Gitmeli miyim

Anneyle gayet güzel bir ailede büyüyebilir bir çocuk siddet uygulayan baba olacağına hiç olmasın daha iyi boşanma günümüzün bir gerçeği birçok insan boşanıyor olan çocuklara olmayacak boşanınca yani

Herkes öyle diyor ama ilerde beni suçlamasından çok korkuyorum istemsizce

Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
bir kere yapan yine yapar eşimden değil ama üniversitede erkek arkadaşımdan biliyorum en son ölmekten zor kurtulabildim
ilk yaptığında ayrılmak istedim aynı eşin gibi yalvardı ayaklarıma kapandı süründü insan içinde ama gel gör ki yine yaptı asla inanma her seferinde bunu dozuda artıcak

Darp raporu al ve mutlaka git ama sakın üzül e Adam komkleksli ki dövüyor. Onunla başedilmez. Bırak o kendi kafasına vursun ! AFFETME

bir kere yapan yine yapar eşimden değil ama üniversitede erkek arkadaşımdan biliyorum en son ölmekten zor kurtulabildim
ilk yaptığında ayrılmak istedim aynı eşin gibi yalvardı ayaklarıma kapandı süründü insan içinde ama gel gör ki yine yaptı asla inanma her seferinde bunu dozuda artıcak
Oy Gamzeee!!! Kocan değil bili değil manyak sana nasıl vurur :(

İlk önce git ve darp raporu al

Ayrıca bir kere yapan her tartışmada olmasa da çok şiddetli tartışmalarda yine yapıyor ben de sustum ettim ama insanın bir sabır noktası var boştan yere çekme eğer barışmaya niyetin yoksa

Ben en başta yapmadığıma pişmanım çünkü şu an bir yavrum var olan ona olacak diye üzülüyorum güzel bir ailede yetiştirmeyi isterdim çünkü
Yavrunuzun onunde siddet gormek onun icin nasil bir travma olur onu dusunun. Bizim evimizde siddet yok. Bugun kahvaltida bogazima bir sey takildi. Esime sirtima vur dedim. 1.5 yasindaki bebegim oyle endiselendi ki benim icin. Bagirmaya basladi, masasina vurup cikmaya babasina engel olmaya calisti. Aklima Samsun'da yasanan olay geldi. Bir kez daha uzuldum o yavrucagin yasadigina. Cocuk kalpleri nasil bas etsin bununla? Buna sahit olacagina annesiyle huzurlu yasamasi daha iyi degil mi?

Adam zaten özürler diliyormuş pişmanmış (!) Yani gitseniz de yine özürler dileyecek belki fark olarak kapıya gelecek sizi almaya. Yani affedecekseniz ailenize gitmeye ordan da hadi tamam geri dönüyorum demeye gerek var mı? Aileye de duyurmaya gerek var mı bilmiyorum affedilecekse. Hanı kızım neler yaşıyor diye sürekli dert edinecek bir aileniz varsa diyorum.

Yavrunuzun onunde siddet gormek onun icin nasil bir travma olur onu dusunun. Bizim evimizde siddet yok. Bugun kahvaltida bogazima bir sey takildi. Esime sirtima vur dedim. 1.5 yasindaki bebegim oyle endiselendi ki benim icin. Bagirmaya basladi, masasina vurup cikmaya babasina engel olmaya calisti. Aklima Samsun'da yasanan olay geldi. Bir kez daha uzuldum o yavrucagin yasadigina. Cocuk kalpleri nasil bas etsin bununla? Buna sahit olacagina annesiyle huzurlu yasamasi daha iyi degil mi?

Tabiki öyle zaten bu yüzden aldım kararı böyle devamlı kavgalı bir ortamda büyümesindense devamlı şiddet yoktu ama hergün bağrış çağrış kavga kıyamet ve hep korkuyordu şimdi 2 haftadır öyle huzurla uyuyor ki..

Yani hepimiz korkuyoruz ama böyle olumsuz olursanız çocuğunuz da etkilenecek ayrıca herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri

Kesinlikle öyle sadece gelecekten endişeliyim yetememekten falan yoksa zaten boşanma kararını kızım için aldım böyle bir ortamda büyütmemek için..

Günaydın herkese hemen konuya gireyim dün akşam eşimle çok büyük bir tartışmamız oldu ve şiddet uyguladı sonra işe gitti ve defalarca aradı özürler diledi mesajla hiçbirine cevap vermedim gece geldiğinde farklı bir odadaydım beraber yatalım dedi ama istemedim ayrı yattık hiç konuşmadım sizce şimdi evden gitmeli miyim yaptığının farkına varması durumun ciddiyetini anlaması için yoksa sakin kafayla oturup konuşmak için beklemeli miyim
Siddet diyorsun siddet? Bi kere yapan herzaman yapar

yaşadığımı bir ben bide allah bilir bıçak aldı resmen boğazımı kesicekti en son insanlar aldı elinden ve o şehirden resmen kaçtım bu yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum birilerine konuşmak bile beni korkutuyor
Sakın bi daha görüşme onla şikayet ettin mi onu? :(

Maddi gücünüz varsa ya da aileniz arkanızdaysa hemen evi terk edin. Şiddet eminim ki direkt fiziksel olarak uygulanmaya başlanmadı size, bunun öncesinde psikolojik şiddete de maruz kalmışsınızdır mutlaka. Siz eğer bunu mevzu haline getirmezseniz devam eden süreçte maruz kaldığınız şiddetin boyutu katlanarak artacak. Darp raporu alın, uzaklaştırma kararı çıkartın. Bulunduğunuz ilin barosunun kadın hakları merkezini arayın size yardımcı olurlar

Terapist görüşün istersen öyle karar verin. Kurtarılabilir mi? diye

Back
X