- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Yaa ozel degilse kim soylermisin valla merak ettimki bence esin haksiz ustunden bin yil gecmis git nolcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tv ye düşünce neden kıskanmıyor da sinemada kıskanıyor? Eğer filmi izlemenizi istemiyorsa tv de de izlemezsiniz. Yanlış mı düşünüyorum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
internetten izlersin. eşini üzme bence.
Vizyondaki sinema internette izleniyormu ki ? Baktim tek fragman gosteriyor..
ateş ve su mu ne o filmse var internette, ben izledim geçen akşam.
özcanın da pek kıskanılacak bişiyi yok ama eşin madem biliyor tabiki onunla beraber izlemeyin :)
Ben hic kiskanmam esimi,bu yuzdende o abartiyor biraz.. Hayatimizdaki kisilerin bizden yillar onceki mevzularini kiskanmak normal degil.. Esimde normal degil yaniYerine koy dusun, sen ister miydin?
Bana farketmezse git izle, yok kizardim dersen izlemeyiver...
Takılmak demişsin de 1 sene sürmüş tabi bu bana göre fazla bir takılma için illaki arada birşey vardır ancaak geçmiş üstünden 10 yıl hadi birkaç sene olsa belki neyse de 10 sene yani.. Eşin kıskanç yapıda demekki. Amaaan film nihayetinde ben izlemedim hayatımda bir eksiklik yaratmadı pek birşey kaybetmezsiniz yani canınızın padişahı ile Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Cnm esim tv hic bakmiyor o yuzden izliyebilirim evde.. Ama sinemaya gideceksem esimden arabayi istemem gerek ,nereye gitcen falan filan yalan soyluyemiyorum da..filmi anlatıvereyim boşuna gitmeyinşaka bir yana evde izlemeniz sorun olmuyorda neden sinema sorun oldu ..
bir de özcan deniz çok sık olmasa da zaman zaman tv de ,reklamlar da vs çıkan biri bu yüzden kıskanması garip geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?