- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi evinincicegi
Bence aile ve bıreylerı bu gunler için var... Gıtmezsenız ayıp olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OKB'liyim deseniz de, açıklama yapsanız da arkanızdan konuşulacak. "Dayanıverseymiş" denilecek.
Kimse OKB'yi yaşamadan bilemez. O yüzden sizi anlamayacaklar. Sizi de eşinizi de üzebilirler, huzurunuzu kaçırabilirler.
OKB her şeye engeldir. Hastalığa kafa tutmak için bu iyi bir fırsat. Eğer zorlamaya hazırsanız, kendinizi zorlayın.
Ufak tefek temizlik malzemeleri alın yanınıza. Watsonsta falan minik şişeler satılıyor, onlara koyun. Klozeti falan peçeteyle kaplayın. İçine de deterjan dökün. Belki dayanmanıza yardımcı olabilir.
Uzak akraba olsa neyse de... Kardeş... Gitmek için kendinizi ikna edin ve hastalığı yenmek için.
Tanı konuldu mu size?
Evet konuldu maalesef. Gerçekten yaşamayan bilemez. Dışarda lavaboya gitmek zorunda kalmışsam eve gidince kendim çamaşırlarım ayakkabılarımı bile yıkıyorum. Her yolu denedim ama olmuyor peçete de durdurmuyor beni. Çok zor
Bencede gitmelisiniz. Eşinize de kaynınızla ve eltinize de çok ayıp etmiş olursunuz. Hastalığınız yolculuğa çıkmaya engel değil. Evet zorlanırsın ama idare edebilirsiniz. Kalıcak mısınız orda?
Daha geçen ay İstanbul Ankara yolculuğu yaptım ben de 6 saatten fazla sürdü gece yolculuğu olduğu için uyumuşum bişey yiyip içmedim molalarda da uyuduğum için lavaboya gitmeden bitti yolculuk. Belki siz de gece giderseniz bu şekilde atlatabilirsiniz
Evet bir gece. Otelde![]()
Aynı şeyi eltin yapsaydı demediğini bırakmazdın bide gitmezsem ayıp olur mu demissin ne olcak canım alt tarafı eşinin erkek kardeşinin nişanı gitmesende olur :)
Peki hiç çıkmıyor musunuz evden? Tatile yada işe gitmiyor musunuz?Evet konuldu maalesef. Gerçekten yaşamayan bilemez. Dışarda lavaboya gitmek zorunda kalmışsam eve gidince kendim çamaşırlarım ayakkabılarımı bile yıkıyorum. Her yolu denedim ama olmuyor peçete de durdurmuyor beni. Çok zor
peki ilac kullaniyor musunuz? cunku bu hastalik yuzunden gecinmesi cok zor biri haline gelebilir ve esinizi de kendinizden uzaklastirabilirsiniz. cok haklisiniz ruhsal rahatsizliklar fiziksel rahatsizliklar kadar zor hatta belki daha zor cunku kimse ablayamiyor gereken onemi vermiyor cogu insan da. ama ilacla tedavi olunabiliyor. ayrica aceba yolda giderken yaniniza islak mendil camasir suyu falan alip yola ciksaniz wc gibi durumlarda biraz daha rahat olabilir misiniz aceba? siz de eminim dusunmussunuzdur bunu gerci. ama siz hic mi disarda bir yemege gitmiyorsunuz? hayatiniz cok zor bu sekilde. tedavi olmaniz lazim. ve bence gidin o nisana. cunku bu yillarca unutulmaz ve evet ayip olur venceDiyorum ya bu hastalığı yaşamayan bilemez. Keşke böyle olmasa.