Selam hanımlar
Ah nerden başlasam bilemiyorum, ama toparlamaya çalışacağım. 1 yıl oldu evleneli. Kaçarak evlendim maalesef. Sevgiliyken her şey iyiydi çok değer verirdi. Ama evlendigimzden beri çok sinirli oldugunu gordum. Ailesi herkes de bilir sinirli olduğunu.neyse, bikac kez şiddet gösterdi,tokat vs.. hariç. Ve inanın ki hep saçma sebeplerden dolayı. Ve birgün kalkıp benden özür dilemedi. Hep ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. Kizdiginda küfür eder o.ç vs. Gibi. Her şeye hep sabrettim. Ama artık dayanamıyorum. Son kavgamızda arayi bulmak için yanına gittiğimde tokat attı,küfür etti. Neymiş,ben onu aramamışım,trip atmışım. 1 aydır dışarı yüzü görmedim. Dışarı çıkalım sıkılıyorum dediğimde of boşver nereye çıkacaz der. Ama arakadaslriyla da sürekli gezer. Off kızlar inanın bunalımdayım. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Annem küs benimle. Ama gidersem sahip çıkar bana. Lise mezunuyum. Sınava girip meslek edinirim. Önüme bakarım diyorum. Sizce yapabilir miyim.cesarete ihtiyacım var. Gidersem ya anneme bana bisey yaparsa diye korkuyorum. Ama polis vs. Var. Belki de yapmaz diyorum. Inanın ki gidersem kaybedecek bişeyim yok. Anlatamadigim daha çok şey var. Çocuğum da yok. Yaşımda genç.

her gün ağlıyorum