• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmeli miyim?

ObsesifHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
158
262
23
Arkadaşlar çok iyi bir okula iş başvurusu yapmıştım, bugün geri bildirim geldi.
Fakat sorun şu ki, sonradan bu okula başvurduğumu hatırladım.5 yıl önce yeni mezunken aynı okula başvurmuştum, işe alınmıştım fakat okulun müdürü bariz asılmaya kalkınca ve telefonla da rahatsız edince bırakmıştım.Müdür dediysem torun sahibi, dedemden daha yaşlı bir adam öyle düşünün.
Okul sonuçta kalabalık öyle bir ofis ortamı yok, başbaşa kalma durumu da olmayacak.
Şuan bu işe ihtiyacım var, şartları iyi, lojmanına kadar her imkanı var fakat bu adam yine rahatsız eder mi?
İş görüşmesine gitsem mi?

Arkadaşlar çok iyi bir okula iş başvurusu yapmıştım, bugün geri bildirim geldi.
Fakat sorun şu ki, sonradan bu okula başvurduğumu hatırladım.5 yıl önce yeni mezunken aynı okula başvurmuştum, işe alınmıştım fakat okulun müdürü bariz asılmaya kalkınca ve telefonla da rahatsız edince bırakmıştım.Müdür dediysem torun sahibi, dedemden daha yaşlı bir adam öyle düşünün.
Okul sonuçta kalabalık öyle bir ofis ortamı yok, başbaşa kalma durumu da olmayacak.
Şuan bu işe ihtiyacım var, şartları iyi, lojmanına kadar her imkanı var fakat bu adam yine rahatsız eder mi?
İş görüşmesine gitsem mi?

ilgincime giden tacize uğradığın yeri nasıl unutup tekrar iş başvurusunda bulunuyorsun??

Bence de gitme.
Ama cok cok ihtiyacın varsa kolayı var
Müdürü şikayet edersin bütün bi okul yüzüne tükürür kart zamparanin

ilgincime giden tacize uğradığın yeri nasıl unutup tekrar iş başvurusunda bulunuyorsun??
Fiili bir taciz yok arkadaşlar, telefonla sürekli aramalar var, bahane bulup sürekli bir şekilde irtibata geçmeye çalışmalar var. Ve ben rahatsız oldum.Bunu belirteyim.

Fiili bir taciz yok arkadaşlar, telefonla sürekli aramalar var, bahane bulup sürekli bir şekilde irtibata geçmeye çalışmalar var. Ve ben rahatsız oldum.Bunu belirteyim.

belki de genç olduğunuz için o zaman rahatsızlık duydunuz

ama gidince ben burada 5 yıl önce de çalışmıştım demeyecek misiniz

neden ayrıldın deyince verecek bir cevap hazırlayın

arkadaşım taciz tacizdir. o adam oradaysa ve sen geçmiş meçmiş demeyip haddini bildirmedikçe o adamla yüzyüze nasıl çalışacaksın?

Sitede ilanı görünce, kurum adına hiç bakmadan hemen telefonu elime alıp aradım.
Tamamen benim dikkatsizliğim.

İnsan daha önce çalıştığı yeri nasıl unutur da tekrar iş başvurusunda bulunur ki :confused:

ben de hakikaten buna çok şaşırdım.

Sitede ilanı görünce, kurum adına hiç bakmadan hemen telefonu elime alıp aradım.
Tamamen benim dikkatsizliğim.

Eğer aynı müdür hala orada devam ediyorsa ben çalışmazdım, midem kaldırmazdı.
Sonuçta iş bitmedi ya, illa orası kalmadı ya tek seçenek olarak.

Ama ben illa burnumun dikine gideceğim ve orada başlayacağım diyorsanız da yapacak birşey yok.
Tavsiyem temkinli olun, bir defa sizi telefon ve iletişime geçmekle taciz etmiş olabilir.
Buna cesaret eden daha fazlasına da cesaret eder, sizden yüz bulmasa dahi böyle psikopatların kafasında kendince oluşturduğu şeyler olur...

Back
X