• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmeli miyim ?

[QUOTE="karmakarisik56, post: 37934094, member: 61elinizin neden ki canim[/QUOTE]

bilmediğim tanınmadığım ortamları sevmiyorum. Hem o hanımla tanışmış değilsiniz ki doğum gününe gidersiniz de tanışmak için de pek doğru bir zaman gibi gelmedi.

tabi ben burada zamanımızın da çok olmadığını varsayıyorum

Arkadaşı eşinizi VE sizi davet etmiş olabilir mi? Yani eşinizin geleceğini düşünüp "Lütfen karmakarisik56'yla gelin" demiş olabilir mi? Hani eşiniz de olsa daha güzel olurdu :)

Bence kisa surelide olsa gitmelisin...
Çiçek en guzel hediye olur tanimadigin biri icin..
Belliki esin de gitmeni istiyoki sana soylemis.belkide esin o bayanla tanisip arkadas olmani istiyo ailecek gorusmek istiyo..

Valla ben şahsen tanımadığım, eşimin tanıdıklarının evine eşimle birlikte giderdim. Sap gibi kalırım yahu. :KK48:

Arkadaşı gelin diyerek ikinizi birden çağırmış gibi sanki.
İnternetten çiçek buketi siparişi ver. Eşin ve senin adına. Hem bu sıralar çok moda. :KK66:

Gidersen de hediye olarak saksı çiçeği fikrine katılıyorum.

Kızlar gittim şimdi eve geldim teşekkür ediyorum hepinize sorun yok hatta beni mutlu eden bir olay da yaşadım
Ayakkabılarimi bağlayamadim bi türlü saçlarım çok uzun olduğu için önüme gelip durdu :KK66: kapıda bizi yolcu etmeye çıkan bi kaç kişi vardı eşim baktı ben beceremiyorum elindekileri elime tutuşturdu eğilip kendisi bağladı ayakkabılarimi :) :))))) bağlarken de bu benim bebeğim cocugum gibi ya dedi
Biliyorum çok basit bi olay ama beni çok mutlu etti iyiki gitmişim hepinize tesekkur ediyorum ..

Bence gidin, tanismis olursunuz, sosyallesip iyi vakit gecirirsiniz.

Saksida cicek fikrini ben de begendim.

Kızlar gittim şimdi eve geldim teşekkür ediyorum hepinize sorun yok hatta beni mutlu eden bir olay da yaşadım
Ayakkabılarimi bağlayamadim bi türlü saçlarım çok uzun olduğu için önüme gelip durdu :KK66: kapıda bizi yolcu etmeye çıkan bi kaç kişi vardı eşim baktı ben beceremiyorum elindekileri elime tutuşturdu eğilip kendisi bağladı ayakkabılarimi :) :))))) bağlarken de bu benim bebeğim cocugum gibi ya dedi
Biliyorum çok basit bi olay ama beni çok mutlu etti iyiki gitmişim hepinize tesekkur ediyorum ..

Çok basit bir olay değil bence :) Çok güzel çok anlamlı bir davranış:KK36:

Back
X