gitmeli miyim akıl verin lütfen?

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
bugün babasıyla konuşacakmış umarım o seni anlar ve oğluna biraz nisahatte bulunur

umarım ama hiç sanmıyorum nasihat vericeğin direk ne işin var kendi melketinde çalşıyosun ya der niye bu hakkını öldüryosun derler.....

imkanın varsa bir dakika durma. orda kalırsanız bu şekilde zaten evliliğiniz sürmez.bence eşini ikna etmeyi dene

Canım zaten orada kalmaya devam ederseniz sen bu olaylara daha ne kadar sabredebileceksin ki? Birkaç gün öncesinde annenlere gitsen sanki daha mantıklı olur gibi geliyor. Ama senin kararın eşini tanıyan nasıl tepki vereceğini bilen sensin. Adımların sert olsun, sakın konuşurken yumuşama ve geri adım atma. Güzellikle ama kesinle taviz vermeden eşine olmazsa gideceğim fikrim kesin de. Benim de annem babam hasta neler yaşadıklarımı bir bilseler esas onlar hasta olurlar üzüntüden de. Burada kalırsanız sonunuzu göremediğini belirt onu kırmadan. Kavga etmeden net kararın olduğunu ifade edebilirsen umarım eşin seni anlayacaktır, ama önce anne baba korkusunu yenmesi lazım onun. Allah yardımcın olsun canım.

valla bence esinde uzaklasmak istiyor ama ailesinin o dengesizliklerinden cok etkileniyor.. Sen bugun kavga yaratmayacak sekilde tavrini koy ailesine karsi kabul etmezlerse.. Tayinden vazgecerse git biraz annende basini dinle.. Ne bu ya saldiriyorlar sana saygi duymuyorlar esin hala onlarin sozunden disari cikmaktan cekiniyor sen necisin? Esine onu cok sevdigini ama yiprandigini artik tahamul edemedigini ve kabul etmezse gidecegini soyle ama blofde olsa biraz ailende basini dinle..

arkdaşlar bugün kayınpederim geldi eşim pısırık pısırık oturdu ben kendimi savundum kayınpederime karşı eşime sordu sen ne diyosun diye pısırık eşim de baba sen ne dersen ben onu yapacam dedi ya sinirlerim hopladı resmen arkdşalar bende bu eş oldukça ben daha çok hırpalnırım...

ee babasi ne dedi??? ya saka gibi kendi babami dusunuyomda ne kadar saygisiz hayirsizmisim senin esinin yaninda.. Ben boyle yapmak istiyorum siz ne diyorsunuz diyecegine siz ne derseniz onu yapacam. E babasi ne dedi peki

ben kk de bazı konuları okudukça böyle oluyorum ciddenkafamçokkarıştı
sen ne dersen onu yapıcam ne demek yaaguclubacismile
canım senin eşin okumuş ama hiç kendini geliştirememiş.allah yardımcın olsun
asıl sorun eşin o biraz olgunlaşsa kişiliğini bağımsızlaştırsa sen bu kadar sinir olmazsın
bu arada kayınbaban ne dedi merak ettim
sonuçta senin evliliğinin kaderide onun cevabına bağlıymış anladıkakannehir

bence kesin tavrınızı koyun daha önceki tartışmalarınızda eşinizi giderim terk ederim şeklinde tehdit etti iseniz güvenini sarsmış olabilirsiniz. Durumun ciddiyetini anlayacak şekilde karşılıklı konuşmanızı taviye ederim sakin ve kararlı olun...

ee babasi ne dedi??? ya saka gibi kendi babami dusunuyomda ne kadar saygisiz hayirsizmisim senin esinin yaninda.. Ben boyle yapmak istiyorum siz ne diyorsunuz diyecegine siz ne derseniz onu yapacam. E babasi ne dedi peki

babası iştw yabancı yerlerde ne yapcaksınız ben igtmnizi sitemiyorum ama yine de siz bilrsiniz tabi bunu sölyerken dil ucuyla söyledi eşimde konuşmadı ben sürekli konuştumi kayıpnederim annesi duyarsa kıyametler kopar dedi bende bi bahane bulun dedin yani benim annmden uzaktayım kıyamet mi kopuyo biraz bozludu adam eşim de pısırık pısrık oturdu ki bütün sorumluluk bana kalsın diye ki öyle oldu sonra ben yüryücem diye çıktı hala gelmedi vicdan yapıyo size soruyorum bunda vicdan yapcak ne var kayınpderime açık açık söyledim ben evlilğim kurtarmaya çalışıyorum kayıpnpederim kayınvaldeni karakteri öyle herşeyi söyler ama pişman olur ama dedim sonuçta söylüyor birde kayınpedermi de yalan yere etmişler biz hiç bi şey ypamadık diye.....

