Gitmeli miyim ?

Bence de 2 veya 3 gece kalın,eşin ailesini görmüş olsun.
Dönüşte güzel bir tatil yöresine uğrayıp 3-5 gün dinlenirsiniz.
Paket tatillerden almak zorunda değilsiniz.Çok ekonomik otel ve pansiyonlar bulunabiliyor.
Hem eşinin ailesine rezervasyonumuz var,gitmemiz lazım dersiniz,bahane olur.

onların isimlerini duydugun anda nefesin kesiliyorsa durum vahimm...
aranızda ne gecti bilmiyorum ama gitmeyin....
eşiniz bir kaç günlüğüne tek başına gidip gelsin, eve gelincede beraber tatile çıkarsınız.bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum..... bizimde bu sene öyle bir sorunuz var...

Son düzenleme:
Bence de 2 veya 3 gece kalın,eşin ailesini görmüş olsun.
Dönüşte güzel bir tatil yöresine uğrayıp 3-5 gün dinlenirsiniz.
Paket tatillerden almak zorunda değilsiniz.Çok ekonomik otel ve pansiyonlar bulunabiliyor.
Hem eşinin ailesine rezervasyonumuz var,gitmemiz lazım dersiniz,bahane olur.

kesinlikle hatta 2. gün kocan kalmak stemes orda sıkıldım der
ama eşinle çok alakadar olma orda eğer sen yanında çok ilgili olursan öyle olmaz yanlız bırakma ama çokta üstüne düşme derim ben yukardaki arkadasıma ilaveten Allah hepinize iyilik versin.

iyi fikir :) ama gelin görün ki vicdanım el vermiyor ben ailemi gidip görmüştüm onunda görmesini istiyorum ( ailesi zaten oğulları yok gibi davranıyor ama neyse ) oda sanki ailesiyle görüşmek istemiyor gibi bir hali var inanın böyle insanları ilk defa tanıdım aile bağı denilen hiçbişey yok :(((

Sorunları tam bilmiyorum, aşılmayacak sorunlar varsa bu sene tatile çıkın.

Aşılacak sorunlarsa eşinizinde gönlü olsun diye onlara gidin fakat orada az kalıp oradan 5-7 günlüğüne sizi rahatlatan bir program yapın.

Önceden yapın ki iptal etme durumunuz olmasın.

Esinizi karsiniza alip konusun " onunda gitmek istemiyor gibi bir hali var " demissiniz. "Sen gitmek istiyorsan, gidelim ama yanliz senin icin" deyin.
Cok büyük, asilmayacak sorunlar degilse aranizda ki, gidin, mesafenizi koruyarak, karsi tarafin tutum ve davranislari dogrultusunda bir kac gün kalin.
Baktiniz karsi taraf size negatif davraniyor erken dönün.
Tatili de mutlaka gidin derim ben cünkü orada ne kadar iyide gecse misafirliginiz, caninizi SIKAN birseyler mutlaka olacaktir. En azindan stresinizi atarsiniz tatilde.

sen gitmezsen gitmem diyorsa niye onu illaki ailesiyle görüştiim moduna giriyorsunuz ki ozaman sen bilirsin ben gitmeyeceğim ama onlar ailen aranızı bozuyor gibi olmak istemem ama başbaşa bi kaçamak yaparsakda çok mutlu olacağım diye tatlı dille söyleyin

tek tek t.ederim kızlar ailesiyle önceki yazılarımdan okuyabilirsiniz kadın resmen beni kıskanıyor bıktım inanın artık dul kaynana çok zor evlenme derdi annem ama başıma geldi :( kadın eşimin maaşını bile kıskanıyor nasıl bişey anlamadım kendim para kazanıyorum bunu bile kendine yediremiyor zaten en son karına sırrını verme demesi eşime, beni sinir krizi geçirtti şimdi ben gitmek istemiyorum eşimde annesiyle nedense görüşmek istemiyor kadın resmen kendinden nefret ettirdi ona git diyorumki sonra oğlumu benimle görüştürmüyor demesini istemiyorum tatil yapıp o kadının bana yaşattıklarını aklımdan silmek istiyorum 1 yılda yıldım bittim artık eşimi seviyorum ama böyle devam etmeye kalkarsa eşimi dahi terkeder giderim sanırım buyüzden aklım karışık aslında 2 gün gideyim diyorum ama onların yüzünü görmeye tahammül edemem sonra kavga ederiz diye korkuyorum eşimde gitmesin tatile gidelim diyorum sonra eşim ailesini görmeyecek çok karıştı aklım eşim görüşmesede olurmuki vicdansızmıyım kızlar :(((

tamam da zaten aralarında ciddi bi bağ yok demişşin eşin de illa gidicem çok özledim dememiş gerçekten çok gitmek istese kalkar gider ya da daha odun biri olsa benimle gelmek zorundasın der seni de götürür eşinin kıymetini bil valla

Aradaki sorun ne olursa olsun ,gitmelisiniz,eşinizin ailesi onlar;eşiniz siizn ailenize gitmek istemese üzülürdünüz,gidin ama sırf eşinizin gönlü olsun diye,büyüklük sizde kalsın diye. gidin ama az kalın..Vicdansızlık yapmayın..Ben eski eşimin ailesinin psikolojik baskılarına rağmen görüşüyor ,saygızsızlık etmiyordum,sonuç (ailesinin de desteğiyle)terkedilmek oldu ama olsun büyüklük bende kalsın,evladı aileden ayıırmak bana yakışmazdı...

Son düzenleme:
Back
X