyaç duyuyor? her ikinizde çalıştığına göre maddi bi bağımlılıkta yok sanırım.

canım ben boşanmak içn de değil sadece ders vermek için kendisine olan güveni biraz yılıksın diye talafonumu da kapatıcam ve yaklaşık bi ay annemde kalıcam...canım ailesie fedakar bi aile olsa oğlularına düşünseler içim yanmıycak 3 -4 tane evleri olduğu halde eşim bi tane vermediler üstelik eşim ev alıcak anneis araba al da gezelim diye tutturuyor hangi anne oğluna ev alma araba alda bizi gezmelre götür der...

korkutmak bir işe yaramaz.bu defa evden giden kadından eş olmaz derler eşine.doldururlar adamı iyice.kalırsın böyle.

gerçekten dayanamıyorsan bu şekilde katlanamıcaksan boşanmayı düşün derim.kesin ve net bir şekilde.karısını ezdiren adamdan eş olmaz.aileden izin almadan hareket edememesi bi facia bence.

anladığım kadarıyla sen boşanma niyetiyle gitmiyceksin ama eşin bunu öle algılamıyor eğer gidersen ve oda sana herhangiş bi karar ile dönerse senin karaının boşanma olması yada olmaması konusunda olacağını düşünüyor...bence bu risk..çünki kaynananlar bu seferde evi terkettiğini düşünücekler ve bak oğlum biz sana demiştik ondan sana karı olmaz boşa gitsin gibi cümleler kurabilirler...yani eşinin kararsızlığı olumsuz bi sonuca vardırabilir sizi..iyi düşünmelsin atacağın adımlar için...kalırsanda ben sana demiştim diyerekde onun burnunu sürtebilirsin...

ancak benim fikrim gitmenizden yana...madem o şehre seni eşinden başka bağlayan unsur yok o halde katlanma onlara tayin isteyin...

3 gündür bu meselerden bunladım sadece gidp uzaklaşmak isityorum 1 buçuk gibi çıkacam evden eşimde hala gitmeyeceğimi düşünrek anahtarını alamamış birde bana erkeklik taslıyor nasıl izin almadan gidermişim dedim babandan izin al istersen gitmem için.....

Hakkınızda hayrlısı canım inşallah gidince eşinin gözü korkup tayin ister en azından ondan çekinmediğini anlar. Yalnız şunu da unutma, giderek ailesinin ağzına da laf vermiş oluyorsun. Sen yokken eşini doldurabilirler. Eşin tayin istemezse, eve döndüğünde bak yine tıpış tıpış geldi diyebilirler eşinde dahil olmak üzere tartışmalarınızda bunu yüzüne vurabilir. Buna da hazırlıklı ol derim.

3 gündür bu meselerden bunladım sadece gidp uzaklaşmak isityorum 1 buçuk gibi çıkacam evden eşimde hala gitmeyeceğimi düşünrek anahtarını alamamış birde bana erkeklik taslıyor nasıl izin almadan gidermişim dedim babandan izin al istersen gitmem için.....

sanırım gittin evden canım
hakkında hayırlısı olsun.umarım eşin doğru kararı verir.

Son düzenleme:
ne yaptınız çok merak ettim inşallah eşin doğru bi karar almıştır

arkdaşlar tşk ederim ilgnize evet gittim bugün eşim geldi aldı beni eve geldik eşim tayin istedi hatta internet şifresii bana gönderdi baktım istemiş ancak mebden red aldı bu atama onu kapsamıyormuş yani isedi ancak bu seferde prosedürde sorun çıktı tlfnlarınacvp vermedim 3 gün kaldığım süre içerisinde ama çok işe yaradı tayinmz çıkmamış olsa bile gözlerimi görüp inandım ve gtimenin çok doğru bi kara olduğunu anladım eşimn aklı başına gelmiş hepinize tşk ederim şimdi evindeyim ama hakkı olduğu zaman mutlaka istiycek...yani ki yıl daha beklemem gerekiyor...

Hayırlısı olsun canım. Sen gözünle görmüşsün tayin isteyip de kabul edilmediğini o zaman sorun yok. Demek ki neymiş isteyince ailesinin kararları dışında kararlar alınabiliyormuş. Sen yine de bu konuda yumuşama ki eşin fikrinden caymasın. Sevgiler..

arkdaşlar eşimn bu sene tayin hakkı var ve eşimin ailesinin yaşadığı şehirden gitmek istiyorum illaki kendi memleketim olsun demiyorum ama 10 aydır evliyim kayınvalidemn ve görümcelerimn bana yaşattıkları sıkntılar bini aştı...
bi kaç tanesini sadece söyliyeyim gelip evdegörümclerimn bana saldırması saç baş girmesi kayınvaldiemn de buna ses çıkarmamsı,görümcelrim baş örtülü değilim diye beni namusuzlukla hatta başka amaçlarla evlendğimi idda etmeleri,kayınvaldiemn ve görümclerimn her tartışmada beni kendi evimde kovmaları,kayınvaldemin oğlum keşke akarabamzn kızıyla evlnseydi senle evlenmeseydi deyişi okadar çok şey var ki tabii bunları yapmalrındaki sebebde benden oğlunu korumaları....
işte yaşanan bu kadar şeye karşın sadece 10 aylık evliyken ben bu şehirde gitme şansımz var ken gitmek sityorum benim zaten burda kimsem yok bari ikimiznde aileleri omlazsa evlilğime müdale de olmaz bıktım müdahelerden ayrı oturduğumz halde gezmelerimze bile karışırlar.....cuma son gün eşime şayet tayin istemzeen anneme gidicem bu işi de bitircem dedim eşim inanmıyor gideceğime sen beni bırakmazsın diyor ...
eşim de ancak annesi babası onay verirse gideceğini söylüyor bu akşam babasıylak onuçcakmış ki onların vericeği cvp belli zaten....siz benim yerimde olsanız ne yaparsınz...
ayrıl o şehirden canım ayrıl uzak olsunlar ne kadar içimize girerlerse o kadar kotu oluyorlar bizim için..benide kayınvalidem hiç istememiş..evimde kızıma bakmaya geldı her hafta eşimle aramızı bozmaya calıştı..cahıl insanlar bunlar ne yapacakları belli olmaz..bana iftira atmaya bile kalktı..çamur at izi kalsın diye ama kımse yemedi ayrı..allaha muhafaza etsin böyle insanlardan bizi..

senin adına sevindim canım.en azından eşin ailesini dinlememiş yuvasını ön planda tutmuş oldu bunu anladık:lepi:
ama 2 yıl daha orda kalacak olmanız iyi olmadı.umarım eşin seni savunmayı öğrenirde bu 2 yılı az sorunla geçirirsiniza.s

Back
X