• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmeli miyim ?

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Günaydın herkese :)
Eşimin yakın bi arkadasi var eşi ev hanımı imiş . BUğun doğum günü imiş. Eşime söyleyip beni de davet etmiş. Ama ben kızı hiç tanımıyorum daha önce de görmedim. Muhtemelen oradaki kimseyi de tanımıyor olacağım.
Eşim gitmek istersen git tanışmış olursun dedi kendisi calisiyor bugun gelemeyecek ben tek kalacagim ama ben zaten çalışan biriyim ve yoğun çalışıyorum ustune bide okulum var yani tanissam bile daha sonra belki bir belki 2 kere görüşebiliriz . Hem kız benim hakkımda ne düşünür hiç tanımadığı birinin doğum gününe gitmek sizce ????
Bi yandan da eşimin yakın arkadaşı davet etmiş ayıp olmasın 5 dakika ugrayayim dedim ama hediyesiz de gidilmesi ki? Tanımadığım birine nasıl bir hediye alabilirim ????
Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık

Eşimin yakın bi arkadasi var eşi ev hanımı imiş . BUğun doğum günü imiş. Eşime söyleyip beni de davet etmiş. Ama ben kızı hiç tanımıyorum daha önce de görmedim. Muhtemelen oradaki kimseyi de tanımıyor olacağım.
Eşim gitmek istersen git tanışmış olursun dedi kendisi calisiyor bugun gelemeyecek ben tek kalacagim ama ben zaten çalışan biriyim ve yoğun çalışıyorum ustune bide okulum var yani tanissam bile daha sonra belki bir belki 2 kere görüşebiliriz . Hem kız benim hakkımda ne düşünür hiç tanımadığı birinin doğum gününe gitmek sizce ????
Bi yandan da eşimin yakın arkadaşı davet etmiş ayıp olmasın 5 dakika ugrayayim dedim ama hediyesiz de gidilmesi ki? Tanımadığım birine nasıl bir hediye alabilirim ????
Hakkınızda kötü birşey düşünmüş olsalar hiç davet etmezler davete icabet edin ve gidin,hediye için karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz çiçek en uygun hediye olur bence.:KK24::KK24:

Bende gitmeyi düşünüyorum ama
Kimseyi tanımıyorum ama dostum :KK43:
Orada Burhan Altıntop gibi nolur beni de alın araniza diye kalmayayim:KK66:
kalsan ne olacak ki :) biraz tanisirsin muhabbet etmeye calisirsin baktin ilgilenmiyorlar isim var diyip kalkarsin. ama sanmiyorum ilgilenirler eve gelen misafirle niye ilgilenmesinler :)

Kadinda bi tuafmis dogrusu, normal bi Gün falan olur sizide tanismak icin cagirir, ama dogumgününe cagirmasi sanki fazladan hediye gelsin gibi bana garip geldi... Artik davet etmis esinizde cok samimiyse bu kisilerle, bi bes dakka ugrayi verin...:KK14:

Kadinda bi tuafmis dogrusu, normal bi Gün falan olur sizide tanismak icin cagirir, ama dogumgününe cagirmasi sanki fazladan hediye gelsin gibi bana garip geldi... Artik davet etmis esinizde cok samimiyse bu kisilerle, bi bes dakka ugrayi verin...:KK14:
Kadının haberi var mı bilmiyorum kocası eşime soylemis

Kızlar eşime hediye alayım dedim ama tüm çiçekçil er kapalı dur Bugün dedi
Aksam yemegine cagiririz o zaman verirsin bu hediye dedi

Kızlar eşime hediye alayım dedim ama tüm çiçekçil er kapalı dur Bugün dedi
Aksam yemegine cagiririz o zaman verirsin bu hediye dedi
Neden kapalı olsun,benim yaşadığım şehirde çoğunlukla açıklar haftanın 7 günü.Alış veriş merkezi yok mu oralarda bile satılıyor.

Muhabbeti çok uzun tutma küçük bi ev hediyesi al yarım saat otur durumunu izah et sonra git ders çalış adamı hasta etme :KK70:

Back
X