• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

Eğer annesi onu doldurup bunu bunu soyle onu kırmak uzmek icin bilerek sataş anasına küfret derse ben hakli olarak tabikide karışırım bu köy meselesi bi bahaneydi açıkça belliydi yani o yasamdiginiz icin anlayamiyosunuz su an

konu ne olursa olsun "abine nasıl böyle davranırsın" diyerek orda başta eşinizi ezip geçmişsiniz,
konu ne olursa olsun ben kardeşlerimden biriyle tartışırken eşim araya girip peline saygılı ol, böyle davranamazsın vs dese, önce kendime hakaret sayarım bunu.
bu arada az önce sordum cevap alamadım, eşiniz bayramda sizi de götürmek mi istiyor, nerden çıktı bu gitme meselesi? yani bu kadar çirkinleştikten sonra gitsem mi düşüncesi bile garip geldi bana...

Kızlar en son bayramda kaynanama gittim.herzamanki gibi yuz vermediler bana kizlariyla birlikte gittigimde 5 haftalık hamileydim. Ama onlara soylemedim cok kucuk diye biraz daha büyüsün hani ne olur ne olmaz diye. Neyse gittik yine soguk davrandılar gorumcelerim arkamdan dusman gibi bakti aldirmadim bosver ugrasma dedim. Oturuyoduk esim sigara icmek icin dışarı çıktı.gorumcemde arkasindan cikti ondan 4 yas küçük.gidip bizi koye götür dedi esimde hayir baaka bi isim var deyince esimi itekledi.
O oyle yapinca esimde bağırdı ben bunu duyinca disari çıktım noluyo diye sen nasil abine boyle davranirsin dedim benimde uzerime yurudu ve tartıştık bi suru laf saydi bana esim beni aldi eve geldik gelene kadar agladim ve sinir krizi gecirdim arabada ertesi gun hem bana hem aileme anneme küfür dolu bi mesaj atti seni istemiyoruz gelme buraya dedi ben bu olaylardan sonra bebegimi kaybettim zaten düşük yaptım. Esim o gunden sonra hic gidelim demedi ve gitmedik sizce bu bayram gitmelimiyim defalarca kaynanam aslinda seni istemiyodum dedi bana ne yapmaliyim gitmek istemiyorum:-(
Bu arada düşük yaptığımı ogrendikleri halde ne kaynanam ne de kayinbabam evime gelmeyi birakin aramadilar bile beni:-(

gitme bu kadar basit. çocuğunun düşmesine sebep olan aileyle bu saatten sonra işin olmamalı. eşinin de gidelim diyeceğini sanmıyorum derse de kendin git ben yokum dersin.

Bayramda Oray'a gitmeniz için bir neden yok.
Daha geçen bayram gitmişsiniz ve sorun yaşamışsınız bence bu bayram 2-3 gün eşinizle birlikte bir yere gidip küçük bir kaçamak tatil yapın :) böylelikle biraz da onlar düşünsün.
Kardeş arasındaki tartışmaya sizin dahil olmanız kötü olmuş.!

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Meleğinizin aranızdan ayrılmasının belki de en önemli sebebi geçirdiginiz sinir krizleri. E bunjn sebebş de bu insanlar.
Derler hep bayramda küslük olmaz diye ama, küslük olmaması için de karşınızdakinin insan olması gerek.
Gitmeniz için hiiiiiç sebebiniz yok ...

Abi kardeş arasına ne olursa olsun girmemek gerekli bence. ÇÜnkü onlar tartışıp kavga ederler ama yeri gelir unutulur sizin söylediğiniz en küçük kelime(bakın cümle demiyorum kelime yani o kadar küçük birşey) asla unutulmaz ne yazikki. Bunun dışında o gün oradaki kavga yüzünden mi bebeğiniz düştü ? Ki zaten istenmiyorsunuz bariz açık net yani tutup bayramda gitmeniz resmen yüzsüzlük olur o_O

Back
X