ben kk de bazı konuları okudukça böyle oluyorum ciddenkafamçokkarıştı
sen ne dersen onu yapıcam ne demek yaaguclubacismile
canım senin eşin okumuş ama hiç kendini geliştirememiş.allah yardımcın olsun
asıl sorun eşin o biraz olgunlaşsa kişiliğini bağımsızlaştırsa sen bu kadar sinir olmazsın
bu arada kayınbaban ne dedi merak ettim
sonuçta senin evliliğinin kaderide onun cevabına bağlıymış anladıkakannehir

aynen canım kayınpederimin ne dedğini yazdım da sana sormak isityorum eşim vicdan yapıyor kendin dışarı attı sanki ne kararı laıyoruz en azından evlilğimz oturana kaDAR 3-4 yıl kalalım diyorum ben ya şimdi aradım eşim decvp vermiyor inanın kendim büyük bi suç işlemiş gibi hisediyorum ama evlilğimi kurtarmak istiyorum.....

bence kesin tavrınızı koyun daha önceki tartışmalarınızda eşinizi giderim terk ederim şeklinde tehdit etti iseniz güvenini sarsmış olabilirsiniz. Durumun ciddiyetini anlayacak şekilde karşılıklı konuşmanızı taviye ederim sakin ve kararlı olun...

benim kararlıığmdan önce eşim için ailesini ne dediği önemli onların izin vermesi olur demesi gerekiyo..

Valla canım işin zor bu aileyle ama sen yine de kendini ezdirme, şimdi tavrında net olmalısın bu sizin tüm geleceğinizi etkileyen bir karar. Tayin isteyip giderseniz eşin sana senin yüzünden geldik ailemle aram bozuldu vs. diyip başına kakacağı sinyalleri verse de, sen evimizin huzuru için böyle yapmak zorundaydık, seçme lüksümüz yoktu falan deyip olayı kapatmalısın. Tabi öncelikle bu tayin işinin olması için alttan alma ama kavga etmeden güzellikle tavrını sürdür. ınşallah herşey gönlünce olur.

aynen canım kayınpederimin ne dedğini yazdım da sana sormak isityorum eşim vicdan yapıyor kendin dışarı attı sanki ne kararı laıyoruz en azından evlilğimz oturana kaDAR 3-4 yıl kalalım diyorum ben ya şimdi aradım eşim decvp vermiyor inanın kendim büyük bi suç işlemiş gibi hisediyorum ama evlilğimi kurtarmak istiyorum.....

ne suçu canım senin hiçbir hatan yok asıl hatalı olan eşin.
sanki sen ananı babanı bir daha ömür boyu görme mi diyorsun
bu memlekette binlerce insan ailesinden uzakta yaşıyor ne var ki bundabenneyaptımki
asıl böyle bir kararı senle vermesi gerekirken ailesi ile vermesi en büyük yanlış
benim eşim böyle yapsa hiç iyi olmazdı herhalde canım:umursamaz:
yinede sen kendini ifade etmişsin kayınbabana bu iyi olmuş
sakın geri adım atma umarım herşey gönlünce olura.s

ne suçu canım senin hiçbir hatan yok asıl hatalı olan eşin.
sanki sen ananı babanı bir daha ömür boyu görme mi diyorsun
bu memlekette binlerce insan ailesinden uzakta yaşıyor ne var ki bundabenneyaptımki
asıl böyle bir kararı senle vermesi gerekirken ailesi ile vermesi en büyük yanlış
benim eşim böyle yapsa hiç iyi olmazdı herhalde canım:umursamaz:
yinede sen kendini ifade etmişsin kayınbabana bu iyi olmuş
sakın geri adım atma umarım herşey gönlünce olura.s

saol cnm şimdi aradım aradım aradı beni nerdesin dedim arkdaşımla içiyorum n zaman gelirsin belli değil inan kızdığında böyle kendni dışarı atıyo bende yalnız bu yüzden de gitmek isityorum evlilğimde bir düzen olsun bilimyorum bu benim için bi sınabv rabbim güzel bi şekilde çıkarır umarım...

Valla canım işin zor bu aileyle ama sen yine de kendini ezdirme, şimdi tavrında net olmalısın bu sizin tüm geleceğinizi etkileyen bir karar. Tayin isteyip giderseniz eşin sana senin yüzünden geldik ailemle aram bozuldu vs. diyip başına kakacağı sinyalleri verse de, sen evimizin huzuru için böyle yapmak zorundaydık, seçme lüksümüz yoktu falan deyip olayı kapatmalısın. Tabi öncelikle bu tayin işinin olması için alttan alma ama kavga etmeden güzellikle tavrını sürdür. İnşallah herşey gönlünce olur.

canım ben net olsam kendimi ifade etsem ne olur eşim pısırık iki cümleyi babasına karşı yüksek sesle konuşmkatan aciz sesini az da olsa yükseltmketen aciz bu tşk ederim canım umarım herşey gönlüme göre olur...

canım ben net olsam kendimi ifade etsem ne olur eşim pısırık iki cümleyi babasına karşı yüksek sesle konuşmkatan aciz sesini az da olsa yükseltmketen aciz bu tşk ederim canım umarım herşey gönlüme göre olur...

