Gitmeli miyim ?

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
günaydın kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var önceki konumda anlattığım üzere eşimin ailesiyle görüşmüyorum şimdi geldi çattı tatil zamanı ve eşim ailesinin yanına gitmekten bahsediyor ama ben kesinlikle o insanlarla görüşmek istemiyorum isimleri anıldığında dahi nefes alamıyorum :( eşime sen tek git diyorum ya seninle giderim ya gitmem diyor :( bende ben bu sene gidersem tatile gitmek istiyorum çok bunaldım dedim sizce kızlar ne yapayım aklım çok karışık :((((

gidersen aranız düzelir ve sıkı fıkı olabilirsiniz.belliki problemlerinizde oldu.bence gitmeyin.eşinde kendisi bilir gidip gitmemek ona kalmış.

gamsiz olun o zqman iyi tamam sen de gitme bu sene birlikte tatil yapicaz diyin.

hem problemler var hem gitmek istemiyrsun hem de 10saat yol var valla ben bu durumda heralde tatile cıkardım

Son düzenleme:
gamsiz olun o zqman iyi tamam sen de gitme bu sene birlikte tatil yapicaz diyin.

iyi fikir :) ama gelin görün ki vicdanım el vermiyor ben ailemi gidip görmüştüm onunda görmesini istiyorum ( ailesi zaten oğulları yok gibi davranıyor ama neyse ) oda sanki ailesiyle görüşmek istemiyor gibi bir hali var inanın böyle insanları ilk defa tanıdım aile bağı denilen hiçbişey yok :(((

Esinizin ailesi bir turistik yerde mi yasiyor ? Neden bu problem tatil döneminde gündeme geldi ?

tatiliniz kaç gün bilmiyorum ama uzun süre kalmayın derim. eğer yakınlarında tatil yeri varsa onlarda 1-2 gece kalıp tatilinize gidin yine.

zaten balayı yapmak canım borç batağında olunca düğünün 3. günü işbaşı yaptık bir balayı hayalim bile olmadı :) şimdide bu dert buldu beni :(

Tatil döneminde illaha ki uzak bir yere gitmek zorunda degilsiniz. Bulundunuz yerin yakinlarinda bir yerlere gidebilirsiniz. Esinizi ikna edin ve bulundunuz yere yakin yerleri tercih edin.

Esinizin ailesiyle araniz aciksa tatilde daha da acilabilir tatiliniz zehir olabilir.

Tatil döneminde illaha ki uzak bir yere gitmek zorunda degilsiniz. Bulundunuz yerin yakinlarinda bir yerlere gidebilirsiniz. Esinizi ikna edin ve bulundunuz yere yakin yerleri tercih edin.

Esinizin ailesiyle araniz aciksa tatilde daha da acilabilir tatiliniz zehir olabilir.

bende bundan korkuyorum eğer beni kıracak yine bişey yaparlarsa herhalde bu sefer ya onları öldürürüm ya ben ölürüm okadar sinirlerim bozuk :( güzel bir tatil yapmak istiyorum eşimle evlendim evleneli çalışıyorum :((( tatilimi birde onlarla zehir etmek istemiyorum :( sırf eşim hatrına dahi olsa bu sefer tahammülüm kalmadı :(

bende bundan korkuyorum eğer beni kıracak yine bişey yaparlarsa herhalde bu sefer ya onları öldürürüm ya ben ölürüm okadar sinirlerim bozuk :( güzel bir tatil yapmak istiyorum eşimle evlendim evleneli çalışıyorum :((( tatilimi birde onlarla zehir etmek istemiyorum :( sırf eşim hatrına dahi olsa bu sefer tahammülüm kalmadı :(

Esinizde olan problemleri biliyordur bu konuda ne kadar rahatsiz oldugunuzuda. Yeni evlisiniz borclarinizda varmis evde kalmayi esinize anlatin yada son anda uygun fiyata tatiller var bu tarz birseyler yapabilirsiniz. Bu söylediklerinizi esinize de anlatin, anlayis gösterecektir.

Esinizde olan problemleri biliyordur bu konuda ne kadar rahatsiz oldugunuzuda. Yeni evlisiniz borclarinizda varmis evde kalmayi esinize anlatin yada son anda uygun fiyata tatiller var bu tarz birseyler yapabilirsiniz. Bu söylediklerinizi esinize de anlatin, anlayis gösterecektir.

doğru aslında borçlarımızdan dolayı yıl sonuna erteleyebiliriz t.ederim canım :)

vicdanen çok rahatsız oluyorsan oraya gidip 2-3 gün kalabilirsin kimseyle muhatap olmazsın mesafeli durursun geri kalan günlerde de güzel bir tatil yapın:31:

Back
X