gitmeli miyim

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhaba,
Ben akşama temizlik yapayım da, hafta sonu uğraşmayayım gezeyim derken kv aradı. Akşam şu yemeği yaptım gelin isterseniz kızım dedi. Bende anne dönüş yapayım sana dedim.
Eşimi aradım kv önce eşimi aramış o da bikahveye sor işi var mı demiş bende aradığımda öğrendim.
Fikrini almak için sordum temizlik yapmayı düşünüyorum ama gidelim dersen gideriz dedim. O da temizlik yapcaksan gitmeyiz benim için farketmez falan dedi.
Neyse dedim anne temizlik yapcaktım olmazsa işim bitince kahve içmeye geliriz diye. O da yemek yiyin hemen kalkın dedi. Bende öyle olmaz anne dedim hemen kalkıyoruz sonra ayıp oluyor yahu falan dedimm
Kv sen bilirsin dedi biraz atarlıydı. Kapattı.
Eşimi aradım yarım saat sonra istersen gideriz falan dedim ama,
o da annem aradı kızdı ne zaman gelseniz beş dk sonra kalkıyorsunuz hepp bi bahane buluyorsunuz aradığımda gelmiyorsunuz (dün değil ondan önceki gün orda yemek yedik, haftada bir gidiyoruz akşam) falan demiş ve kızmış ama biz her aradığında gittik geri çevirdiğimiz ya 1 ya 2
ayıp mı oldu anlamadım şimdi gitsem benim evdeki dün hazırladığım yemekler çöp olcak.
Yeni gelinim ve tecrübesizim:/

Çalışıyorsunuz belli ki ve haftasonu dinlenmek istiyorsunuz en doğal hakkınız. Ben olsam temizliğimi yaparım. Her zaman evet diyemezsiniz. Yani emrivaki yapıyolar bi de hayır diyince trip atıyolar ya sinir oluyorum.

valla normalde git ne olacak derdim de iki gün önce ordaydınız ve gelmiyosunuz diye trip atıyorsa bence gitmeyin de alışsın.

Uzatmaya ve fazla samimiyete gerek yok, ilk aradığında eşiniz sen bilirisn demiş senin de işin varmış. Bi daha eşini arayıp yok gitsek mi, yok bilmem ki naz yapar gibi olmuş.
Çok teşekkürler ama işim var, başka zaman derseniz bir dahakine o da yemeği pişirip emrivaki çağırmaz. Haftada bir gidin, uzunca oturun yemek yiyip.

Çalılıyorsunuz belli ki ve haftasonu dinlenmek istiyorsunuz en doğal hakkınız. Ben olsam temizliğimi yaparım. Her zaman evet diyemezsiniz. Yani emrivaki yapıyolar bi de hayır diyince trip atıyolar ya sinir oluyorum.
gitsem yarın öğlen 3 saat temizlik yapcamm
1 saat dinlencem akşam olcak nerdeyse
ben yarın dışarı çıkmak istiyorum yatak keyfi yapmak istiyorum
hafta içi çalış hafta sonu temizlik ııııh istemiyorum!

tamam o zaman şöyle söyliyim
evde yemek ev yapımı tarhana çorbası ve ev mantısı
kv yemeği izmir köfte
ikisini de dene tarfını seç
Hımmmm...
İkisi de güzelmiş.
Mantı zaten yeneceği zaman yoğurtlanıp soslanacak di mi?
Yarın yenir,kalanı kedişlere verirsin.
İzmir köfte'ye doğru yol almalı.
Doğma büyüme İzmirliyim ne yapayım! :spor:

Koy yemek kabına yemekleri de götür görsün... Bende de aynı problem var 2 günde 1 gitsekde doyamıyor kadın.
Yemekler ziyan olmasın diye getirdim de.

gitsem yarın öğlen 3 saat temizlik yapcamm
1 saat dinlencem akşam olcak nerdeyse
ben yarın dışarı çıkmak istiyorum yatak keyfi yapmak istiyorum
hafta içi çalış hafta sonu temizlik ııııh istemiyorum!
Çok haklısın bence gitmeyin ben çalışmıyor olmama rağmen 3 4 gün önceden yemek olayı planlanır biz de ona göre ayarlarız kendimizi. Kv bana sabahtan çok emrivaki yapıp gel demiştir ama hep işim olduğunu söylediğim için artık yapamıyor :)

Gitmeyin Evde yemek yaptim cöpe gitmesin demek cok mu zor anlamadim.
Dangal degildir heralde anlamicaklar.

50 kere telefon trafigi yapmaya gerek var mi? Anne yemegim var ziyan olacak, islerimde var onceden haber verirsen yemek yapmam bir daha diyeceksin oldu bitti. O onu ariyor, bu bunu ariyor...

Koy yemek kabına yemekleri de götür görsün... Bende de aynı problem var 2 günde 1 gitsekde doyamıyor kadın.
Yemekler ziyan olmasın diye getirdim de.
eve gidip kv geri gitsem :)
8den önce kendisine gidemem
iş çıkışı direk gitmek gerek ama işte gidersem ..

Çok haklısın bence gitmeyin ben çalışmıyor olmama rağmen 3 4 gün önceden yemek olayı planlanır biz de ona göre ayarlarız kendimizi. Kv bana sabahtan çok emrivaki yapıp gel demiştir ama hep işim olduğunu söylediğim için artık yapamıyor :)
şimdi kızdı oğlunu arayıp
ama bende çağırdığımda o da bize gelmiyor o saatte işim oluyor diyor
ödeşmiş olduk :)

Evet, ağdam var de kuaförü bekletiyorum zaten kaça kadar de :KK48: iki de bir çağıramaz. Salı arıyorsa Perşembe günü gelsek olur mu de bir arkadaşım uğrayacak falan. Bir iki geçiştirdikten sonra susar. Sen ararsın çaya gelelim mi diye küsmez o zaman
Yoksa durmaz yani durdurulması gerekiyor.

Back
X