Eğer ki eşin annemin evine giderim dediğinde de hala ailesini düşünüyorsa senin gideceğine de tam olarak inanmıyordur bence canım. O yüzden diyorum sen geri adım atma diye. Yani senin net olduğunu bilsin. Tayin istemezse ve siz yine hayatınıza bu şekilde devam ederseniz her ailesiyle anlaşmazlığınızda eşine ben demiştim böyle olacağını deme hakkı sana geçer ama çok yıpranırsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eğer ki eşin annemin evine giderim dediğinde de hala ailesini düşünüyorsa senin gideceğine de tam olarak inanmıyordur bence canım. O yüzden diyorum sen geri adım atma diye. Yani senin net olduğunu bilsin. Tayin istemezse ve siz yine hayatınıza bu şekilde devam ederseniz her ailesiyle anlaşmazlığınızda eşine ben demiştim böyle olacağını deme hakkı sana geçer ama çok yıpranırsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun.

hakılsn canım zaten tayin istemezse ben kesnlikle annme gidecem ama boşanmak niyetinde falan değil burnu sürtsnde bir daha kararlarımn nasıl arkssnda durduğumu görsün diye çnkü gitmese bile bunu çok güzel kullanıcam aradaki farkı çok iyi görecek....

Cnm bence yarından git ki tayin istesin. Cuma gidersen geç kalmış oluyorsun ve 1 sene daha tayin isteyemeyecek. ış işten geçmeden gitmelisin. Bak beniii dinle sennnn

canım ben senin tüm konularını okudum sen ne kadar eşimle sıkıntım yok aileisnden kaynaklanıyor des de aslında sorunların tamamen eşinden kaynaklanıyor eşin ailesine gereken mesafeyi koymuyor sen şu anda eşini boşanmakla tehdit ettiğin halde o halen babası ne diyecek diye bakıyor

sen aslında eşine ya ben ya ailenin dizinin dibi dedin ve eşin ailesinin dizinin dibini seçti kayınvaliden bunu gelin ya ben ya ailen dedi aslan oğlum da bizi seçti olarak algılayacak ve daha fenasını yapacak

tamam belki boşanmayı düşünmüyor olabilirsin ama evden gittiğinde eşin eğer senden özür dilemeden geri dönersen bu sefer iyice gemi azıya alacaklar eğer evini terk edeceksen kararlı gitmek zorundasın boşanmayı da göze alacaksın eşinin sana ne halin varsa gör deme ihtimali de var

ve bence seni bu denli ikinci plana atan adamala gerçekten evli kalınır mı düşün derim ben

canım ben senin tüm konularını okudum sen ne kadar eşimle sıkıntım yok aileisnden kaynaklanıyor des de aslında sorunların tamamen eşinden kaynaklanıyor eşin ailesine gereken mesafeyi koymuyor sen şu anda eşini boşanmakla tehdit ettiğin halde o halen babası ne diyecek diye bakıyor

sen aslında eşine ya ben ya ailenin dizinin dibi dedin ve eşin ailesinin dizinin dibini seçti kayınvaliden bunu gelin ya ben ya ailen dedi aslan oğlum da bizi seçti olarak algılayacak ve daha fenasını yapacak

tamam belki boşanmayı düşünmüyor olabilirsin ama evden gittiğinde eşin eğer senden özür dilemeden geri dönersen bu sefer iyice gemi azıya alacaklar eğer evini terk edeceksen kararlı gitmek zorundasın boşanmayı da göze alacaksın eşinin sana ne halin varsa gör deme ihtimali de var

ve bence seni bu denli ikinci plana atan adamala gerçekten evli kalınır mı düşün derim ben

canım yrn gidyorum zaten kafamı toparlacm dedim eşime ve sende düşün dedim kararını ver sonra kararını söyle ben de yapmm gerekeni yapacım hala ciddi olduğumu düşünmyo babasının hali çok kötyümüş gideceğimzi söyledğimz anda güya kayınpederim yıkılmış,aslında benim eşimn direk bana uyguladığı şiddet hakaret aldatma gibi durumları yok demek istemiştmi yoksa baştan beri eşimn hepsinden daha suçul olduğnun farkındayım canım....

Back
X