Gitmeli miyim? Yardıma ihtiyacım var

Aynı şeyleri bende yaşadım evlendim yurt dışına geldim görücü usulü evlendim nişanlıyken rüya gibiydi ama geldim buraya ve gördüm ki göründüğü gibi değil hiç bir şey yine de sabrettim iki tane evlâdım oldu baktım olmuyor boşandım geri de ülkeme dönmedim yeniden ev kurdum aldım çocuklarımı kanadımın altına çok güzel hayat kurduk iyikide boşandım şimdi de ikinci evliliğimi yaptım ve gayet mutluyum (ailesi problemli) ama olsun 🤭🤭Bence sende güzel bir hayat kurabilirsin kendine ve kimseye ihtiyaç duyma kendine güven
Adına sevindim. Inşallah benim için de öyle olur

Ben yapamaz demiyorum yapar.
Bu ülkede kaç kadın koruma kararı olduğu halde katledildi. Eğer eşinizi böyle bir adamsa, gözü dönerse yapar. Ama eğer laftaysa söyleyeceği şeyler hiçbirşey yapamaz. Siz başka bir şehire gidip izinizi kaybettiremez misiniz?
Kendimize yazık etmeyin, kaçarak evlendiniz diye bh yanlışı devam ettirmek zorunda değilsiniz. Dik durup kararlı olursanız hiçbirşey yapamaz.
Korkuyorum. Bana veya anneme bi şey yapabilir. Hemen izimi falan kaybettirmem imkansız.nasil yapacağım bilmiyorum 😢

Selam hanımlar
Ah nerden başlasam bilemiyorum, ama toparlamaya çalışacağım. 1 yıl oldu evleneli. Kaçarak evlendim maalesef. Sevgiliyken her şey iyiydi çok değer verirdi. Ama evlendigimzden beri çok sinirli oldugunu gordum. Ailesi herkes de bilir sinirli olduğunu.neyse, bikac kez şiddet gösterdi,tokat vs.. hariç. Ve inanın ki hep saçma sebeplerden dolayı. Ve birgün kalkıp benden özür dilemedi. Hep ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. Kizdiginda küfür eder o.ç vs. Gibi. Her şeye hep sabrettim. Ama artık dayanamıyorum. Son kavgamızda arayi bulmak için yanına gittiğimde tokat attı,küfür etti. Neymiş,ben onu aramamışım,trip atmışım. 1 aydır dışarı yüzü görmedim. Dışarı çıkalım sıkılıyorum dediğimde of boşver nereye çıkacaz der. Ama arakadaslriyla da sürekli gezer. Off kızlar inanın bunalımdayım. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Annem küs benimle. Ama gidersem sahip çıkar bana. Lise mezunuyum. Sınava girip meslek edinirim. Önüme bakarım diyorum. Sizce yapabilir miyim.cesarete ihtiyacım var. Gidersem ya anneme bana bisey yaparsa diye korkuyorum. Ama polis vs. Var. Belki de yapmaz diyorum. Inanın ki gidersem kaybedecek bişeyim yok. Anlatamadigim daha çok şey var. Çocuğum da yok. Yaşımda genç. 😢😢 her gün ağlıyorum
Acilen git bırak bu adamı şiddet var hakaret her türlü aşağılama İnan hiç bir şey yapamaz ,tehdit vs girdimi git savcılığa şikayetçi ol uzaklaştırma al bir sürü korunma yöntemi var ,kendine yazık etme çocuk falan olmadan bırak bu adamı

Selam hanımlar
Ah nerden başlasam bilemiyorum, ama toparlamaya çalışacağım. 1 yıl oldu evleneli. Kaçarak evlendim maalesef. Sevgiliyken her şey iyiydi çok değer verirdi. Ama evlendigimzden beri çok sinirli oldugunu gordum. Ailesi herkes de bilir sinirli olduğunu.neyse, bikac kez şiddet gösterdi,tokat vs.. hariç. Ve inanın ki hep saçma sebeplerden dolayı. Ve birgün kalkıp benden özür dilemedi. Hep ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. Kizdiginda küfür eder o.ç vs. Gibi. Her şeye hep sabrettim. Ama artık dayanamıyorum. Son kavgamızda arayi bulmak için yanına gittiğimde tokat attı,küfür etti. Neymiş,ben onu aramamışım,trip atmışım. 1 aydır dışarı yüzü görmedim. Dışarı çıkalım sıkılıyorum dediğimde of boşver nereye çıkacaz der. Ama arakadaslriyla da sürekli gezer. Off kızlar inanın bunalımdayım. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Annem küs benimle. Ama gidersem sahip çıkar bana. Lise mezunuyum. Sınava girip meslek edinirim. Önüme bakarım diyorum. Sizce yapabilir miyim.cesarete ihtiyacım var. Gidersem ya anneme bana bisey yaparsa diye korkuyorum. Ama polis vs. Var. Belki de yapmaz diyorum. Inanın ki gidersem kaybedecek bişeyim yok. Anlatamadigim daha çok şey var. Çocuğum da yok. Yaşımda genç. 😢😢 her gün ağlıyorum

Kızlar Sakın Kaçarak Evlenmeyin!!!
Aklı başında bir erkek zaten kaçmayı değil ailenizi ikna etmeyi dener.
Bir defa kaçtınızmı da artık ona muhtaç olduğunuzu bilir ve ona göre davranır....

Selam hanımlar
Zararın neresinden dönersen kar

Tabıkıde gıt ve oku korktugunu bellı etme sakın korkarsan ustune gıder bana bısey yapar fılan dıyıpte aklına dusurme nıye yapsın okadar pıskopat bırımı

Korkuyorum. Bana veya anneme bi şey yapabilir. Hemen izimi falan kaybettirmem imkansız.nasil yapacağım bilmiyorum 😢
Kendine ve annem koruma kararı cikart ve şehrinizi değiştirin. Belki memleketiniz uzaktır oraya gidin vekaletinizi verin. Zaten süreç bitene kadwr bittikten sonra yani zaman geçince çocuk yok. Pek unursamaz. Sosyal medyadan birsey paylaşmayın. Gerek yoksada arkadalarinizla akrabalarinizlada görüşmeyin. Türk insaniyiz cenemiz düşüktür. Birine söylerseniz ondan ona yayılır.

Allah yardimcin olsun korkma. Korkarsan ustunr gider. Hic bisey yapamaz.bazen hatamin nereeinden donersen kar. Kendini kurtar

Back
X